Pokaż pełną wersję : Film YouTube [film] kedzior na bani new post ;/
jeszcze raz nie zamadrze ale co tam :P ( po pijaku)
KySTYyOwMHU
Serwis Arachnea.org nie ponosi odpowiedzialności za zdjęcia umieszczane przez użytkowników".
\\Poprawilem link filmiku, chyba tak byłoby wygodniej dla użytkowników. Jesli nie Tobie nie pasuje to wyedytuj - Adsy
taliban27
19-02-2008, 19:15
Jesteś moim Bogiem:)
rostator
19-02-2008, 19:23
Co za typek ;pp
czy ja wiem czy to takie fajne? Ja bym radził nie hodować pająków albo nie pić
!szpan W Czystej Postaci!
ludzie w czym Wy widzicie szpan? Na tym Waszym zdaniem polega hodowla pajakow? Paranoja
jak pic to z glowa...a na pewno nie dotykac ptasznikow.
Super, wow, wymiatasz kolo.
: /
Weź tak jakąś Poe. na twarz:D
nie no kur... jestem pod wrażeniem... po twarzy widać, że wcięty...;/ szkoda kędziora, że czuł twój oddech...
NIR 0.05
19-02-2008, 20:31
przykro mi ale mnie się filmik nie podoba
myślę że temat do kosza, ktoś młody podpatrzy zrobi to samo i źle to się skończy.
ee.. ja mam 15... Ale każdy kto ma rozum, to tak nie zrobi... CHYBA... (chodzi mi o nie doświadczone osoby).
A niech podpatrują i się uczą.
Był kiedyś podobny temat z irminką na twarzy. Zaczęła się fajna dyskusja na temat tego typu zdjęć.
Zarząd uznał że wystarczy dopisek na czerwono. Czyli wszystko jest O.K
ee.. ja mam 15... Ale każdy kto ma rozum, to tak nie zrobi... CHYBA... (chodzi mi o nie doświadczone osoby).
Rozum, jak rozum. Tylko chodzi o to, że niektóre osoby szpanują tym że wezmą ptasznika na rękę czy inną część ciała, to jest najbardziej przykre.
Był kiedyś podobny temat z irminką na twarzy. Zaczęła się fajna dyskusja na temat tego typu zdjęć.
To było zdjęcie robione w PS :)
venomous
19-02-2008, 20:56
fajny żel
To było zdjęcie robione w PS :)
Co nie zmienia faktu, że parę osób się nabrało :)
Co nie zmienia faktu, że parę osób się nabrało :)
No tak, M.i ja też :)
W każdym bądź razie - Nie popieram brania pająków na rękę czy inną część ciała. Bo wg mnie po to kupujemy te piękne zwierzęta żeby oglądać ich zachowania "zza szyby", a nie wpychać im łap do terrarium ;)
Tyle z mojej strony.
O kurde myślałem że Matusz z dorosłą ornatą na twarzy to szpan ale ty go bijesz na głowę. Ja sie boje patrzeć na te kędziory a co dopiero brać je na twarz!
nie zaden szpan :) panowie :) wiecie czlowiek nie do konca trzezwy robi rozne dziwne rzeczy :P ja zaczynam przygode z pajakami nakrecilem sie i tyle :) mam chromke L9 (tu jej wylinka)
QOi3jkv8Yeo
no i planuje powiekszać chodowle z czasem :)
\\Poprawiłem link - Adsy
No jeśli tak się zaczyna to ciekawe jak się skończy
Słabe to,ogólnie mówiąc to na nic.:(Ale jakby ci się do oka wyczesał to by mi się podobało.:D
Pan Grabski
20-02-2008, 00:26
ja sie nie wyrazam (moj avatar :P) ale sam wziolem kedziora tylko 1 i jedyny raz na reke :) i nie powtorze tego bo mam dosyc drapania sie xD gz za branie kedziora na twarz gwarantuje ci ze swedzace ucho to zaczepista sprawa ;p
No jeśli tak się zaczyna to ciekawe jak się skończy
Wiesz ziomek co do tego kedziorka to obeznalem sie wczesniej u wlasciciela jaki on jest kiedy byl karmiony itp itd wiadomo ze nie zdecydowal bym sie tego zrobic chociazby z moja chroma ktora jest nadzwyczaj agresywna czy z innym pajakiem. :)
ale ten kedziorek jest nadzwyczaj przyjazny i spokojny tak ze w najgorszym przypadku swedzenie ucha to byl by max jaki mogl by mi zrobic :)
Bardziej można tu się obawiać o zdrowie pająka że mógłby spaść i zrobić sobie krzywdę, nigdy nie widziałem jakiegoś kędziora agresora :). A tak poza tym to pająk smits'a i może robić z nim co chce :-) i wszystko co robi z pająkiem/ami bierze na swoją odpowiedzialność.
nigdy nieprzewidzisz zachowania pajaka....co to za roznica czy kedzior czy avi... temu i temu jak decydujesz sie na kupno powiniennes zapewnic odpowiednie warunki!!
ludzie w czym Wy widzicie szpan? Na tym Waszym zdaniem polega hodowla pajakow? Paranoja
Czyli na czym polega hodowla pajakow ?
...nigdy nie widziałem jakiegoś kędziora agresora :)...
No to jeszcze mojego nie widziales:D ostatnimi czasy rzuca sie na wszystko co sie rusza w pojemniku. Najbardziej lubi atakowac krople wody.
Macie racje to jego ptasznik i jego sumienie...
Kadek05 takiego co się rzuca np. na krople wody to widziałem ;) ale to nie agresor :P po prostu jest głodny. ;]
Spokojna glowa o zwierzaczki dbam lepiej jak o siebie samego i napewno nie chcial bym zeby co kolwiek mialo im sie stac ... wiec spoko :) a wiecie troche adrenaliny jednak jak by nie bylo musi w zyciu byc :) :) uspokajam jeszcze raz z pajaczkami jest wszytko w jak nalepszym porzadku i nie macie sie o co martwic!!
Kadek05 takiego co się rzuca np. na krople wody to widziałem ;) ale to nie agresor :P po prostu jest głodny. ;]
nie,nie nie:) dlogny to on nie jest:P tez tak na poczatku mysalem.Dalem mu macznika,a on tylko go zabil i zostawil i drugim zrobil to samo.
PrzemoOoOoO
20-02-2008, 03:52
Moim zdaniem jeden wielki SHIT!! :| W czym tu fajnego wsiąść kędziora na twarz?! weź Po e to będę klękał przed Tobą.... i jeszcze piszesz że Ty na bani i że człowiek robi różne rzeczy w tym stanie..., ale każdy człowiek ma swój rozum!! widać jak wygląda twoja hodowla... ptaszniki to dla Ciebie zabawka!!! i jeszcze te wulgaryzmy ... nie no brak mi słów...
SHIT!! :| !
P.S: Jak za ostro to wybaczcie zdenerwowałem się;]
Czyli na czym polega hodowla pajakow ?
Sam powinieneś sobie na to pytanie odpowiedzieć.
Dlaczego się go czepiacie? To jego ptasznik, jego zdrowie, jego sprawa. Arachnea zezwala na takie filmy jesli poda sie odpowiedni napis.
myślę że temat do kosza, ktoś młody podpatrzy zrobi to samo i źle to się skończy.
A jednak mój kumpel ostatnio kupił sobie lividkę i zeby przyszpanowac wziął ja przy lasce na rekę. Tak niefortunnie sie zestresowała ze szybko wbiegła na szyje i gdy chciał jązdjąc boleśnie ugryzłą. Od razu pojechał do toksykologa, przepisął mu jaklies tabletki i po kłopocie (jakis czas po tym zdarzeniu wyrosłą mu narosl w miejscu ugryzienia). takie filmiki przyczyniają sie do głupich prób naiwnych nastolatków którzy dla szpany chcą zrobic tak samo :( a hodowanei ptaszników nie jest dla szpanu !! TO NASZA PASJA !! :D pozdrawiam a wracając do tematu to jak bys wział stromatope, lividium albo murina to byś był dla mnie bogiem. Kedzior nie robi na mnie wrazenia. W kazdej chwili mógłbym sobie go położyc nie tylko na twarz :P hehe ( ale po co to robic)
Dlaczego się go czepiacie? To jego ptasznik, jego zdrowie, jego sprawa. Arachnea zezwala na takie filmy jesli poda sie odpowiedni napis.
Doskonale sobie zdajemy sprawe z tego ze jest to jego ptasznik ale czy nie sądzisz ze poprzez pokaz jego brawury i głupoty ptasznikowi mogło sie coś stać ?? Moim zdaniem jest to po prostu męczenie pająka ....
Sam byłem na bani i wziąłem kędziorka L12 na rękę.Dowiedziałem się dopiero jak obejrzałem filmik nakręcony przez kumpla.Fakt,faktem mogłem zrobić coś pajączkowi i wiem ,że zrobiłem coś głupiego,ale nie chwalę się tym filmikiem na forum.Takie filmiki wrzucaj na YouTube lub zostaw dla siebie,bo to nie świadczy o odwadze tylko głupocie,tym bardziej po pijaku.
RottingMan
20-02-2008, 16:48
Moim zdaniem jeden wielki SHIT!! :| W czym tu fajnego wsiąść kędziora na twarz?! weź Po e to będę klękał przed Tobą.... i jeszcze piszesz że Ty na bani i że człowiek robi różne rzeczy w tym stanie..., ale każdy człowiek ma swój rozum!! widać jak wygląda twoja hodowla... ptaszniki to dla Ciebie zabawka!!! i jeszcze te wulgaryzmy ... nie no brak mi słów...
SHIT!! :| !
P.S: Jak za ostro to wybaczcie zdenerwowałem się;]
Popieram i aż rzygać sie zachciało jak oglądałem to xD już ta chromka lepsza i to o xxx Razy.. Aż brak słów na ten filmik z pewnością jak bym miał kupować pająki to nie od ciebie ^^ Bo pewnie ledwo żyją, xD i na pewno bym ci ich nie sprzedawał nawet jeśli mia miałby za darmo i Ty byś chciał ... Sorx ale żenada po prostu...
Temat zamykam. Nie ma sensu nabijać dziesiątki postów w temacie z jednym i tym samym. Jesli autor tematu napisze PW to odblokuje.
vBulletin - Arachnea.org