PDA

Pokaż pełn± wersję : [B.vagans] Uciekł mi!

Alka
03-03-2007, 12:08
Vagans L10 --> paj±k siedzi za szaf± , nie wiem co zrobić. Najprawdopodobniej uciekł w nocy. Odsuniecie szafy jest nie mozliwe, co ja mam zrobić? Pomocy!

PuKAsS
03-03-2007, 12:35
mozesz spróbować ustawić jaki¶ pojemniczek z wilgotym podlożem przy szafie. może to zwabi paj±ka

scchizm
03-03-2007, 13:30
Zagwizdaj, może przyjdzie, :twisted: a na poważnie to chyba szafa nie jest przywiercona do podłogi, popro¶ kogo¶ żeby pomógł Ci delikatnie spróbować odsun±ć j± a jak nie to spróbuj go czym¶ wypłoszyć(kij od szczotki itp), oczywi¶cie zachowaj szczególn± uwagę, żeby¶ go nie zgniotła.

Anarchy
04-03-2007, 13:50
Spróbuj wybawić jedzeniem go a je¶li to się nie uda musisz go delikatnie czym¶ wypłoszyć jakim¶ długim kijem czy czym¶ kombinuj.

Zψωαιεκ
04-03-2007, 18:32
musisz go delikatnie czym¶ wypłoszyć jakim¶ długim kijem czy czym¶ kombinuj.

Ja bym kijem nie kombinował, bo jeszcze go niechc±cy przebijesz. Najlepiej spróbuj pędzelka, wtedy paj±czkowi na pewno nic się nie stanie.

Andrew
04-03-2007, 18:56
jest pare sposobow :) jak jest tam na 100 % to wes pojemniczek z wilgotnym podlozem podswiec lekko lampka + mozesz cos do jedzenia wlozyc tam by go zwabic.
Ja bym wziol lusterkiem i paczal gdzie on jest polozyc go na stolku + swiecic lampka w lusterko i zobaczyc czy jest za szafka jak jest to wtedy paczysz i kijem jedziesz by go wyploszyc (vagansy sa plochliwe jak kazda z brahypelm)

Kira
10-03-2007, 14:50
Hmm.... mam pomysł:) Wyci±gnij z szafy odkurzacz, opróżnij zawarto¶ć i wci±gnij go długa¶n± rur±:)) Nie no żartuje:) Najlepszym rozwi±zaniem będzie wła¶nie wypłoszenia go czym¶ długim, może pobiegnie w jakie¶ bardziej dostępne miejsce. Przydało by się żeby¶ złapał go przed zmrokiem bo na drugi dzień kto¶ z twojej rodziny możę się obudzić z Ptasznikiem na twarzy:) Życze powodzenia:)

karlos9
10-03-2007, 15:30
Spróbuj może da się jako¶ odsun±c ta szafe , jeżeli nie to postaw w pobliżu szafy pudełeczka z wilgotnym torfem , porozkładaj martwy pokarm . Jeżeli wiesz ze paj±k jest za szafa to musisz go widzieć a jeżeli go widzisz to weĽ jakis długi patyk i poprostu spróbuj go delikatnie "wygonić " z tamt±d.

Andrew
13-03-2007, 01:26
i jak masz go ?

wino
13-03-2007, 09:59
hyh... temat do zamkniecia.. vagans zlapany^^ skubany siedzial na drugim koncu pokoju jak go szukalismy;) na poduszce kolo ktorej spal jej brat:D