PDA

Pokaż pełną wersję : [Wsparcie] Nabór nowych członków

BadBekon
15-03-2008, 03:01
Witam. Z racji "wiosennych porządków" we Wsparciu organizuję nabór członków do Wsparcia.

Jak to robił nasz TagMaster Szopek: przypomnę jeszcze, że w naborze mogą brać udział jedynie osoby, które mają przynajmniej półroczny staż na forum - co nie jest jedynym warunkiem przystąpienia do Wsparcia! Liczy się również aktywność na forum, duże chęci, trochę wolnego czasu i wiedza, wiedza i dla odmiany wiedza.

Jeśli nie wiesz na czym polega praca Wsparcia albo nie jesteś gotowy podjąć się tego, proszę nie zaśmiecaj skrzynki e-mailowej. Potrzebujemy jedynie pewnych, rozważnych i chętnych osób.

Dane potrzebne do zarejestrowania członka Grupy Wsparcie.
- Twoje imię?
- Twój nick używany na forum Arachnea.org?
- Jakiego pająka już posiadasz lub posiadałeś?
- Od jak dawna zajmujesz się hodowlą pająków?
- W paru zdaniach napisz jakie jest Twoje doświadczenie z pająkami.
- Komu i w jakiej sytuacji do tej pory udzieliłeś pomocy?
- Ile czasu dziennie spędzasz na forum?
- Jakie jest Twoje wykształcenie ewentualnie czego chciałbyś się w przyszłości uczyć?
- Jaki masz adres e-mail oraz numer komunikatora np. gadu-gadu?
- Jaki jest Twój wiek?
- Czy hodujesz jakieś inne zwierzęta egzotyczne?
- Dlaczego chcesz wstąpić do Grupy Wsparcie? (Proszę opisać w paru zdaniach).

Zgłoszenie należy wysyłać na wsparcie@arachnea.org, w tytule należy wpisać "Zgłoszenie na Członka Grupy Wsparcie", w przeciwnym razie zgłoszenia nie będą uwzględniane.

Czas na nadsyłanie zgłoszeń - 22 marzec 2008r., godzina 12.00.

Wszystkie informacje będę podawał w tym temacie. Pozdrawiam i Życzę powodzenia:)

BadBekon
19-03-2008, 11:00
Przypominam, że nabór trwa jeszcze do soboty, tj. 22.03.2008, do godziny 12.00:)
Każdy, kto spełnia wymagania, ma szansę trafić do Grupy Wsparcie i dać swój wkład;)

BadBekon
21-03-2008, 20:53
Ponieważ zbliżają się święta Wielkiej Nocy, przedłużam nabór do poniedziałku, tj. 24.03.2008. Pewnie wielu z was (i ja także), wyjeżdża do rodziny, a Ci co nie wyjeżdżają, ma okazję jeszcze wysłać zgłoszenie:) Godzina 12.00 - koniec naboru, niedługo potem wyniki.

Ze swojej strony chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom i kandydatom wesołych i pogodnych świąt, smacznego jajka, szerokości oraz śnieżnego dyngusa;)

BadBekon
24-03-2008, 14:18
Nabór uważam za zakończony. Dziś w godzinach wieczornych wyniki - jestem poza domem.

BadBekon
24-03-2008, 23:46
Tak więc: wyniki;)
Przyznam, że jak na pierwszy mój nabór, decyzja była trudna. Z kilkunastu osób trzeba było wybrać te najodpowiedniejsze.
Do Grupy Wsparcie dołączają: Araziel oraz *ToMeK*brd, a także Sebastian Ś., mimo, że jego staż na NASZYM forum jest krótszy, ale jego doświadczenie - na równym poziomie z pozostałymi (tak sądze:) ).

Zaraz wybrani dostaną PW z informacjami, a na forum Wsparcia dostaną wytyczne. Wybranych obowiązuje na wejściu 2-tygodniowy okres próbny.

P.S: Zywalek, wybacz, nie mogłem uwzględnić Twojego zgłoszenia na PW, ale będę miał Cię na uwadze:)

Zψωαιεκ
25-03-2008, 01:23
Spox. Jakby co daj znać.

BadBekon
25-03-2008, 14:06
Będzie, ale nie wiem dokładnie kiedy.
MICHAL1945, narazie jeszcze musisz poczekać:P