PDA

Pokaż pełną wersję : [A] OSZUST spec-997 UWAGA !

Cyriopagopus
18-02-2007, 00:45
Uważajcie na tego pajaca! Koleś oszukał mnie na 100 zł może nawet więcej !

Przyznał się do tego na gg po czym nie odzywał się,potem odezwał i powiedział,ze pieniądze wpłaci i kasy do tej pory nie ma!

Koleś miał kilka kont na Arachnea wszystkie jakieś ze spec i 997 .
nie wiem,albo to jest dzieciak który nie dorósł do robienia interesów przez internet albo ktoś starszy który myśli,ze znalazł sobie idiotę którego może wałować.

Nie dajcie się oszukać temu gnojowi,na allegro ma same pozytywy ale to o niczym nie świadczy. !

Z tego co wiem oszukał jeszcze jedną osobę,aukcja była na allegro,pani kupiła od niego pająka,spłaciła kase po czym on stwierdził,ze pająk przeszedł wylinke i stał się dorosłym samcem i jej nie sprzeda.
Niby wpłącił kase ale też nie było po czym powiedział,ze ta wróciła z powrotem na jego konto :shock: kompletny idiota,jeszcze raz nie polecam!!!!

//Proszę pamietać o TAG-ach - Maxtor

LoRd
18-02-2007, 16:47
http://allegro.pl/item167953233_poecilotheria_metallica_samica_l7_me ga_unikat_.html

birel
19-02-2007, 00:12
Tą panią która została oszukał to benia ( moja ciotka ). Czekała 3 miesiące na to aż jej odda 30zł więc nie rozumiem skąd gość ma kasę na tak drogiego pająka :lol: tym bardziej że nie dał fotek oferowanego pająka :lol: .Myślę że tego pająka nawet na oczy nie widział ...

Pozdrawiam
birel

Michallewczuk
19-02-2007, 01:43
Widział nie widział pisze że wolał by odbiór osobisty więc musi go mieć.
Chyba że na bezczela chce się z kupującym ustawić, dać mu w zęby i zabrać kase :lo: - ale by musiał być głupi wtedy bo podał swoje dane osobowe (albo kolege by nasłał na ustawkę)

Cyriopagopus
20-02-2007, 02:58
no no dokładnie birel to ta pani.

A co do tego odbioru michał,a jak sprzedawał kokony A.versi za 2.000zł (moim zdaniem jest to wystarczająca cena za kokon tej avi i spokojnie by mu sie opłacało go sprzedać) i tez miał odbior osobisty,ludzie licytowali i odwołał aukcję.
Mysle,ze ten koleszka po prostu chce aby ludzie myśleli,zę jeśli ma taka poe to jest z niego wielki hodowca . . . :roll:

eMiX
20-02-2007, 17:03
Widział nie widział pisze że wolał by odbiór osobisty więc musi go mieć.
Chyba że na bezczela chce się z kupującym ustawić, dać mu w zęby i zabrać kase :lo: - ale by musiał być głupi wtedy bo podał swoje dane osobowe (albo kolege by nasłał na ustawkę)
no napisal ze woli odbior osobisty ... ale nizej napisal tez ze tylko wysyla (podal rodzaje wysylek) wiec zaprzecza sam sobie tym co pisze. Od razu widac ze jest cos nie tak

Hidenburg
20-02-2007, 17:11
-odbiór najlepiej osobisty, z powodu duzej wartosci pajaka

telefon komórowy 783592558

Niestety niemam real foto ale bede miał na 2 dni aparat cyfrowy i zrobie

-zapewniam chumanitarny transport (pkp,pks,poczta polska)

-zwierze jest dopuszczane do obrotu w polsce

-kontakt gg-547149 albo e-maila

-za 2 dni bede miał fotki bede wysyłał tym osobą które licytują

Ja nie widzę żeby było zaznaczone że tylko wysyłka.
Napisał że woli odbiór osobisty, ale przecierz jak ktoś się będzie upierał to może wysłać.

Cyriopagopus
21-02-2007, 00:31
Z pewnych źródeł dowiedziałem się, że jednak chłopak ten nie posiada i nie posiadał kont na Arachnea.pl , za wprowadzenie w błąd przepraszam!

Chcę także przeprosić użytkownika spec-997 za wszelkie wulgarne oraz obraźliwe słowa skierowane w jego stronę.

vorax
21-02-2007, 02:22
nie wiem czemu są moje foty na tej aukcji????????????????????????

ThOn
11-03-2007, 12:59
Chyba teraz go ktos oszukal :wink: http://allegro.pl/item174261547_oszust_z_bialegostoku_duza_nagroda.h tml

Cajmer
11-03-2007, 13:04
http://www.allegro.pl/item168812513_lasiodora_parahybana_l7_real_foto_wa rszawa_.html
Gosciu mowil ze wyslal pajaka pritorytetem w poniedzialek a do dzisiaj jeszcze nie doszedl ! Priorytet to gora 3 dni . Do tego jak chcialem sie z nim skontaktowac to uslyszalem na wejsciu niecenzuralne słowo "WYPIER*****"
, i tak poszlo sie rypac 35zl .

puaru
17-03-2007, 15:11
[quote="Cajmer"]http://www.allegro.pl/item168812513_lasiodora_parahybana_l7_real_foto_wa rszawa_.html
Gosciu mowil ze wyslal pajaka pritorytetem w poniedzialek a do dzisiaj jeszcze nie doszedl ! Priorytet to gora 3 dni .
hahah ta góra 3 dni?? chyba nei w poczcie jak wysłalem gigasa priorytetem (miał być nastepnego dnia) a doszedł po2 tygodniach martwy :/ poczta polska hurraa....

Cajmer
17-03-2007, 15:13
Wycofuje to co napisalem ! Gosc dzwonil do mnie przeprosil mnie ze nie mogl wyslac i w dodatku karme za darmo wyslal :)

zewa
21-03-2007, 02:11
Cajmer dostałeś przesyłkę czy nie.?Nie słuchaj co on mówi, jego słowa nie warte nawet ... Moim zdaniem oszust i kombinator!!

Cajmer
21-03-2007, 14:52
Wiessz co? :) mowil ze wyslal i ze powinna byc w poniedzialek a tera ma telefon wylaczny ;/

Ps. Tez kupiles u niego?

zewa
21-03-2007, 20:33
Tak. On sam swoje słowa ma w głębokim poważaniu .Tel wyłączony, konto na allegro zawieszone . Do tego kilka nicków , jakiś booo..coś tam, metalica i nie wiadomo jeszcze ile i jakich.Może jest jakiś sposób aby legalnie podać jego osobiste dane ? Teraz pewnie pod innym nickiem czeka na klientów

SpinacZ
24-04-2007, 22:21
Witam!

Kupowalem u niego 4 nimfy za 60zl. Wysyłka była przeciągana 2 tyg.
Wreszcie zostały wysłane w środę, a mowilem w PON!
Oczywiście przesyłka poleżała sobie na poczcie, pajaczki padły :(,
60zl + przesylka w bloto. Pamiętajcie kupowałem to w zimę.
I bez przesady kupowalem wtedy tez inne male pajaczki i nie
mialem takich problemów.

Tak więc do dzisiejszego dnia minęło ponad 4grube miesiące.
Umówiłem się z nim po długim czasie na rekompensate. Mialem
dostac 30zl. Nie dostalem nic praktycznie.
Niestety ma on juz konto zablokowane, nie obchodzi mnie, ze ktos go oszukal.

Szkoda mowic naprawde.

Pozdrawiam,
żal mi pisać reszte... :oops: