PDA

Pokaż pełn± wersję : [Logowanie] problemy

mieczu
13-03-2007, 22:07
mam problemy z logowaniem czasem( prawie zawsze ) musze po kilka razy sie logowac by forum zaskoczylo ze ja to ja i mnie zalogowalo a pozatym nie dziala funkcja automatycznego logowania.

a przy okazji zeby nie robic drugiego topicku czy mozna zmienic Nick bez zakladania nowego konta ?? bo zauwazylem ze jest jeden uzytkownik ktory ma podobni nick do mnie a nie chcial bym by nas mylono ( bo ja jestem poczatkujacy a on doswiadczony ) i ktos jeszcze pomysli ze tamten uzytkownik pisze takie glupstwa a sie okaze ze to ja pisalem :P.
mam nadzieje ze ktos zrozumial o co mi chodzi :p

Pajeczakk
13-03-2007, 22:54
co do zmiany nicku to musisz napisać do admina na pw z jakiego nicku na jaki zmieniasz podać swoje hasło i mieć w opisie przez jaki¶ czas
"zmiana nicku z .... na .... "

Andrzej
13-03-2007, 23:49
W sprawie logowania niestety nie mogę Ci pomóc.

Chętnie natomiast zajmę się Twoim nickiem - napisz mi na PW jak ma on brzmieć w nowej wersji.

budruC
14-03-2007, 01:09
No u mnie jest podobnie, dwa razy muszę sie logować aby poskutkowało.

Dawid_nh
14-03-2007, 01:10
Panowie na jakim adresie sie logujecie arachnea.pl arachnea.org czy arachnea.delphnet............... ????

budruC
14-03-2007, 01:21
Ehhh :) arachnea.pl. To rozumiem że wtedy mnie przerzuca do arachnea.org i dopiero wtedy mogę sie zalogować (na wła¶ciwym forum), tak? Dlatego 2 razy.

Dawid_nh
14-03-2007, 01:22
brawo :D wchodzcie przez org i bedzie dobrze