PDA

Pokaż pełną wersję : [A][F] terra_mar

B4RTXxX
11-04-2008, 20:38
Szukałem na forum jednak, nie znalazłem opinii o tym zacnym użytkowniku.
Z mojej strony Pozytyw. A jego uzasadnienie to:
-bardzo dobre zapakowanie pająków,
-błyskawiczna wysyłka,
-miły kontakt.
Mój zakup u tego użytkownika to: 2*C.fasciatum L1, A.geniculata L2, A.metallica L3 i gratis G.rosea.

Flecik
12-04-2008, 22:33
POZYTYW kupiłem 2x geniculata, świetnie zapakowane i bardzo szybka przesyłka. Jeszcze raz POZYTYW :p

bigosik2
18-06-2008, 01:50
Pozytyw
Jakieś 2 miesiące temu kupiłem 2x A geniculata, świetnie zapakowane i szybka wysyłka.

PanzerIII
04-08-2008, 15:52
Zdecydowany POZYTYW. Jest to osoba znająca sie na rzeczy i bardzo uczciwa. Punktualność i "elastyczność" tylko dopełniają całości. POLECAM

Reiven
04-08-2008, 19:23
Również polecam :) dzisiaj sprzedałem mu praktycznie całą swoją hodowlę :) miły i uczciwy :) 100% POZYTYW

terra_mar
05-08-2008, 02:09
Dziękuję za opinie na mój temat, staram się aby zawsze były takie... jednak pomimo moich chęci nie zawsze się udaje...ponieważ dzisiaj otrzymałem na allegro komentarz negatywny - pochwalę się nim ;)...

Witaj terra_mar!

Otrzymałeś nowy komentarzWkrótce na Twojej karcie użytkownika pojawi się komentarz dotyczący transakcji, w której brałeś udział.

Komentarz dotyczy transakcji: POECILOTHERIA RUFILATA REAL FOTO (2)
Komentarz wystawił: tunisie2005

Rodzaj komentarza: Negatywny

Treść komentarza:
"Pieniadze wyslane pajak wogole nie przyszedl...zero kontaktu czytajac na odpisanego mi maila wydawali mi sie ze to nie do mnie"

Wystaw komentarz Kontrahentowi

...a tu moja odpowiedź:

Witaj terra_mar!

Procedura zwrotu prowizji - przedmiot nr 356417021Jako Sprzedający wystąpiłeś o zwrot prowizji za transakcję.
Dane:
Nazwa: POECILOTHERIA RUFILATA REAL FOTO (2)
Cena: 35,00 zł
Data zakończenia: nie 04 maj 2008 21:33:46 CEST
Kupujący: tunisie2005

Poinformowałeś nas, że transakcja z Kupującym nie doszła do skutku.
Podałeś następujący powód niezawarcia transakcji:
Kupujący potwierdził chęć zakupu, lecz nie uiścił zapłaty
Po zapoznaniu się z informacjami dotyczącymi przebiegu transakcji, zwrot prowizji został przyznany. Prowizja w wysokości 1,40 zł została już przelana na Twoje konto w Allegro.

...cóż nie zawsze kupujący przyzna się do winy...nie miałem zamiaru wystawiać mu komentarza negatywnego ale widocznie tego oczekiwał...oczywiście określenie "potwierdził chęć zakupu" jest opcją na allegro...

sopran
07-08-2008, 14:19
Ja również mogę polecić, dwukrotnie kupował ode mnie pajączki i pamiętam, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie :)

Mustang
17-09-2008, 08:19
Również polecam ! :)

zdzisław
03-10-2008, 11:18
polecam tego sprzedawcę!! na 13 zamowionych pajęczaków, wszystkie 13 doszło żywych i w dobrej kondycjii. paczka expresowo dostarczona, bardzo dobry kontakt. POZYTYW