PDA

Pokaż pełną wersję : [strona główna] co jest ?

frytka
20-01-2007, 15:26
Jak w temacie. Powróci jeszcze do życia strona główna Arachnea czy tylko samo forum zostanie?

//Proszę używać tagów (http://arachnea.org/viewtopic.php?t=81) w tematach - birel

aTahualpa
20-01-2007, 15:38
Strona główna powstaje. Miejmy nadzieje będzie dostępna w jak najszybszym czasie ;) Szablon już jest (warto na niego poczekać).

Blackmane
20-01-2007, 16:20
Szablon istnieje, kwestią jest dogranie baz i skompilowanie strony od strony kodu, ale wszystko zmierza w dobrą stronę.

Andrew
23-01-2007, 21:38
już się wystraszyłem że stronka zniknie :S

P.S
za ile to powstanie na oko ? :D

LoRd
25-01-2007, 04:58
Tego to nawet najstarsi admini nie wiedzą... :P

Benny Bevito
11-02-2007, 23:13
Mam takie pytanie: CO Z TĄ STRONĄ GŁÓWNĄ - z opisami gatunków itp.:evil:
Ostatni post w tym temacie widze że jest z 2005r a my mamy rok 2007.

frytka
12-02-2007, 01:02
Mam takie pytanie: CO Z TĄ STRONĄ GŁÓWNĄ - z opisami gatunków itp.:evil:
Ostatni post w tym temacie widze że jest z 2005r a my mamy rok 2007.
W takim razie nie pozostaje ci nic innego jak udać się do okulisty.

Andrzej
12-02-2007, 03:01
Chyba masz źle ustawioną datę. Strona główna została wyłączona po przenosinach na nowy serwer (początek tego roku) i przechodzi właśnie "drobny lifting". Do jej ponownego otwarcia jest już bardzo blisko.

serjtankian
12-02-2007, 17:45
Ciesze sie, no nareszcie będą opisy gatunków, poczytam sobie i uzupełnię swoja wiedzę.

Michallewczuk
15-02-2007, 14:16
"drobny lifting".
To w takim razie wizażysta to krzyżówka ślimaka z żółwiem z Galapagos.
Wszystko już na chwili ma być a nie ma nic :]

Raphael
15-02-2007, 17:02
Jest już strona główna jednak mamy pewne problemy z polskimi znakami oraz szablonem, chcemy uruchomić już gotową stronę dlatego nie podajemy adresu.

watchu
20-02-2007, 20:41
"drobny lifting".
To w takim razie wizażysta to krzyżówka ślimaka z żółwiem z Galapagos.
Wszystko już na chwili ma być a nie ma nic :]

a pomyślałeś, że ktoś może mieć studia i pracę ?? mówi Ci to coś ??

poza tym już raz miałeś zmoderowany podpis więc nie powtarzaj się.

serjtankian
20-02-2007, 22:11
Ja już sie nie mogę doczekać na stronę główna bo czekam na gienie ale nie wiem co rodzice powiedzą bo sie nie zgadzali już od półtorej roku i kopiłem po kryjomu, a na stronie głównej jest wiele ciekawych info które mi sie przydadzą. Aha, mam jeszcze jeden problem bo jak zaznaczam przy logowaniu żebym na zawsze sie zarejestrował to nie idzie, nie chce zakładać nowego tematu wiec pisze tutaj.

Theris
21-02-2007, 20:39
aha, mam jeszcze jeden problem bo jak zaznaczam przy logowaniu zebym na zawsze sie zarejestrowal to nie idze, nie chce zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj

chyba nie miales to na mysli co napisales ;) jest pewna różnica między zarejestrowaniem a zalogowaniem to pierwsze oznacza zapisanie twojego loginu i twoich danych wraz haslem do bazy danych natomiast to drugie to autoryzacja urzytkownika poprzez podanie loginu i hasła w celu wejscia np. na forum:)
To taka krótka lekcja bo dość czesto są z tym problemy;)
zapewno chodziło Ci o opcję "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" niestety niepotrafie Ci no to odpowidzieć nigdy nie kozystalem z tej opcji i nie wiem dokladnie jaki masz problem!! Wydaje mi sie że najlepiej bedzie jak napisz to w nowym temacie i opiszesz dokladniej:)

gaM44
22-02-2007, 12:58
A może ktoś powiedzieć na jakim etapie jest poprawianie błędów kodowania na stronie głównej i za ile mniej więcej można się będzie spodziewać pojawienia się strony głównej.

Andrzej
22-02-2007, 18:40
Strona w zasadzie już jest ale poprawiamy jeszcze grafikę - zmieniliśmy całkowicie poprzedni szablon, bo był strasznie namieszany i pojawiały się błędy. Teraz dorabiamy nowe elementy pod nowy szablon. Z jakichś też powodów nie pokazują mi się polskie litery - w tabelach uparcie powraca język szwedzki czy jakiś tam - nie pamiętam :)
No nie ma co marudzić - na pewno sprawie tej poświęcam większość z mojego prywatnego czasu, ale niestety nie ma go zbyt dużo.

serjtankian
23-02-2007, 22:50
Theris rzeczywistości, mój błąd, chodziło mi o zalogowanie przy każdym włączeniu ale w sumie mi to nie przeszkadza, tylko tak kiedyś jeszcze na tamtym forum przed przenosinami serwera miałem ta opcje. Sorry za błąd, a możemy wiedzieć kiedy sie pojawi szablon strony głównej? Oczywiście mniej więcej.