Pokaż pełną wersję : [A][F] terra_mar
Szukałem na forum jednak, nie znalazłem opinii o tym zacnym użytkowniku.
Z mojej strony Pozytyw. A jego uzasadnienie to:
-bardzo dobre zapakowanie pająków,
-błyskawiczna wysyłka,
-miły kontakt.
Mój zakup u tego użytkownika to: 2*C.fasciatum L1, A.geniculata L2, A.metallica L3 i gratis G.rosea.
POZYTYW kupiłem 2x geniculata, świetnie zapakowane i bardzo szybka przesyłka. Jeszcze raz POZYTYW :p
bigosik2
18-06-2008, 01:50
Pozytyw
Jakieś 2 miesiące temu kupiłem 2x A geniculata, świetnie zapakowane i szybka wysyłka.
PanzerIII
04-08-2008, 15:52
Zdecydowany POZYTYW. Jest to osoba znająca sie na rzeczy i bardzo uczciwa. Punktualność i "elastyczność" tylko dopełniają całości. POLECAM
Również polecam :) dzisiaj sprzedałem mu praktycznie całą swoją hodowlę :) miły i uczciwy :) 100% POZYTYW
terra_mar
05-08-2008, 02:09
Dziękuję za opinie na mój temat, staram się aby zawsze były takie... jednak pomimo moich chęci nie zawsze się udaje...ponieważ dzisiaj otrzymałem na allegro komentarz negatywny - pochwalę się nim ;)...
Witaj terra_mar!
Otrzymałeś nowy komentarzWkrótce na Twojej karcie użytkownika pojawi się komentarz dotyczący transakcji, w której brałeś udział.
Komentarz dotyczy transakcji: POECILOTHERIA RUFILATA REAL FOTO (2)
Komentarz wystawił: tunisie2005
Rodzaj komentarza: Negatywny
Treść komentarza:
"Pieniadze wyslane pajak wogole nie przyszedl...zero kontaktu czytajac na odpisanego mi maila wydawali mi sie ze to nie do mnie"
Wystaw komentarz Kontrahentowi
...a tu moja odpowiedź:
Witaj terra_mar!
Procedura zwrotu prowizji - przedmiot nr 356417021Jako Sprzedający wystąpiłeś o zwrot prowizji za transakcję.
Dane:
Nazwa: POECILOTHERIA RUFILATA REAL FOTO (2)
Cena: 35,00 zł
Data zakończenia: nie 04 maj 2008 21:33:46 CEST
Kupujący: tunisie2005
Poinformowałeś nas, że transakcja z Kupującym nie doszła do skutku.
Podałeś następujący powód niezawarcia transakcji:
Kupujący potwierdził chęć zakupu, lecz nie uiścił zapłaty
Po zapoznaniu się z informacjami dotyczącymi przebiegu transakcji, zwrot prowizji został przyznany. Prowizja w wysokości 1,40 zł została już przelana na Twoje konto w Allegro.
...cóż nie zawsze kupujący przyzna się do winy...nie miałem zamiaru wystawiać mu komentarza negatywnego ale widocznie tego oczekiwał...oczywiście określenie "potwierdził chęć zakupu" jest opcją na allegro...
Ja również mogę polecić, dwukrotnie kupował ode mnie pajączki i pamiętam, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie :)
zdzisław
03-10-2008, 11:18
polecam tego sprzedawcę!! na 13 zamowionych pajęczaków, wszystkie 13 doszło żywych i w dobrej kondycjii. paczka expresowo dostarczona, bardzo dobry kontakt. POZYTYW
vBulletin - Arachnea.org