Pokaż pełną wersję : kolorowe jarmarki (błędy ortograficzne)
o co z tym chodzi? to takie głupkowate moim zdaniem... Kolorowo się robi na forum z każdą minutą.
Upierdliwe to jest :)
może by tak chociaż tylko tą jedną literę, a nie całe wyrazy? I jeżeli już coś takiego robić to dokładnie bo widzę czasem, że ktoś poprawia w postach kropeczki i ogonki a nazw kraju z małych już nie :)
Proponowałbym także zabrać się za "zaśmieczacy" forum i "udzielaczy" durnych odpowiedzi, a nie za ludzi którym kopsnie się jedna literka...
No i kto byl taki smieszny ze poprawil mi "blad" w podpisie? xD
To chyba jakiś automat jest :/ Też mnie to drażni, aż oczy bolą.
Pajeczakk
13-04-2008, 22:06
taaa to całe pisanie po Polsku to coś w stylu polowania na czarownice..
swoją drogą oprócz działów arachnea i zdjecia i filmy wcale nie jest tak zaśmiecone
no to jest automat :D zapewne przez funkcje preg_replace() :D myślę że to dobre rozwiązanie, ale żeby tak nie kolorowało, tylko od razu zmieniało i bez tego w nawiasie...
Najbardziej beznadziejny pomysł z tym kolorowaniem na jaki można było wpaść ;) jak mówicie jest to drażniące i... to chyba nie jest automa bo nie poprawia błędów Baku bak'a... hahahahha chyba ze ktoś wpisał odpowiednia linijke kodu :P która pomija baku przy poprawianiu :P śmiesznie to wychodzi. Wg mnie pomysł dobry, wykonanie nie do Końca ;)
To jest automat :) Tylko od razu mówię, że to nie z mojej inicjatywy :) Żeby ktoś nie miał pretensji.
Już wszystko wyjaśniam.
Jest to automat - lista wyrazów które ma "poprawiać" jest tworzona od zera.
Co ważniejsze, automat ten nie zmienia postów użytkowników tylko wyświetla od razu poprawną wersję. Kolor zielony i czerwony widzą tylko osoby które są gdziekolwiek moderatorami. Jeżeli przeszkadzają Wam w czymś te kolory to wyłączam i po kłopocie.
Widzą moderatorzy więc niech zostanie. :)
vBulletin - Arachnea.org