Pokaż pełną wersję : [F] [G] robert.p.
POZYTYW!
Co prawda kupilem pajaczki u Roberta jeszcze za istnienia starego forum, ale dziwnie by bylo, jakby jeden z najlepszych sprzedawcow nie mial swojego tematu :D .
Kupilem u Roberta trzy ptaszniki (A. geniculate, B. vagans i b. smithi) wszystkie doszly cale i zdrowe.
Dodam tylko, ze za istnienia starego forum Robert posiadal okolo 13 stron samych "pozytywow".
Polecam.
Blackmane
20-01-2007, 16:40
POZYTYW!
Kupiłem swego czasu u Roberta samiczkę kędziora. Ptasznik był zapakowany profesjonalnie. Najważniejsza jednak rzeczą był stały kontakt telefoniczny i życzliwość.
Polecam.
Ja rowniez dodaje swoj PLUS :) fakt ze moze mnie nie pamietac, bo bylo to na ostatniej gieldzie w Rybniku to nalezy sie plus H.Gigas L7/8 super :) Fakt ze juz go nie mam, a ma go Michallewczuk a Ja Jego kedziora to Gigasek okazal sie samiczką :-)
GIIIGAANNTYYYY CZNNNYYY PLUUUS/ POZYTYYW :)
Pozytyw!
Dobrze znający się na ptasznikach hodowca, miły i uprzejmy. Dostałem od niego A. Metallice L1 za wygrany konkurs na arachnea. Polecam :)[/i]
POZYTYW
kupiłem u pana Roberta 10 pajaków i jestem w 100% zadowolony, mozna dogadac sie co do ceny i widac, ze zna sie na tym co robi :wink:
No i pewnie kupie jeszcze pare pajakow u niego :D
MachineRoad
21-01-2007, 15:14
Pozytyw Polecam. Kupowałem kiedyś jakieś pająki, wszystko bez problemu.
macieklimek
21-01-2007, 20:32
pozytyw
chyba nie musze tlumaczyc sie :)
Arachnid
22-01-2007, 11:51
Wielki POZYTYW!!!
jak narazie mam 3 pajączki, wszystkie kupione u Pana Roberta, co prawda nie nabyłem ich za pośrednictwem forum ale osobiście ale to chyba żadnej różnicy nie robi. Sprzedawca solidny, uczciwy, zawsze chętnie doradzi, można z nim pogadać na luzie, pająki zawsze są zdrowe i nie ma z nimi żadnych problemów. serdecznie polecam i pozdrawiam
Black Flame
22-01-2007, 20:09
Pozytyw :)
Miły kontakt, sprawna wysyłka i zwierzaki w świetnym stanie :)
Pajeczakk
23-01-2007, 16:34
Suuper Sprzedawna naprawde polecam zasługuje na szacunek.
kupiłem od roberta p. narazie jednego pajączka ale ma bardzo tanio i napewno kupie jeszcze kilka polecam !! profesjonalista :)
kruszon_01
24-01-2007, 20:00
Jak najbardziej POZYTYW
Pełen profesjonalizm bardzo dobry kontakt,
Kupiłem od Roberta 4 ptaszniki takie jak
Samica Chromatopelmy L15
Samiec Chromatopelmy dorosły
Samica Grammostola rosea "red form" dorosła
Lasiodora parahybana L6
I dostałem oczywiście bonusa :D
Transakcja była bezproblemowa i szybka. Polecam w 100%
Zwierzak
25-01-2007, 13:24
POZYTYW
Kupowałem kilka razy, zawsze wszystko bez zastrzeżeń, bardzo dobry kontakt, zawsze idzie kupującemu na rękę.
kruszon_01
06-02-2007, 11:58
Kolejna transakcja, kolejny POZYTYW
Dominik88
08-02-2007, 16:58
POZYTYW!
Bralem pajaka dla kolegi wszystko ok ! POLECAM!
juniorksg
23-02-2007, 13:10
Oczywiście POZYTYW.
Madziula20
26-02-2007, 20:43
Polecam!!!!
kupiłam dwie Acanthoscurrie Geniculaty :) super kontakt i super pajączki :)
POLECAM
Pozytyw - transakcje na gieldzie jak i przez forum
Polecam w 100%
POZYTYW polecam w 100% bardzo solidny i w y r o z u m i a ł y sprzedawca :D
Madziula20
15-03-2007, 21:07
dzisiaj przybyły do mnie 4 pajączki od Roberta :)
są duże,dobrze nakarmione,żywotne :D
z Robertem jest super kontakt i fajnie się gada,zawsze doradzi :) :D
GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!
Polecam Pana Roberta :!: Na giełdzie w Poznaniu kupiłem od niego B.albopilosum l7 i kumpel kupił B.albopilosum dorosłego samca ptaszniki w super formie i kiedys jeszcze kupiłem P.cambridgei mam juz go poł roku :twisted: Z Panem Robertem zawsze mozna sie dogadac ,doradzi i widac ,ze jest fachowcem :twisted:
Bardzo dobrze zapakowany pająk. Wczoraj przelałem pieniądze. Wracam ze szkoły i pająk już jest w moim domku. Bardzo profesjonalne podejście!! Polecam tego Pana !!
POZYTYW
Po raz kolejny udane zakupu u Roberta. Naprawę miły człowiek, który doradzi jak trzeba i wszystko wyjaśni. Polecam Go wszystkim.
jak najbardziej pozytyw! Pajaczki dobrze zapakowae i co najwazniejsze zdrowe:)
Madziula20
01-04-2007, 16:46
i kolejny pozytyw :)
jak zawsze miło i sprawnie :) zawsze można pogadać odnośnie tego czy tamtego gatunku :D
i w taki sposób mam już całkiem sporo pająków od Roberta :D
są piękne,zdrowiutkie i aktywne :)
POZYTYW
Jak najbardziej polecam. Naprawde super. Wszystko zgodnie z planem. Pajączki swietnie zapakowane :) Oby wiecej takich hodowców.
janek_cpw
04-04-2007, 17:17
POZYTYW! Sprzedawca naprawde godny polecenia. Pozdrawiam :)
jak zawsze kolejny POZYTYW wszystko ok stały kontak
POZYTYW !! POLECAM !!! :)
Pozytyw oczywiście. Kupiłem od Pana Roberta na giełdzie samicę Grammostola rosea red form. Miły i znający się na rzeczy sprzedawca. Polecam.
Pozdrawiam
Tus
Dzisiaj "poznalem" pana Roberta osobiscie- kupilem od Niego karmowke.
No i moge tylko napisac:
POZYTYW!
POZYTYW ,genia doszla cala i zdrowa,polecam w 100% :]
POZYTYW
Dziś mi doszły 2 nowe pająmki. Jak to bywa z panem Robertem wszystko zgodnie z planem :twisted: .
rzempal10
05-06-2007, 18:49
POZYTYW
Kupiłem u niego już cztery pająki i zawsze były świetnie zapakowane na pewno jeszcze nieraz skorzystam z jego oferty.
Pozytyw
Oczywiscie wszystko w jak najlepszym pozadku ;)
POZYTYW
2 razy kupowalem u Roberta, za kazdym razem pajaki starannie spakowane, szybka zorganizowana konkretna akcja, bezproblemowy kontakt:) POLECAM
witam zamówiłem u niego cambri i irimine pajączki doszły w świetnej kondycji i były całe i zdrowe. POZYTYW
POZYTYW
goraco polecam tego sprzedawce, super kontakt, bardzo szybka wysylka, wczoraj wyslal pajaczki, dzis juz byly u mnie, jeszcze raz polecam
BadBekon
21-12-2007, 10:10
POZYTYW
Szybka dostawa, uprzejmy sprzedawca, kontakt jak najbardziej w porządku. Polecam;)
Oczywiście 100% pozytyw :)
Jak zwykle wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku :) Wszystkie pajączki jakie zamówiłem u RobertaP. są w świetnym stanie. Przesyłka jest zabezpieczona tak że lepiej się chyba nie da ;) Polecam kupowanie u tego użytkownika bo jak mało kto zna sie na rzeczy. Kontakt super wszystko super. I zawsze posłuży dobrą radą. A czasem nawet gratiska da ;) Ogólnie SUPER SUPER SUPER Robert tak trzymaj :)
PrzemoOoOoO
09-01-2008, 22:21
hehe ja kupiłem ponad 10 ale na giełdzie nie wiem czy to wchodzi w grę;p ale MEGA POZYTYW pajączki zadbane i żyją:)
wieeelki POZYTYW Avi przetrwała wysyłkę i 15 minut męczyłem sie z rozpakowaniem xD
Jak najbardziej POZYTYW , żeby wszyscy było tacy jak Robert było by idealnie. Pajączki dotarły bardzo dobrze zapakowane, miły i przyjemny kontakt, bez najmniejszych problemów, szybko i na temat. Polecam
POZYTYW
wszystko ladnie i pieknie polecam tego Sprzedawce wszystkim z czystym sumieniem interesy z Nim to rewelacja pozdrawiam i Wielki + ;)
Polecam, nie raz na giełdach kupowałem :)
Duży pozytyw, bardzo miły, stały i uprzejmy kontakt, co najważniejsze pajączki dotarły całe i zdrowe( przesyłka PKS), POLECAM:)
NIR 0.05
20-02-2008, 23:54
Pozytyw
maluchy L2 Avicularia braunshauseni i Avicularia metallica dotarły po mimo zmiennej pogody (trochę się martwiłem) CAŁE I ZDROWE, bardzo dobre pakowanie. Polecam w 100% :)
Pozytyw!
Niejednokrotnie zamawiam pająki u Roberta, tym razem brałem B.smithi dla kolegi, wszystko świetnie, zresztą jak zawsze!
Polecam każdemu!
POZYTYW
Zawsze odbierałem osobiście, miły sprzedawca, zawsze chętnie rozmawia, pająki w świetnej kondycji. Polecam.
Pelen POZYTYW interesy z Robertem to czysta przyjemnosc bardzo zachecam do zakupow u niego napewno nikt sie nie zawiedzie wszystko w jak najlepszym porzadku poolecam z calego serca [; pozdr
POZYTYW :)
Zakupiony ptasznik B. boehmei L4 dotarl caly i zdrow :) w sumie juz dawno ale teraz widze ten temat :P
Wszystko ok, super zapakowane pająki. POLECAM
miły kontakt, serdecznie polecam:)
Szybko i bez żadnych problemów. POZYTYW
Revelict
08-07-2008, 17:10
POZYTYW!!
Wszystko OK, miły kontakt. Polecam :)
ja od pana roberta kilkakrotnie kupowałem zwierzęta ani razu się niezawiodłem
profesjonalnie zapakowane zwierzeta wrzystko tak jak trzeba. POZYTW
Zakupilem
A.versicolor
2 x H.gigas
A.geniculata
N.coloratovillosus
maczniki
skolopendra
P.cavimanus
H.spinifer
E.carpaticus
Wszystko całe i zdrowe
Polecam oczywiście
*ToMeK*brd
04-09-2008, 13:22
100 Pozytyw. Szybko, konkretnie. Dobry kontakt.
Pozytyw, jak najbardziej polecam tego pana:)
vBulletin - Arachnea.org