Pokaż pełną wersję : Użytkownik miesiąca marzec
Zapraszam wszystkich do typowania Użytkownika, który waszym zdaniem wniósł ciekawą wiedzę merytoryczną w lutym i w marcu.
Proszę podczas składania propozycji podawać uzasadnienia Waszego wyboru (najlepiej z adresem do konkretnego tematu/postu). Bierzemy pod uwagę tylko wkład w naszą wiedzę - inne zasługi nie są uwzględniane w tym konkursie (aczkolwiek są mile widziane :) ).
Użytkownikiem tego miesiąca nie będzie mogła zostać osoba, która zostanie uhonorowana za miesiąc luty, ale do czasu ogłoszenia oficjalnych informacji na razie można zgłaszać wszystkich - poza sobą samym :)
Dziękuję wszystkim za udział w tym konkursie, a przede wszystkim za Waszą wiedzę, którą się chętnie dzielicie.
Michallewczuk
04-03-2007, 13:41
Może strzał na zapas ale esien. Za rozpoznawanie płci.
Zapraszam do nieco śmielszego składania propozycji na Użytkownika miesiąca. Pierwszym Użytkownikiem został Blackmane, a kto będzie następnym? To zależy od Was :)
Lord jest 2 po blackmane najlepszym użytkownikiem forum.mój głas na Lorda.
Gregor_ za działania w sprawie MECENATU
UnnamedPlayer
05-03-2007, 16:37
Ja zgłaszam SexRocketa za ciekawe arty o budowie terra :)
eagle-eagle za topic o płci doroslego samca. :lol:
Jurry. Wszedzie go pełno (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) Szybko odpowiada na pytania dręczące forumowiczów, dobry doradca.
matthieu
09-03-2007, 02:53
Witam
" Michallewczuk " Tego goscia wszedzie pelno
ja tu wpadam od kilku tygodni i ten gosc wydaje mi sie bardzo o.k
zawsze wpadnie mi w oko jego nick i to pozytywnie
Pozdrawiam wszystkich z Arachnea
:P
Maxtora za pomoc w programie "Mecenat"
ja bym powiedzał że bez sprzecznie Bakubak rządzi ;) ale jako że pozegnał sie z forum :P to zagłosuje na.... hmmmm
Bakubak :)
pablos150
11-03-2007, 21:23
Mój głos na Jurry. Ostatnio zrobił się bardzo aktywny ;) (Hmm czyżby miał smaka na nowego pajączka?:D )
Mój guru i mentor - esien za działalność w dziale "Dymorfizm płciowy"
L i z a k .
11-03-2007, 22:40
jw nieomylny esien :)
Lord ..ogólnie za pomysły :)
Lord za udzielenie głosu w audycjach radia arachnomania,za pomoc w sexowaniu pajączków,za to ,że jeszcze ze mną wytrzymujesz gdy Cię męczę na gg o tak błahe sprawy :p
newblood
12-03-2007, 01:23
"Michallewczuk sp. Żydku" xD - ale tego bilarda to mu nigdy nie wybacze :D
Pajeczakk
12-03-2007, 14:07
kruszon_01 za to że świetnie spisuje się jako mod i za pogadanki na skype czacie :D
grumm za walke z Citesem xD.[/b]
grubby_m za ładną foto relacje z budowy terrarium, niby pokazał rzeczy oczywiste, jednak bardzo fachowo, krok po kroku i dobre fotki.
Dodo-X za to że zawsze służy pomocą ;)
//Dudo-x jest karnie wykluczony z konkursów.
Jover--Za to ze ma niesamowite poczucie humoru.Za to ze jest moim najlepszym forumowym przyjacielem.I za to ze jest poprostu na tym forum:)
Dudo-x za pomoc w sprawach podstawowych i nie spławianie osób o małym doświadczeniu :wink: wielkie okazanie zrozumienia 8) pozdrawiam
Dudo-x za to, ze potrafi pomoc innym, za to ze jest moim najlepszym forumowym przyjacielem...
Wojtek.L
16-03-2007, 15:07
DUDO-x za wiedze ktora sie ze mna podzielil :D :D :D :D
aTahualpa
17-03-2007, 01:53
Yvaine. Za FAQ:
http://www.arachnea.delfnet.com/forum/viewtopic.php?t=4842
mój głos na Dudo-x za wszystko w czym mi pomógł i pewnie nie tylko mi MERCI BUKU :)
ja bym powiedzał że bez sprzecznie Bakubak rządzi ;) ale jako że pozegnał sie z forum :P to zagłosuje na.... hmmmm
Bakubak :)
Bakubak - Za całokształ nalezy się...
Michał Michlewicz
19-03-2007, 18:58
Również Baku i również za "ciałokształt" ;)
Kiss-of-Death
20-03-2007, 10:37
Antrax - za całokształt pracy i dobry humor
Michallewczuk za to że i za tamto,ogólnie goscia tu pełno :wink:
BadBekon
20-03-2007, 16:23
Yvaine - FAQ + całokształt.
Michallewczuk za konkursy i pomoc.
Kiss-of-Death
21-03-2007, 15:36
Michallewczuk to już za dużo wygrał :!: :!: :P
Arek_krk
21-03-2007, 15:59
blackmane za tematy które bardzo sie przydadzą poczatkującym :)
Sorry nie zauważyłem :p A więc Michallewczuk :D Za obrone czystości gatunków...
Blackmane
21-03-2007, 17:37
Dzięki, jednak jestem użytkownikiem miesiąca luty, toteż w tym miesiącu na mnie głosować nie można :)
Mój typ to:
Yvaine - osoba, która nie "klepie" sobie licznika nic nie wnoszącymi postami, a wręcz przeciwnie, podejmuje często bardzo ciekawe dyskusje, przejawia jasność umysłu znajdująca odbicie w dobrych poradach.
Jestem początkującym hodowcą[jak i uzytkownikiem ale mniejsza z tym] ja głosuję na Dudo-x bardzo mi pomógł- pisał jak mam zacząć hodować pająki. itp.
Michallewczuk za ogólne zrozumienie użytkowników i szczerą odpowiedź (zawsze pomocną) , i też za organizowanie różnych atrakcji, dzięki którymi milej spędza się czas na forum.
Moim typem użytkownika miesiąca jest YVAINE : za to ,że pisze naprawdę mądre i sensowne posty.
Yvaine oczywiście za całokształt.
Dawid_nh
25-03-2007, 12:20
jako ze blackmane byl w zeszlym miesiacu :D to glos oddaje na watchu za udzial przy robieniu grafiki na stronie glownej
Ohh tak, gdyby nie watchu i blackmane który już został nagrodzony to czekalibyście na opisy jeszcze z pół roku. Watchu ;]
Yvaine
P.s. moja przyszła żona :D
Yvaine Za ciekawe posty i całokrztałt :wink:
eagle-eagle
26-03-2007, 19:57
lord za to ze jest profesjonalista. udziela krotkich, konkretnych odpowiedzi i wie o czym mowi.
Gregor, za wielki wkład w Mecenat :wink:
Yvaine - Za FAQ i ogólną pomoc.
marcin2806
28-03-2007, 15:08
esien.Za rozpoznawanie plci i oczywiscie fajne podpuchy
Watchu wiadomo za co:)
//Ptaszniki sa jak Media Markt.Nie Dla Idiotów
Kiepski przykład bo akurat Media Markt JEST dla idiotów;P
c-boolsky
29-03-2007, 01:18
watchu.. : ) a niech ma :)) hrhrhrh
vBulletin - Arachnea.org