PDA

Pokaż pełną wersję : [cytaty]inny kolor?

-seraph-
13-03-2007, 11:40
Byłbym za tym, aby zmienić kolor cytatów z białego na jakiś jasnobrązowy (lub ciemnobrązowy, byle nie brązowy ;-) )Nie wyróżniałby się aż tak bardzo od reszty forum.

//Proszę używać tagów (http://arachnea.org/viewtopic.php?t=81) w tematach - Muncial

Maxtor
13-03-2007, 13:28
Mi osobiście to nie przeszkadza i przyzwyczajony jestem do takiego koloru, widać dobrze co się cytuje. I chyba taki kolor jak jest w niczym nie przeszkadza.

Andrzej
13-03-2007, 13:52
Kolor cytatu sprawdził się na tym forum przez bardzo długi okres czasu, ale jeżeli udałoby się komuś zaproponować jakiś inny, to chętnie go wprowadzę. Proszę w razie czego o prezentację innego koloru podkładu oraz czcionki i zobaczymy czy przypadnie on innym do gustu.

kaczi44
15-03-2007, 19:45
Biały kolor jest raczej najlepszym rozwiązaniem.

Grzechu
18-03-2007, 21:39
Spoko jest to forum i wogóle wszystko mi sie podoba, Admini mi sie podobają w sensie że nie są tacy rygorystyczni, a ta nowa strona główna to jest na mase naprawde w wysokim stylu, kolor także jest odpowiedni. Oby tak dalej bo jest świetnie POZDRAWIAM.

Jimi Hendrix
19-03-2007, 17:41
Ja wlasnie w sprawie Nowo Otwartej Strony Glownej"Arachnea".
Pisalem z tym problemem do Blackmane, a konkretnie chodzi mi o kolor czcionki jaki istnieje. Blackmane mowi zeby zglosic sie z tym do Andrzeja, a wiec :!:
Andrzej zrob cos z tym bo naprawde mecza sie oczy po dluzszym czytaniu.
ps. a wzrok mam dobry
:D

Dawid_nh
19-03-2007, 21:48
chyba zartujesz kilkadziesiat osob ocenialo juz strone glowna i nikomu nie pisal ze kolor jest zly :) moze ustaw sobie odpowiedni kontrast i jasnosc w monitorze :D

osobscie pracowalem na stronie glownej pare godzin dziennie i jakos oczy mi sie nie meczyly

kaczi44
20-03-2007, 13:28
Strona główna wygląda świetnie, moim skromnym zdaniem, ja bym podobnie zrobił na forum co do wyglądu, ale każdy ma inne gusta i guściki :D

Kamil D
20-03-2007, 13:32
Ale powiedzmy szczerze ze ja mi tez to troche przeszkadza :?
Oczy bola :wink:
Tak samo na arachnomania.pl

Andrzej
21-03-2007, 01:52
Ja wlasnie w sprawie Nowo Otwartej Strony Glownej"Arachnea".
Pisalem z tym problemem do Blackmane, a konkretnie chodzi mi o kolor czcionki jaki istnieje. Blackmane mowi zeby zglosic sie z tym do Andrzeja, a wiec :!:
Andrzej zrob cos z tym bo naprawde mecza sie oczy po dluzszym czytaniu.
ps. a wzrok mam dobry
:DProblem z czytaniem występuje na przeglądarce IE - tam faktycznie tekst jest bardzo blady i może męczyć oczy. Oczywiście polecamy Firefoxa do przeglądania naszego Serwisu. Zobacz e też czy uda mi się coś poprawić z tymi kolorami, bo niestety ciągle około 50% osób korzysta z IE.

Tecłav
21-03-2007, 03:19
niestety ciągle około 50% osób korzysta z IE.
heh niestety :)
fakt faktem... firefox jest o niebo lepszy
wybaczcie offtop ale musiałem

Kamil D
21-03-2007, 09:20
Aaaa to przepraszam:)Myslałem ze wszędzie tak jest:)
Zaraz pobiore fira:P