PDA

Pokaż pełn± wersję : M±cznik młynarek nie zaszkodzi paj±kowi

grabaa
12-04-2008, 23:59
dałem m±czniki do małego szklanego tarra 7x7x7 i patrze a tu jeden zjada ten klej co mocuje szybki i teraz mam do Was pytanie nie zaszkodzi taki m±cznik paj±kowi??

FlashQ
13-04-2008, 00:09
jak go zje to może być problem bo m±cznik ma substancje chemiczne które mog± zaszkodzić paj±czkowi

grabaa
13-04-2008, 00:26
czyli przenie¶ć je znów do poprzedniego pojemnika?? chyba będę musiał je wyrzucić bo wszystkie zaczęły je¶ć ten klej, czy lepiej co¶ innego zrobić z nimi bo już mi takie fajne duże urosły

megablaster
13-04-2008, 00:53
Jakby¶ się dowiedział co to jest za klej to można by więcej powiedzieć, choć przypuszczam, że pewnie jaki¶ silikon nietoksyczny, także paj±k raczej nie powinien mieć problemów po zjedzeniu takiego m±cznika.
Mimo wszystko lepiej je przerzuć do jakiego¶ plastikowego pojemnika o grubych ¶ciankach, bo im mniej tego kleju zjedz± tym lepiej.

grabaa
13-04-2008, 01:42
już je przerzuciłem może to wydal± to będ± dobre do jedzonka dla paj±czków

Remigius
14-04-2008, 22:03
Kiedy¶ kleiłem silikonem akwarystycznym i jest dosyć łatwy do ropzozania. Jeżeli ten stuff jest przezyroczysty (ew. lekko zmatowiały) i konsystencji (sorki za porównanie) na wpół zaschniętego ¶pika - to nie zaszkodzi ;)