Pokaż pełną wersję : Kalendarz Serwisu Arachnea.org na rok 2008
MachineRoad
18-12-2007, 23:32
Witam!
Właśnie wystartowała sprzedaż KALENDARZY ARACHNEA.ORG na rok 2008 !!
Dziś zostały wystawione na allegro i od razu znikły pierwsze sztuki.
http://allegro.pl/show_item.php?item=286358400
Informujemy że dla wszystkich użytkowników cena będzie o złotówkę niższa niż na allegro. Forma zamówień uruchomiona zostanie jeszcze dziś w postaci formularza i znajdować się będzie na stronie głównej, o czym niezwłocznie powiadomimy.
Przewidujemy także akcję promocyjną "Kalendarz + Koszulka" w cenie 30zł za komplet.
Prosimy zatem o chwilę cierpliwości aby to wszystko wcielić w życie gdyż tak gorącego okresu jeszcze nie mieliśmy. Dziś w nocy przenosimy stronę główną na nowy serwer (na którym obecnie znajduje się forum). Wiąże się to z wielogodzinną pracą administratora przy poprawkach w bazie danych, przenoszeniu domeny itd.
http://www.arachnea.biz/serwis/images/fotypajakow/fotyart/konkurs2007/wzory/lupamdw0.jpg
BadBekon
18-12-2007, 23:33
Jestem jednym z pierwszych:P Super kalendarz, niedlugo zawiśnie na ścianie;]
30zł z koszulką.Hmm interesujące. Chyba sie skuszę. To już będzie 3 koszulka.
*Koszulki bez nicka. Dostępne rozmiary będą wiadome w ciągu kilku dni :)
jak z koszulka 30 to sie pisze na to .... takze jeszcze poczekam :) na dalsze wiesci
czy koszulki będą z nadrukiem z przodu i z tyłu?
No ja z zniecierpliwieniem czekam na rozmiary koszulek (ufam , że wzór to ten : http://www.arachnea.org/images/koszulka.jpg tylko bez nicka) i oczywiście zdecyduje się na zestaw - swoją drogą świetny pomysł !.
Pozdrawiam
Poczekam na tą promocję z koszulkami :D
a do kiedy przewidywana jest sprzedaz bo w tej chwili u mnie krucho ze siankiem?
MachineRoad
19-12-2007, 00:24
a do kiedy przewidywana jest sprzedaz bo w tej chwili u mnie krucho ze siankiem?
Do wyczerpania zapasów :)
Już kupiony :)) Mój pierwszy kalendarz :D
MachineRoad
19-12-2007, 00:52
Już kupiony :)) Mój pierwszy kalendarz :D
Faktycznie szczęśliwi czasu nie liczą ;)
x_warrior
19-12-2007, 01:36
Plakat już wyobrażam sobie na ścianie :D a co do koszulki hmm, można bez nadruku Arachnea.org na plecach zamówić ?
Czyli jak użytkownik arachena.org kupi na allegro to płaci 14 a nie 15 zł tak ?
Pawelnek
19-12-2007, 09:29
Kupiony ;D Nareście! Mój nick na allegro BLADEOC
Działa już formularz zamawiania kalendarzy i koszulek na stronie:
http://www.arachnea.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=38
Oj zagalapowalem sie i kupilem kalendarz solo xD Ale co tam
Dawid_nh
19-12-2007, 16:21
Kto bierze kalendarz w Krakowie ?? zeby poszlo 1 paczka :D
MachineRoad
19-12-2007, 16:44
Prosiłbym, żebyście dogadywali się ze sobą, żeby słać do 1 miasta w jednej tubie :)
Machine masz u siebie kalendarze i koszulki ? zeby nie placic za wysylke ... akcja calkiem fajna z tymi pakietami ....
a i czy macie rozmiarówki XL ??
Koszulki jeszcze znajdują się w drukarni, ale wkrótce zostaną w całości wysłane do MachineRoad'a i on będzie składał to w zestawy. Nie pamiętam jakie już zeszły koszulki i czekam na info od drukarni aby mi napisali co tam jeszcze leży z kupionych wcześniej.
Sprzedaż koszulek trwa do wyczerpania zapasów, a później zostanie wstrzymana do odwołania. Dostępne są tylko koszulki z obustronnym nadrukiem i bez nicka. Nick można dodrukować samodzielnie w dowolnej firmie wykonującej takie prace.
W przypadku kalendarzy istniej możliwość dodruku o ile będzie zapotrzebowanie. Radzę się pospieszyć, bo później cwaniaki sprzedają go na allegro za sumę dwukrotnie większą.
Prawdziwą okazją jest zakup koszulki z kalendarzem - tak tanio nigdy nie było i pewnie długo nie będzie :) Jako pakiet traktujemy jedną koszulkę z jednym kalendarzem. Więcej koszulek do jednego kalendarza (i odwrotnie) sprzedawanych będzie po normalnej cenie.
Kto bierze kalendarz w Krakowie ?? zeby poszlo 1 paczka :D
Dawid, ja biorę komplet :)
MachineRoad
20-12-2007, 00:09
Plakat już wyobrażam sobie na ścianie :D a co do koszulki hmm, można bez nadruku Arachnea.org na plecach zamówić ?
Czyli jak użytkownik arachena.org kupi na allegro to płaci 14 a nie 15 zł tak ?
Allegro zostaje allegro, forum - forum :). 14 zł płaci się przy kupnie pakietów poprzez formularz :)
alkoholik95
20-12-2007, 02:20
Czy koszt zestawu koszulka + kalendarz wynosi 9 zł(razem z tubą) czy ulega zmianie? I jeszcze jedno czy mamy zamawiac koszulki w ciemno? Tzn jeśli pozostałyby same S, a mi by była potrzebna L lub XL, to co wtedy? Mam nadzieje że to jasno napisałem ;)
Czy koszt zestawu koszulka + kalendarz wynosi 9 zł(razem z tubą) czy ulega zmianie? I jeszcze jedno czy mamy zamawiac koszulki w ciemno? Tzn jeśli pozostałyby same S, a mi by była potrzebna L lub XL, to co wtedy? Mam nadzieje że to jasno napisałem ;)
Z tego co widzę to koszt zestawu koszulka+kalendarz razem z wysyłką wynosi 40,6zł , więc nie wiem skąd ci się wzięło 9zł O_o , a co do rozmiarów to sądzę ,że jeżeli skończy się dany rozmiar to po prostu nie będzie już dostępny do wyboru w tym formularzu i tyle.
Pozdrawiam
Ps. czemu zmieniliście czcionkę na głównej? chodzi mi o "Arachnea..." stara o wiele lepiej się prezentowała :/
alkoholik95
20-12-2007, 03:38
A no tak patrzyłem na koszty przesyłki w aukcji allegro(6,50ekonomiczny+2,50 tuba). W formularzu jest troche inaczej, fakt. Ale przecież koszulka może byc wsadzona w tube z kalendarzem, żeby nie szła drugą paczką? Dobrze myśle? I wtedy koszt przesyłki by wyniósł 7 zł (zgodnie z formularzem), a calosc 37 zł. Edit: czy w formularzu nie ma błędu co do tych 7 zł za przesyłkę? wtedy tuba kosztowałaby 0,50 zł albo przesyłka 4,5 zł - a to jest niemożliwe.
Pajeczakk
20-12-2007, 10:11
troszke za duży ten pająk na środku zasłania inne ale cóż...
Machine podpatrzyłem twoje aukcje które kupowałeś :D:D Nie ładnie.. :P
Koszulki zamawiacie tylko wg swojego zapotrzebowania, a nie wg tego co nam zostało. Jeżeli jakichś rozmiarów braknie, to pieniążki zostaną Wam zwrócone za koszulkę i sami zdecydujecie, czy chcecie dostać tylko kalendarz.
Ponieważ w formularzu można zamówić samą koszulkę lub sam kalendarz, to cennik zawiera różne koszty. Oczywiście jeżeli będzie zamówiony pakiet, to koszulka zostanie umieszczona wewnątrz tuby i zapłacimy za wysyłkę tylko 7 zł. Prawdę mówiąc nie mieliśmy jeszcze okazji zważyć tego pakietu i nasza kalkulacja co do kosztu wysyłki może być błędna. Gdyby tak było, to koszt pakietu zostanie zwiększony, ale już nie dla tych, co złożyli zamówienie - kto pierwszy, ten zyskuje :)
Ja zamówiłem dzisiaj pakiecik :)
Kalędarz WSPANIAŁY. Chętnie bym kupił ale mam już dwa. ZA rok będą też?
aTahualpa
23-12-2007, 05:10
Kalędarz WSPANIAŁY. Chętnie bym kupił ale mam już dwa. ZA rok będą też?
Będą! Napewno ;)
Stasiakov
27-12-2007, 22:10
OK zamówiłem cały pakiet. Miał przyjść mail z potwierdzeniem, którego jeszce nie ma ale cierpliwie czekam. Mam nadzieję, że będzie rozmiar "L"
Cockroach
30-12-2007, 01:00
To jak z Krakowem? Dawid ma tego roku kalendarze czy nie? Nie wiem czy mam kupić poprzez Allegro czy nie. Próbowałem się z nim skontaktować, ale nie odpisał na PW.
Witam. Zrobiłem dokładnie to samo co pisało na str głównej arachnea. Zgłosiłem swój formularz. Dostałem email z tym że doszedł. No i w ten sam dzień zapłaciłem za cały pakiet. Wpisałem wszystko jak należy. Numer konta bankowego państwa sprawdziłem z 5 razy. I na pewno źle go nie wpisałem. Już minął ponad tydzień od wpłaty. Sprawdzałem codziennie czy nie przyszła jakaś wiadomość na email od was. Ale do tej pory nic nie przyszło. Pakietu nie dostałem. Myślałem że serwis arachnea jest uczciwy i dlatego bezinteresownie go zamówiłem. Mam nadzieję że ta sprawa zostanie rozwiązana.
Gucio8s proszę podaj mi swoje dane osobowe na PW.
Obiecuję że każdy kto wpłacił pieniądze dostanie przesyłkę z tym co zamówił. Wysyłki realizuje jedna osoba i robi to w miarę swoich możliwości na bieżąco. Jak dostanę od Ciebie PW to powiem Ci w jakim miejscu znajduje się Twoje zamówienie. Możliwe że są to po prostu opóźnienia poczty, ja na swoją paczkę czekałem ponad tydzień od dnia wysłania.
Kontakt do osoby wysyłającej paczki (MachineRoad): 4441012
Stasiakov
11-01-2008, 20:50
Ja mam tę samą sytuację, tyle że cały czas wierzę w uczciwość Lorda i Andrzeja. Nie ma się co martwić ;ppp chyba :P:P:P:P:P:P
Do 21:00 zamieszczę listę osób do których zostały wysłane paczki.
EDIT. Przepraszam bardzo ale lista dopiero o 1:00 w nocy. Nie uda mi się wcześniej skontaktować z MachineRoad.
Stasiakov
11-01-2008, 21:17
Spoko ja wam wierzę i jestem spokojny, tyle że jestem niecierpliwy i z tego może wynikać wrażenie, że mam co do was wątpliwości :]
BadBekon
11-01-2008, 23:44
Ja już mam kalendarz i wygląda przyjemnie:)
Ile kosztowalaby wysylka kalendarza do UK? Tzn. ile kosztowalby kalendarz z dodaniem ceny wysylki?
MachineRoad
12-01-2008, 02:07
14.90 ~15 czyli z kalendarzem 29 zł.
adsy: sprawdź na www.poczta-polska.pl (http://www.poczta-polska.pl) .
Lista osób do których zostały wysłane paczki:
Łuasz CZAJKA Krzysztof KOSTRZĘBSKI
Stefiania KOZŁOWSKA-SOŚNICKA
Tomasz JACIUBEK
Alan TWARDOSZ-SUDER
Łukasz KAZEK
Hubert SUSZKA
Łukasz GÓRNY
Rafał KOWALEWSKI
Kacer Guźdź
Dominika KĘSKA
Jakub HOJKA
Marta BIELEŃ
Sławomir LEWCZYK
Michał BRONOWICKI
Oczekujące na wysłanie:
Paulina MICHALIK
Michał BUJOK
OSOBY KTÓRE PROSIMY O KONTAKT:
CZERNECKI MARCIN
STASIAK GRZEGORZ
ZŁOTNIK KRZYSZTOF
- gg: 125148
- mail: lord@bronowski.pl
- mail: yeti_andrew@o2.pl <-najlepiej
!! Jeżeli kogoś nie ma na liście to proszę o kontakt na lord@bronowski.pl !!
PS. To jest tylko lista zamówień z formularza na stronie głównej. Przesyłki Allegro zostały już zrealizowane.
Przepraszam serwis arachnea. Miałem nie słuszne podejrzenia. Dziś przyszedł pakiecik w jednym kawałku. Przepraszam i pozdrawiam Gucio8s.
Do mnie także doszła dziś przesyłka. Kalendarz świetny, polecam i pozdrawiam..
mycha7891
16-01-2008, 00:06
dziś odebrałam koszulkę i kalendarz
Koszulka bardzo fajna tylko za długa (niestety nie było eLek a jak na XLke to normalny wymiar) zastrzeżenia do samego kalendarza - nie mam jednak co do jakości papieru owszem - szkoda że zleciliście tak niską gramaturę papieru..... na przyszłość polecam troszkę grubszy papier
Co do kalendarza to szczerze trochę się rozczarowałem, ale wiem ile kosztowało by zrobienie kalendarza z 1 strona to 1 miesiąc, więc rozumiem :). Co prawda z 600 fotografii można było by kiedyś o takim kalendarzu pomyśleć :).
A co do tego kalendarza: dostałem z lekko zagiętymi rogami i farba zeszła nieco, ale to tylko taka wada :D.
MachineRoad
16-01-2008, 13:29
A co do tego kalendarza: dostałem z lekko zagiętymi rogami i farba zeszła nieco, ale to tylko taka wada :D.
Nie odpowiadam w jaki sposób jest transportowany kalendarz przez PP. Ja do tuby wkładam bezpośrednio z opakowania i robię to tak, żeby nie było jakichkolwiek uszkodzeń.
Pakiet doszedł bez żadnych zastrzeżeń. Szacuneczek za pakowanie - pierwsza klasa.
Pozdrawiam
alkoholik95
17-01-2008, 22:16
Również nie mam żadnych zastrzeżeń co do realizacji. Kalendarz przyszedł nienaruszony, koszulka jak wyprasowana - i w dodatku dobrej jakości materiał. W miarę szybka realizacja. Polecam tym którzy jeszcze się wahają.:)
Stasiakov
19-01-2008, 12:39
A ja nadal czekam ..... Takich opóźnień jeszcze poczta nie miała.
Edit:
A jednak po godzinie od napisania postu przesyłka doszła. Ahh to PP ...
A co do koszulki to świetna jest. Dobrze, że nie było L bo XL jest prawie szyta jak dla mnie :D:D
Danke all :P:P
vBulletin - Arachnea.org