PDA

Pokaż pełną wersję : [Akceptacja] ile trzeba czekać ??

delasek
29-01-2008, 23:21
Witam, mam pytanko, a więc po odpowiedzeniu w temacie wyskakuje mi "Dziękujemy za napisanie posta. Informujemy iż zanim stanie się on widoczny musi zostać zaakceptowany przez Moderatora."
ile trzeba czekać na zaakceptowanie bo czekam już dwa dni i nic ?? :/
PzDr i dzięki

Mustang
30-01-2008, 12:26
Z regulaminu tego działu:
"6. Odpowiadać w tematach mogą jedynie moderatorzy. Posty użytkowników są widoczne jedynie dla moderatorów i muszą przejść ich akceptację by mogli oglądać je wszyscy."

Czyli jak sie modowi Twój post nie spodoba to go nie ujawni. Hmm, tak napisałem, ze jeśli sie nie spodoba ale w sumie nie wiem jakie jest kryterium ale to nie ważne. Wazne jest natomiast to, ze odpowiadając w temacie nie widzisz innych odpowiedzi i jeśli nie znasz się a chcesz sobie postrzelać to raczej tego nie zrobisz. I bardzo mi sie to rozwiązanie podoba.

Andrzej
30-01-2008, 14:12
Domyślam się, że chodzi o odpowiedź przy seksowaniu. Jeżeli Twoja wypowiedź była identyczna jak setki innych lub mylna, to prawdopodobnie nigdy nie doczekasz się tej akceptacji. Jeżeli jednak Twoim zdaniem powinna być ona zaakceptowana, to proszę Cię o podanie tematu, w którym się wypowiedziałeś, bo trudno przeglądać całe forum w poszukiwaniu tej jednej oczekującej odpowiedzi :)

delasek
30-01-2008, 17:16
Tak, chodzi o odpowiedzieć przy seksowaniu ale chciałem dodać do swojego tematu więcej fotek żeby była 100% pewność :)
http://www.arachnea.org/forum/showthread.php?t=12987
proszę o nie przyjmowanie jednej odpowiedzi (wysłałem dwie) sry
PzDr

LoRd
31-01-2008, 00:09
Zrobione.