PDA

Pokaż pełną wersję : [Stara arachnea]Czy wróci?

Saddam
20-02-2007, 20:10
Mam pytanie!Czy wróci kiedykolwiek stara strona arachnei?Ale nie mam na myśli forum tylko strone!Jesli byla o tym mowa i jestem duzo do tylu to przepraszam ale nie mialem ostatnimi czasy stycznosci z forum gdyz nie mialem internetu!Pozdrawiam
Aha-jeszcze jedno pytanie!Dlaczego po zamknieciu strony forum jestem automatycznie wylogowywany mimo ze przy logowaniu zaznaczam opcje "Zaloguj automatycznie nastepnym razem" czy jakos tak!!

Dawidow
20-02-2007, 20:20
http://www.arachnea.delfnet.com/forum/viewtopic.php?t=235&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

watchu
20-02-2007, 20:37
Mam pytanie!Czy wróci kiedykolwiek stara strona arachnei?Ale nie mam na myśli forum tylko strone!Jesli byla o tym mowa i jestem duzo do tylu to przepraszam ale nie mialem ostatnimi czasy stycznosci z forum gdyz nie mialem internetu!Pozdrawiam
Aha-jeszcze jedno pytanie!Dlaczego po zamknieciu strony forum jestem automatycznie wylogowywany mimo ze przy logowaniu zaznaczam opcje "Zaloguj automatycznie nastepnym razem" czy jakos tak!!

sprawdź czy nie masz zablokowanych cookies w przeglądarce.

Saddam
20-02-2007, 21:09
Narzedzia/opcje internetowe/tymczasowe pliki internetowe/Ustawienia?Tam raczej wszystko ok!
a co do strony to wielkie dzieki za link:D