Pokaż pełn± wersję : [B.vagans] Ucieczka
Nie wiem gdzie pisac nie mam czasy na to żeby szukac. Dzi¶ razno zobaczyła ze w terrarium nie ma paj±ka a płyta która przykrywa to terrarium jest odsunięta. Teraz zobaczyłam ze paj±k siedzi za szaf±. Co mam zrobić żeby go wyj±ć? To jest vagans L10/11. Prosze to pilne. Dostęp do niego jest trudny;
//Prosze NIE panikować! Jak się uspokoisz przeczytaj regulamin ;)(tagi)-aTah
L.u.K.a.S
03-03-2007, 12:14
Daj jakis plaski pojemnik z torfem w podlizu pajaka a nad tym żarówke żeby miał cieplo i wilgotno i pozostaje czekac.Jak go zauwazysz na torfie to nałuz na niego jakis 2 pojemnik najlepiej przeĽroczysty.
Uwazaj żeby go nie zgnie¶ć itp
Powodzenia :D
z jednej i z drugiej strony szafy połóż talerze miski z mokrym torfem kokosowym i poczekaj aż zabraknie mu wilgoci. jak wejdzie na torf nakryj go jaka¶ miska i przenies do terra. powodzenia
hehe z synchronizowane posty:P
Rady powyżej s± bez sensu. Wygoń go patykiem.
problem jest w tym ze ta szafa jest dostawiona do ¶ciany a z drugiej strony jest skręcona z innymi szafkami. Rozkręcenie jest niemożliwe między innymi dlatego ze jestem sama w domu.:(:(:(:(
-Michał-
03-03-2007, 13:47
jak to co ?? rozkrecanie i przesówanie szafy :D...
a i oczywi¶cie pamietaj żeby zamknać drzwi od pokoju żeby nie uciekł Ci z niego do innego ;)
UnnamedPlayer
03-03-2007, 22:40
-Michał- nie no rozwaliles mnie tym postem, dziewczyna se raczej nie poradzi z przesuwaniem szafy....
Tak jak mówi± wyżej porozstawiać torf i czekać
postaw pojemnik z torfem wilgotnym i czekaj i nie za gleboki i nie nakrywaj go zadnym nastepnym pojemnikiem tylko naloz na pojemnik przykrywke natepny pojemnik moze pajaka przykleszczyc powodzenia daj znac jak ci sie uda :)
hyhy... pajaczek juz siedzi w terra:) zlapalismy go jak siedzial za lozkiem^^
azeby tam dojsc musial przejsc kolo misiek z torfem... i chyba nie zrobily na nim wrazenia.:) a przy dalszych ogledzinach stwierdizlismy z ala ze w wiekszosci pokoju sa pajeczyny vagansa(sciany kolo lozka i na szafie:) )
temat do zamkniecia.
pzdr
vBulletin - Arachnea.org