Pokaż pełną wersję : [magazyn terrarystyczny] nabór
Witam. Po nieudanym starcie poprzedniej gazetki ja i pawelnek postanowilismy wystartować z kolejną próbą. Tym razem będzie to magazyn oparty na całym zagadnieniu terrarystyki, a nie tylko o pająkach jak to było w założeniu poprzedniego zin'a.
Nabór więc będzie organizowany na forum arachnea, tcp, jaszczurki.pl, terrarystyka.pl i scorpionidae.pl.
Mamy nadzieje że tym razem pomysł wypali i ludziom nie znudzi się po paru dniach.
Podobnie jak poprzednio magazyn będzie w formacie pdf i będzie on darmowy więc praca nad nim będzie dobrowolna.
Oprócz osób z doświadczeniem w hodowli poszukujemy ludzi znających się na grafice, reklamie, tworzeniu stron itp.
Jeśli chcesz razem z nami tworzyc magazyn i masz pewność że nie znudzi Ci się po paru dniach pisz:
shinobi - email: goclik@o2.pl
pawelnek - email: pawelnek@gmail.com
W emailu zamieść takie informacje:
- nick na forum
- imię i nazwisko
- doświadczenie w hodowli (co hodowałeś/hodujesz)
- dodatkowe umiejętności przydatne przy tworzeniu magazynu
- kontakt (gg, skype itp)
Ktora to juz bedzie taka proba...?
Nie wiem czy znajdziecie odpowiednia liczbe osob, duzo moze byc zniecheconych poprzednimi probami innych.
Jesli bedziecie miec braki to sie zglosze, na razie zycze Wam powodzenia :).
To najwyżej nie wyjdzie :) Warto spróbować tym bardziej że nic nie tracimy :)
Pozatym zawsze to nowe doświadczenie. Przy poprzedniej próbie sporo się nauczyłem
Pawelnek
08-12-2007, 14:39
Sad Mad wyślij e mail! :D Pomożesz nam ! Wysylać e maile pawelnek@gmail.com !
Bardzo dobry pomysł tylko ciekawe czy się uda, no i na jakim poziomie to będzie pisane ;]
Życzę by wszystko się udało :D
pzdr ;)
Pawelnek
08-12-2007, 18:17
Do mnie zgłosiła się osoba od grafiki :D Marius a może ty nam pomożesz??
Marius a może ty nam pomożesz??
Bardzo chętnie, ale w czym pomóc to nie wiem :)- nie należę do osób z 20 letnim stażem i PWN w głowie ;) No i trochę gówniarz jestem ;) ;)
pzdr ;)
Uda się nam. Będzie selekcja tylko Ci którzy angażują się w 100% będą mogli zostac...
Pawelnek
08-12-2007, 18:39
Baniol: Zgłosiłeś się??
Tak zgłosił się do mnie. Pozatym jest to jedna z osób która pracowała nad poprzednią gazetką i pokazał w 100% że mu zależy. Ma on już pewne miejsce w składzie.
Przed chwilą dołączył też Adsy. Kolejna osoba która tworzyła poprzednią gazetke. A więc narazie nasz skład wygląda tak:
Sad_Mad, shinobi, baniol, adsy, pawelnek
Teraz musi wyjsc! Jak cos to sie zaglaszam. Zapraszam osoby kompetentne i odpowiedzialne.
jakub powiatowy
08-12-2007, 23:58
Ja mogę napisać raz na miesiąc jakiś artykuł o pająkach krajowych. Ale jutro wyślę wam tego maila, bo dzisiaj nie chce mi się już pisać co hodowałem itd;] wróciłem zmęczony po ciężkim dniu pracy i wogóle:P
Tylko niech ktoś teraz nawali z artykułem:D
W końcu i ja się zgłosiłem. Mam bardzo dużo wolnego czasu i chęci więc mogę poświęcić cały swój wolny czas na to. Abyście tylko mnie chcieli do "ekipy" :) Mam nadzieję, że wszystko się uda i będzie ok, a także, że zostanę przyjęty ;)
PS: Chciałbym wnieść pewien pomysł aby założyć czat na którym będzie można się spotykać i ustalić plan pracy. To taki pomysł dla was byłoby to swoiste ułatwienie.
pzdr ;)
Bardzo dobry pomysł,życzę aby wszystko dobrze poszło:)
Pozdro
Pawelnek
09-12-2007, 11:30
Kolejna osoba się zgłosiłą NoobSpider
trzecia próba która i tak się nie uda.... ahhh stare dobre Aranea zajawka przez pierwsze tyg. a potem... ;) życzę powodzenia
NoobSpider
Bo to ja :P
Co do kolejnej próby to miejmy nadzieję, że się w końcu uda :P
pzdr ;)
smertius
10-12-2007, 00:23
Jak to mowia do trzech razy sztuka. ;) Mam na dzieje ze wam sie uda, tylko musicie znalesc jedna osobe ktora bedzie miala sile i checi to pociagnac i za szybko sie nie znudzi. Nam w Aranea brakowalo wlasnie takiej osoby i wiadomo jak sie skonczylo.
siemka jak by wam kogos brakowalo lub co to piszcie jestem chetny moze tym razem sie uda
czaplin89
10-12-2007, 17:01
hmmm.... podoba mi się taka inicjatywa. Chętnie bym wam pomógł, ale ciągle jestem początkujący :) Chociaż w sumie mogę napisać jednorazowo artykuł o krabie tęczowym (cardisoma armatum) bo te posiadam już od kilku lat i trochę je poznałem :) Ale to już zależy od redaktorów :D
PS. a można gdzieś znaleźć aranea ?? bo z chęcią bym przeczytał :)
pozdrawiam,
Artur
Pawelnek
10-12-2007, 20:22
Panowie potrzeby nam ktoś od SKORPIONÓW, WĘŻY i jeszcze jeden grafik zglooszenia wysylac na e mail pawelnek@gmail.com
smertius
31-12-2007, 23:51
I jak tam ida prace? Kiedy zamierzacie wydac pierwszy numer?
Praca idzie, dosc powoli. Pierwszy numer wyjdzie wkrótce :)
Moge pomoc z grafiką i artami.
Ale to gazeta ma byc??? ja sie chetnie zglosze!!!
Pawelnek
14-04-2008, 17:36
Votka na moje posty nie patrz bo już w E zinie nie jestem, Twoje zgłoszenie przekazałem Adsemu. I wszystkie inne zgłoszenia wysyłajcie do redakcji. Pozdro
vBulletin - Arachnea.org