Pokaż pełną wersję : [Oto kilka pająków z mojej hodowli.]
Przepraszam za jakość...
T.blondi (dokładniej wylinki nie znam jest to prawdopodobnie l6-7 ok. 13cm)
A.geniculata
P. irminia
G. rosea
//Stosuj Tagi w tematach - Szopek
//Proszę zrobić dopisek dotyczący dawania zdjęć pająków na ręce. - Maxtor
I T.Gigas Mile widziane komentarze. :D
Ładna blondyna, nawet Ci jej zazdroszczę ;)
Irminka duzo norek sobie narobila :) Ładna bestyja
super pajączki,co byś chciał za blondynkę? :P
Jak narazie nie chce jej sprzedawać bo to moja pierwsza samiczka :P
Hmmm a o jaką dopiske chodzi z braniem pająków na ręke ?
Pozdrawiam
Chodzi o to, że dla bezpieczeństwa nie bieże się pająków na rękę, wiec piszesz, że robisz to na własną odpowiedzialność itp. PRzeczytaj regulamin działu zdjęcia:PP.
*ToMeK*brd
24-11-2007, 13:28
super blondyna i irminia;)
a na ręce nie wOlNo ;D
A co zabronicie mu? Paranoja jakaś... A jak krzyżaki bierzecie to wolno? Kątniki to wolno? Świetne podejście do prawdy. Dla mnie ptasznik czy pająk domowy się niczym nie różnią od siebie. (tyle, że ptasznik jest większy).
A chodzi o dopisek: "Serwis arachnea nie ponosi odpowiedzialności za zdjęcia i filmy umieszczane przez użytkowników".
Co do samych pająków są super. Irminia piękne gniazdo zrobiła :D.
Fajne pajączki :) Blondyna to taki kaszalot :D , ale jaki fajny :D
pzdr
blondyna i gigas wymiatają !
P.S. wie ktoś morze gdzi można kupic młode osobniki T.blondi za przystepną cene ?
*ToMeK*brd
25-11-2007, 12:59
r;73345']blondyna i gigas wymiatają !
P.S. wie ktoś morze gdzi można kupic młode osobniki T.blondi za przystepną cene ?
za przystępną? tzn? je ciężko dostać nawet większe.. a młode tym bardziej. Chyba że masz duży budżet ;)
kasta174
25-11-2007, 13:11
r;73345']blondyna i gigas wymiatają !
Dość długo nie pokazywały się w sprzedaży,ale niedawo koś wystawił oferte. Znajdziesz w dziale sprzedam. Blondi L1-80 zł. Czy cena jest przytępna? Sam musisz to ocenić po grbości Twojego portfela:) Co do zdjęc to gitesik. Życze Ci żebyTwoja Blondyna dożyła starości:) Moja nie miała tego szczęście i jej sie zdechło. T.gigas też może być bo fajowy pajączek jest:)
Dlaczego zrobiles zdjecie Irminki do gory nogami :P nie no ladna kolekcja ;) Pozdro
80zł no spoko przynajmniej taniej niż ja znalazłem ,tylko jest jedna wada "odbiór osobisty na terenie śląska" . wiec bardziej by mi się połacało kupić za jakieś 110zł z wysyłką niż przejechać prawie pół polski i kupić za 80zł . czy wie ktoś jeszcze o innych ofertach ?
Irminia nie jest do góry nogami :D
vBulletin - Arachnea.org