Pokaż pełną wersję : [Kolejne przekładanie "psalmopijusa" by BoB] - tym razem irminia :)
:)
Było ciekawie, czego niestety za bardzo na filmiku nie widać. :
http://www.wrzuta.pl/film/mKEHlAyE4G/psalmopoeus_irminia
Coś mnie naszło, żeby zdjąć koszulkę (bobazowe przeczucie). P. irminia wbiegła mi na rękę i stamtąd do barku, zrobiła kółko po plechach i zatrzymała się na ramieniu z drugiej strony (widać trochę na cieniu mojej postaci:P), chciałem ją popchnąć aby zeszła spokojnie drugą ręką, ale nie, ona wolała skoczyć ok. 40 cm z powrotem do wanny i zaciąć bieg :) Pobiegała chwile po wannie i nie tylko.
Miłego oglądania.
Pozdrawiam
BoBaZ :)
venomous
15-04-2008, 21:56
haha fajny skok :) natomiast filmik trochę marny, bo mało co widać :)
Psalmo bywają nieobliczalne :)
No niestety mało.
Ale nieźle łupnęła o tą wannę i pobiegła (nawet słychać).
eRostatyka
15-04-2008, 22:12
BoBaZ jaki z ciebie grzeczny chlopiec;) a tak to nie zle jak skoczyla to fajny odglos takieg ,,puk'' ;d trzeba uwazac bo z Psalmo niczego nei wiadomo;]
<lol>
Specjalnie, ją sobie "wypuściłem" na rękę, aby pokazać szybkość, ale niestety kamera nie chwyciła ;)
:) Hehe.. fajny dźwięk jak upadł ;]
ogólnie fajne :D
Pawelnek
15-04-2008, 22:33
Ostatnio ja też tak miałem tylko z młodym T.gigasem naprawdę te pająki super skaczą. :P No boBaZ to może jakiś film pełnometrażowy? :d
Zdrowo tupnął w wannę:D Psalmo są nieobliczalne, mój cambri tez próbował skakać ale udało mi się go złapać w locie:D
ale widzę że zachowałeś zimną krew i nie spanikowałeś - to najważniejsze :) takie filmiki sie przydają,pokazują temperament ptaszników
Swistak88
15-04-2008, 22:51
heheh a najbardziej to mnie rozbawiło to jakiego shiza wyłapałes hehe przyspieszony oddech słychac heeh a na koniec jak gdyby nigdy nic "I zamykamy,Pojemnik" hahaha :P noo ale konkrecik filmik :) jak masz wiecej to zapodaj
Hehehe fajnie na cieniu było widać jak na ramie poczłapała i potem a potem tylko plask :P
heheh fajny mi irminia i cambri tez rundke po plecach przy przeprowadzce zafundowali ;) ciekawe co bym zrobił jak by to poe była :). A filmik spoko.
Może srobimy taki konkursik pająków w skokach narciarskich :) (żart)
serjtankian
15-04-2008, 23:45
Niezle BoBaZ, jakie stadium irminki?
Więc:
Zachować zimną krew, nie strzepywać pająka z siebie - NAJWAŻNIEJSZE.
serj - L6, samiczka ;)
Dzięki za komenty, a Psalmo to mistrze w skokach :P
YeloNeck
16-04-2008, 00:01
ale widzę że zachowałeś zimną krew i nie spanikowałeś - to najważniejsze :) takie filmiki sie przydają,pokazują temperament ptaszników
Przepraszam, ale jaki temperament ? Pająk po prostu sobie zeskoczył i tyle.
Sorry, jak dla mnie to filmik nic specjalnego, myślę, że każdy ma takie przygody gdy przenosi swoje ptaszniki.
Krytykowac umiesz, jak umiesz to nakrec lepszy, ciekawszy a nie...;/
Dobrze BoBaZ rozkrecasz sie w kreceniu, obyś reżyserem nie został:p:)
Psalmo są nieobliczalne
Dla niektórych pewnie tak. Ogólnie to da się przewidzieć W PEWNYM STOPNIU zachowanie każdego ptasznika, psalmo akurat są łatwe do przekładania i można to zrobić bez ucieczek, spektakularnych skoków itp, itd.
Dobra ludzie, nakręciłem filmik, pokazujący jaki pająk może być nieobliczalny (KIEROWANY POCZĄTKUJĄCYM), bo wiem, że YeloNeck ma codziennie takie sytuacje ze swoimi samicami Poe, Psalmo i coś tam.
YeloNeck ma codziennie takie sytuacje ze swoimi samicami Poe, Psalmo i coś tam.
Nie tylko on, dla wielu użytkowników taki filmik nie ma żadnej wartości merytorycznej. Dla początkujących jednak ma wielką wartość i chwała Ci za to BoBaZ, że jesteś aktywny ale nie zapominaj, że każdy ma prawo do komentowania więc takie ironiczne "samicami poe, psalmo i coś tam" możesz sobie darować.
YeloNeck
16-04-2008, 00:24
Dla niektórych pewnie tak. Ogólnie to da się przewidzieć W PEWNYM STOPNIU zachowanie każdego ptasznika, psalmo akurat są łatwe do przekładania i można to zrobić bez ucieczek, spektakularnych skoków itp, itd.
No i właśnie o tym mówię.
Krytykowac umiesz, jak umiesz to nakrec lepszy, ciekawszy a nie...;/
Dobrze BoBaZ rozkrecasz sie w kreceniu, obyś reżyserem nie został:p:)
Nie wiem czy znasz stronkę www.youtube.com - ale polecam wejść i obejrzeć kilka filmików, nie widzę sensu w kręceniu filmu, który już jest. Dlatego właśnie nic ciekawego tu nie widzę. A swoje zdanie, czy pozytywne czy negatywne, każdy może.
Pozdrawiam.
Betonowe_Buciki
16-04-2008, 00:41
Filmik taki sobie,głośne te uderzenie.Nic jej sie nie stało?
Słaba jakość. Ale sie zdyszałeś:p Filmik średni. Ale dziwek uderzającej irminki o wannę bezcenny:p
UnnamedPlayer
16-04-2008, 16:46
hehe niezłe :) po której jest wylince?
hehe niezłe :) po której jest wylince?
L6, samiczka ;)
;)
...
no wesło miales :D ja tez mialem podobne przygody, ale niestety nie sa udokumentowane :)
Trochę słaba jakość tego filmiku ale najważniejsza jest treść i za to wielki + :p Coś słychać że głosik masz taki nietęgi :p Ale obiło mi się o uszy że masz tyle lat co ja :D:D
Fajny filmik mi się podobał szczególnie jak irminia skoczyła najbardziej mi się podobało wyglądało to jak byś ją tak pstrykną palcem na tym cieniu hehe:P pozdrawiam Dawid!
AnderCurie1
16-04-2008, 20:02
Hahahaha dobre "i zamykamy pojemnik" <lol2> Jak by sie nic nigdy nie stało ;-) Fajny upadek dobrze ze sie nic nie stało ;-) Ani Tobie ani pająkowi ;-) Dobry filmik ;-)
A co by się miało stać? :) Rutynowa akcja i dziękuję za uwagę :D
AnderCurie1
17-04-2008, 01:28
Nie zbadane sa wyroki Pana ;-)
Nigdy nic nie wiadmo, mogło cos sie jednak stac ;-)
Uch....Gratulacje :)
Czego? :)
A co by się miało stać? Rutynowa akcja i dziękuję za uwagę
Rutynowa? Biedne pająki...
vBulletin - Arachnea.org