Pokaż pełną wersję : [Płeć] ... ale użytkownika.
Czy dałoby się, dodać jakąś wiadomość przy nicku tak aby było wiadomo czy rozmawiamy z kobietą czy z mężczyzną? Nieraz widzę na forum pomyłki i późniejsze tłumaczenia/przepraszanie.
Najlepiej, aby użytkownik musiał podać płeć już przy rejestracji.
To mówiłem Ja! Craftz!. Dziękuję.
Pewnie sie na naszym forum da coś takiego zrobić:) Już dawniej był taki temat ale nie doszedł do skutku, jednak na naszym forum mało jeszcze jest "Płci pięknej" :)
Ale nie znaczy to, że nie ma jej w ogóle. Mi się pomysł podoba. Można by wykombinowac koło nicka jakieś kółeczko z krzyżykiem lub "szczałką" ;)
PrzemoOoOoO
06-02-2008, 18:22
W sumie niezły pomysł, 2 dni temu też korespondowałem z takim jednym użytkownikiem i okazało się że kobieta:D
Pewnie sie na naszym forum da coś takiego zrobić:) Już dawniej był taki temat ale nie doszedł do skutku, jednak na naszym forum mało jeszcze jest "Płci pięknej" :)
Dlatego kazda nowa pani mylona jest z płcią jeszcze piękniejszą niz piękna czyli brzydką;]
x_warrior
06-02-2008, 18:44
cóż, nie taki głupi pomysl, fajnie by było jakby jakoś to zaznaczyć. Bo jak na razie to można tylko w ich klubie zobaczyć kto jest kobietą.
Ciekawy pomysł i godny uwagi. Na tcp jest cos takiego i pomaga to w rozróznieniu osoby z którą akurat piszemy. Mozna by było ulepszyc to forum w takie malutkie pierdołki doda to większego uroku tej stronie ;)
Nawet świetnie sie prezentuje :D:D
http://img514.imageshack.us/img514/8417/23333333332323yk1.th.png (http://img514.imageshack.us/my.php?image=23333333332323yk1.png)
Pawelnek
06-02-2008, 23:25
Jestem za, przyda się taki gadżet. :d
Jeśli mogę wyrazić opinię to proszę grafików o znaczki płci w kolorze nicka...
nemesisnt
07-02-2008, 00:22
pomysł super
Panowie... co się z Wami ostatnio dzieje! :)
Jeszcze nie zapadła decyzja w tej sprawie a już graficy pają robić ikonki...
Muszę najpierw sprawdzić czy jest możliwość włączenia takiej opcji, wtedy zadecydujemy czy to włączymy... i dopiero na końcu poprosimy o ikonkę!
Tymczasowo zamykam.
no ale wypadało by najpierw zdjęcie pań dać do rozpoznawania płci :) żeby mieć 100% pewność :)
pomysł fajny, ułatwi kontakty w pewnym sensie :)
widać, że nowe zmiany na forum wpłynęły na to, że lud chce coraz więcej :)
vBulletin - Arachnea.org