Pokaż pełną wersję : [A] Pilu12
POZYTYW
Kupowalam juz nieraz i zawsze jestem zadowolona,z jakosci zwierzaczkow i z obslugi.
Polecam wszystkim.
3 dni temu kupiłem, allegrowicz z Wrocławia, zadzwoniłem i tego samego dnia odebrałam, dodam cos po dłuższym czasie, ale narazie w 100% tanio i wszystko jak najbardziej ok, może nawet na jeszcze jedną versicolor się skusze
Zwierzak
18-06-2007, 00:15
To jest brat Roberta P. :wink:
Damian_wroc
18-06-2007, 10:39
Jesli dobrze kojarze to oni sprzedaja pajaki na gieldzie w niedziele. Troche zaniepokoilo mnie to, ze oni pajaczki w kliszowkach, by je pokazac wyrzucaja na reke z podlozem :?
O ile dobrze zrozumiałem to Robert korzysta z konta brata i to on sprzedaje pajączki.
Przed wczoraj kupiłem jeszcze jedną A. versicolor.
Jesli dobrze kojarze to oni sprzedaja pajaki na gieldzie w niedziele. Troche zaniepokoilo mnie to, ze oni pajaczki w kliszowkach, by je pokazac wyrzucaja na reke z podlozem :?
A jak ma je pokazać? :P Pająka nie da się poprosić żeby wyszedł. Jest to dość bezpieczny sposób jeżeli ma się wyczucie. Na pewno wolałbym tak pokazywać maluchy niż wkładać palec do kliszówki, istnieje spore ryzyko zgniecenia pająka jeżeli jest przykładowo zakopany.
AnderCurie1
03-05-2008, 00:16
Jak najbardziej polecam ;-) Konkretny człowiek ;-) Karmówka doszła (niestety poczta zrobiła to w 5 dni) cała i zdrowa dobrze zapakowana Polecam ;-)
Ja również polecam :) Kupiłem larwy chrząszczy, instrukcja obsługi na PW, doskonale zapakowane, wysyłka PKP :)
100% POZYTYW
DeNuCeNt
07-11-2008, 21:01
Pełen profesjonalizm tego użytkownika sprawia że osobiście czuję się dumny oj dawno temu udało mi się ubić interes z tym człowiekiem,stwierdzam co następuje, nie da się słowami opisać trzeba kupić i się przekonać...
Polecam:D
vBulletin - Arachnea.org