PDA

Pokaż pełną wersję : [Pająk a linie lotnicze] -pytanie

scooter
19-02-2007, 01:03
Mam takie pytanko. Nie wnikając w szczegóły -chcę pająka zabrać za jakiś czas ze sobą . Podróż będzie odbywała się samolotem. No i właśnie -jak do tego "podchodzą" linie lotnicze , jak go transportować , czy potrzebuję jakieś "papiery" jak w ogóle to miało by wyglądać ?
Jest to kędziorek L10/11 (kędzierzyca raczej)
Poproszę o wypowiedź tylko osoby , które wiedzą coś na ten temat , a nie które "myślą że wiedzą... " :twisted:
Dziękuję
//Proszę używać tagów (http://arachnea.org/viewtopic.php?t=81) w tematach - birel

scooter
21-02-2007, 21:11
Lipa no ... nikt nic nie wie ?

kris_k3
21-02-2007, 21:27
Myśle że Jackal powienien Ci odpowiedzieć na to pytania bo jest z londynu. Zna się troche na tym.

Jackal
22-02-2007, 12:50
Napisz jakimi liniami chcesz leciec.

scooter
24-02-2007, 12:34
UU a to problem bo najpierw do Kopenhagi (oczywiscie z wawy ) a pozniej do Keflaviku (Islandia) wiec dwie linie wchodzą w gre. Linji prawde mówiąc nieznam jakie to będa bo bilet nie ja bede zamawiał i co wszystko z tym zwiazane. Moze po prostu napisz "co wiesz" na ten temat ...

Jackal
24-02-2007, 13:54
Musisz poprostu sprawdzic na stronach tych lini albo zadzwonic do nich i zapytac o przewoz tych pajaczkow, z tego co wiem to Wizzair napewno nie przewozi zadnych zwierzat i mysle ze wiekszosc tych tanich lini. Ale jak lecisz do Islandii to przypuszczam ze raczej nie tanimi liniami wiec mze byc inaczej ale napewno bedzie jakis problem poniewasz Islandia nie jest w EU.

scooter
25-02-2007, 11:38
Nie rozwiało to moich wątpliwości , ale dziękuje i zrobię tak jak radzisz.