Pokaż pełną wersję : [A] charliie
100% pozytyw:)
Szybko, sprawnie i solidnie:D
pozytyw - wszystko jak trzeba
Polecam !
Świetny sprzedawca ! 100% pozytyw !
Michallewczuk
20-01-2007, 19:07
Pozytyw.
Wszystko tak jak trzeba.
Yoshizaki
20-01-2007, 19:21
wszystko elegancko! polecam :)
szybko i sprawnie!!! POLECAM!!!!!!!!!!!
Miałem przyjemność pohandlować z tym panem - konkretny gość, godny polecenia.
dario_terrarysta
21-01-2007, 02:12
pozytyw w 100 % polecam naprawde ;]
kamek001
21-01-2007, 13:22
użytkownik godny polecenia, często robie z nim interesy, zawsze uczciwy
Również mogę polecić.Wszystko jak należy , dobry kontakt.
Pozytyw a jakze:) w koncu znamy sie juz prawie 20 lat i nieraz mialem pajaki od niego:)
Pozytyw. Polecam tego pana.
Ojj tak :) w 100% pozytyw :)
Mogę z czystym sumieniem napisać, że kupowałam u Wojtka pająki i każdy był dobrze zapakowany a co najważniejsze: żywy...
Dzięki niemu mam mojego 1 pająka :) Kupiłam go jako L1 w 2005 roku i zyje do tej pory, ma się dobrze i rośnie! :)
Polecam wszystkim... (prościej)
charlii co by o nim powiedzieć . . . Jest to osoba z dużym poczuciem humoru można z nim pożartować :D dobra nie przyszedłem gadać tu o tym ;] Naprawdę dobrze pakuje pajączki i często ma coś rzadszego niż kędzior w ofercie. Aha można z nim dojść do porozumienia polecam go ! ! !
pozdro
pozytyw :D
wszystko szybko i sprawnie a pajączki wypasiste polecam tego Pana
Naprawde zaufany człowiek ... w 100% można być spokojny o kondycję zwierzaków które sprzedaje ten gość :) a także o całokształt transakcji !! POLECAM !!
pozytyw - zawsze bezproblemowo.
POZYTYW :)
Kupowałem kilka razy - zawsze bezproblemowo, dobry kontakt, pajączki w dobrej kondycji i trzymają się od dwóch lat :)
Mad_Death
25-01-2007, 03:58
polecam
bartek1m
25-01-2007, 11:27
Wielki pozytyw, najszybsza przesylka z jaką mialem o czynienia, godny polecenia!!
Ja również POLECAM !!! Osoba godna zaufania .
szymonida
25-01-2007, 12:13
Też miałem przyjemność robienia interesow z tym panem i co i nie bede mu słodził bo mi chłopak w somozachwyt wpadnie i co to wtedy bedzie......????? A tak poważnie to Polecam!!!!! Wystarczy spojrzeć na jego komentarze myślę ze mowią same za siebie. :D
oczywiście polecam - można zaufać w 100%
Charliie jest najlepszy, co tu duzo gadac!! pewny koles warty polecenia!! pozdro
Oczywiscie polecam
Spoko koles godny zaufania, noi pajączki w dobrej kondycji 8)
Charliie to najzwyklejszy kawał.... dobrego sprzedawcy :) po raz pierwszy pająki kupiłem od niego: 12 lip 2005 i od tamtej pory co jakiś czas biore od niego pająki i zawsze jest idealnie.
Charliie charakteryzuje się dużym poczuciem humoru co jest niewątpliwie nie małym " + " jak by tego było mało to zawsze można wynegocjować korzystne warunki i to sie ceni... polecam każdemu !!!!
Kilka razy robilem zakupy u Charliiego i zawsze bylo super :)
POLECAM.
Specjalnie sie tu zarejestrowalem zeby wystawic tu koledze opinie z transakcji :).
Ostra rywalizacja w punkcikach widze... Moj jeden dla Charliiego :)
Eriu z TCP.
Charliie to chłop godny polecenia....Zawsze wysyła wszystko najszybciej jak sie da...Pajaczki zawsze w dobrym stanie i oczywiscie idealnie sa spakowane do wysyłki....Pozdrawiam Wojtus :P:P:P:P
p.s. Jak by takich bylo wiecej to swiat był by cacyu....:P
Witam. :)
Pare razy mialem do czynienia z tym użytkownikiem.
Wsumie zrobiłem z nim 17 transakcji pajączków.
Wszystkie doszły żywe. Wszystkie w dobrej formie.
Fachowo zapakowane.
Równiez trzy razy wysylał mi terraria dla moich zwierzaków. Były bardzo dobrze zapakowane ! Żadne sie nie potłukło ! :)
Zawsze mozna z nim pogadac, poradzic sie na temat pająków. Ma ogólnie duża wiedzę.
Pare razy mialem okazje goscić u niego w mieszkaniu. Patrzyłem na jego wielką, a zarazem piekną hodowle pająków.
We Wszystkich terrariach były idealne warunki. Od razu widać że zalezy mu na tych zwięrzętach !
Jesli ktos ma wątpliwosci co do robienia z nim interesów, to w 100% polecam !
Ja mu zaufałem i opłaciło sie ! :) :)
polecam jak najbardziej.
Godny zaufania.
Nie raz robilem z nim interesy i nie raz bylem max zadowolony.
Oby takich wiecej (albo samych takich uzytkownikow najlepiej!!)
Dawno mnie tu było :twisted: Polecam ,wszystko sprawnie i bez problemu ;)
lysy-lukasz
28-01-2007, 01:20
Jak najbardziej godny polecenia :]
Pozdr
I kolejny pozytywek leci :)
100% pewny sprzedawca. Opłaca się z nim handlowac :)
Polecam jak najbardziej. Pajączki świetnie zapakowane, w świetnej kondycji i oczywiście ze świetnej hodowli :) Kontakt jest błyskawiczny, na odpowiedź nie trzeba długo czekać, a i potargować się można ;) Pełen profesjonalizm.
Robert_Ath
28-01-2007, 02:05
Robienie z nim interesów to sama przyjemność, pajączki solidnie i bezpiecznie zapakowane.
100% Pozytyw !!!
Pozdrawiam i polecam. ;]
Dawid_nh
28-01-2007, 19:10
Polecam, pelen pozytyw
Maikardaaion
29-01-2007, 20:55
Zdecydowanie polecam Wojtka jako partnerw do interesow ;)
mateuszek88
30-01-2007, 23:16
polecam w 100000% szybka wysyłka i elegancka pozdrawiam Wojtek :D :)
konrad_dzem
30-01-2007, 23:23
Oczywiście polecam, wszysko odbywa sie szybko i profesjonalnie.Mimo nisiej temperatury pajaki sa swietnie zabezpieczone i docieraja w swietnej kondycji. POLECAM
ja rowniez polecam! wlasnie przelozylem dwa pajaczki od niego do naszykowanych kliszowek=] sa cale, zdrowe i niesamowicie zywe=] mialy do przebycia kawal drogi ale zapakowane byly super, wiec podroz bezpieczna...=) otrzymalem nawet maly bonus za zwloke (spowodowana niestety warunkami pogodowymi) ale wszystko JASNO, KOMUNIKATYWNIE i UCZCIWIE ....polecam!
P O L E C A M pająki przyszły żywe mimo ujemnej temperatury świetny kontakt ! sprzedawca godny polecenia
zdecydowanie wypas w atmosferze ponadkonkretnej!! :D
Ja też polecam, świetnie zapakowane i dobry kontakt :D
POLECAM, pająki dobrze zapakowane i dobry kontakt.
POZYTYW
Kupiliśmy od Charliego z kumplem 10x B.Angustum pół roku temu i są to B.Angustum :) Ostatnio jeszcze jeden Angustum i Rosea RCF i wszystkie pająki mają się świetnie. Polecam
Pozytyw moja gienia l1 przyszla wczoraj :] Bardzo dobrze zapakowana. I skusila sie tez juz na robaczkach :D
Pzdr
juniorksg
24-02-2007, 13:51
Jak zawsze POZYTYW
Wszystko przebiegło sprawnie, miły kontakt, POLECAM.
Wszystko sprawnie. POZYTYW. Pajak dobrze zapakowany i bardzo szybko dostarczony 8)
justGreg
14-03-2007, 03:13
Również pozytyw, polecam:))
POZYTYW
... jak zwykle :)
slugocki88
24-03-2007, 23:33
Wszystko ok wielki Pozytyw charliie wystawił nawet pajaka na allegro, zależ mi na komentarzach ;p. Polecam bardzo uczciwy sprzedawca.
POZYTYW bardzo dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka i pajączek dobrze zabezpieczony.
POZYTYW
Własnie doszedł pajączek którego wygrałem w konkursie :D
Szedł prawie tydzien i przezył :D Swietnie zapakowany!
Polecam sprzedawce
po raz kolejny szybko i profesjonalnie!!! POZYTYW
kupiłem i nieżałuje
opłaciło sie :)
Nie widzę powodu by się wyłamywać ;)
Szczerze polecam :D
Mar-_-Pal
13-05-2007, 00:12
Pozytyw :!:
qra_terrorysta
16-05-2007, 00:12
świetny sprzedawca, wielki pozytyw... zna sie chłopak na rzeczy :)
newblood
07-06-2007, 13:40
POZYTYW :!: :!: :!:
maciektsw
10-06-2007, 15:49
PODWAJAM POZYTYW :) Dzis kupilem od niego slicznego C.fasciatum :D Kolejne dobre zakupy u charliiego...
mlody_krk
16-06-2007, 20:46
Pozytyw.
justGreg
17-06-2007, 02:06
Pozytyw
Wiele zakupów u Niego, wszystkie pozytywnie zakończone:)
Greg
mlody_krk
18-06-2007, 14:51
Pozytyw
Wszystkie pajączki kupione od niego mają się dobrze :).
ŁADNY POZYTYW zgodnie z prośbą :P
Polecam tego sprzedawcę. Kontakty z tym człowiekiem zawsze kończą się satysfakcją i pijaństwem :D Ma dużo pająków małych i dużych też. Tylko nie przyjeżdżajcie do niego po pająki na rowerze bo Was PANI "N" nie wpuści :D
Mówcie mu po imieniu (Wojtek) to wtedy szanse na zniżkę są większe (cieszy się wtedy że ktoś pamięta jego imię).
Jak powiecie Wojtuś to zniżka prawie murowana.
Wojtuś (może będzie rabat) rozprowadza również chomiki.
pozytyw
Rose "red" kupiona od niego sie super trzyma
znakomity kontakt ze sprzedawcą
killbill
26-09-2007, 15:48
NEUTRAL
Witam, wszystkich.
Wpradzie nie kupilem nic od tego Pana, ale chcialbym ostrzec innych. W zeszlym tygodniu poszukiwalem pajaczka na Allegro. Wsrod wielu aukcji znalazlem, aukcje tego Pana, w ktorej sprzedaje Heteroscodra maculata L2, a w opisie aukcji cytuje:
"Gatunek ten polecany jest dla osób mających już doświadczenie z ptasznikami. Osobniki tego gatunku nierzadko są agresywne i potrafią przemieszczać się bardzo szybko. Jednak jeśli człowiek ma głowę na karku to ten gatunek nie sprawia żadnego problemu."
Pajaczek slicznie wyglada i w zasadzie dzieki mojemu kumplowi, Heviemu [pozdro] nie kupilem tego pajaka.
Na arachnei sprawdzalem pozniej i faktycznie z tym pajaczkiem nie ma zartow o czym nie kazdy moze wiedziec. Dla mnie opis jest nierzetelny i moze wprowadzic w blad, a jak wiadomo do Allegro maja wszyscy dostep...
@up
Neutral bez sensu... Fakt jest taki, ze ptaszniki nie sa az takie super wymagajace. Odrobina zdrowego rozsadku i wszystko jest do opanowania, tym bardziej ze te maculaty byly L2, wiec z biegiem czasu czlowiek by sie do nich nauczyl...
killbill
27-09-2007, 01:24
Heteroscodra maculata
[...]
5) Cechy szczególne i ciekawostki
Ptasznik ten jest bardzo szybki i dobrze skacze, z miejsca jak i z biegu. Jad może być potencjalnie niebezpieczny dla zdrowia bądź życia człowieka. Nie wyczesuje włosków parzących z odwłoka.
[...]
Ocena
Zasady oceniania [zobacz]
* jad: 4
* szybkość: 4
* temperament: 4
* trudność hodowli: 3
* podatność na błędy hodowców: 3
* ocena ogólna: 18
Polecany dla bardzo zaawansowanych hodowców.
Uwazasz, wiec ze mozna sobie takiego pajaczka kupic jako pierwszego ptasznika...? Bo ja JUŻ nie...
Człowieku ty chyba jesteś niepoważny. Jak możesz dawać swoją beznadziejną opinę jak nawet nic nie kupiłeś. Opis na aukcji nie różni się aż tak bardzo od opisu na arachnei. Poza tym są ludzie, którzy zaczynali przygodę z ptasznikami od Poe. Trzeba mieć "głowę na karku" tylko. To że dla ciebie to kosmos kupić na pierwszego pajączka agresora to nie znaczy że wszyscy tak uważają. Myślenie nie boli
killbill
27-09-2007, 15:35
Chyba sam za bardzo nad tym co napisales nie pomyslales albo nie zrozumieles tego co ja napisalem, bo dzial opinie o sprzedajacych, jak sama nazwa wskazuje zawiera opinie wielu ludzi, o roznych zdaniach i pogladach o sprzedajacych [czyt. Twoja, moja, Pani Zosi z mleczarni :P i wielu innych uzytkownikow tego forum], a moja opinia jest wlasnie taka jak napisalem, to raz! Wiec, prosze Cie nie zabraniaj mi wyrazac swojego zdania, bo zyjemy wkoncu w demokracji!
Sprzedajacy powinien byc rzetelny, to dwa! A pod tym pojeciem, jest nie tylko podejscie do samej tranzakcji, kontakt z kontrahentem, zapakowanie i wysylka przedmiotu, ale tez uczciwy i RZETELNY opis przedmiotu sprzedazy.
Jak popatrzysz troszke po aukcjach to zauwazysz, ze sa sprzedajacy, ktorzy ODRADZAJA zakupu groznego ptasznika dla poczatkujacych, to trzy! A to znaczy, ze mozna opisac pajaczka uczciwie wraz z jego zaletami jak i wadami. Byc moze sa ludzie, ktorzy zdecydowaliby sie na zakup makulaty jako pierwszego ptasznika, ale dobrze by bylo, zeby ta decyzje podjeli swiadomie, co w przypadku poczatkujacej osoby w terrarystyce moze okazac sie problemem.
Jako osoba poczatkujaca, swoja wiedze opieram na osobach, ktore dysponuja duza znajomoscia tematu i wiekszym doswiadczeniem, wiec edukuje sie studiujac miedzy innymi serwis Arachnea. I jezeli osoby te twierdza, ze maculata dla osoby poczatkujacej nie nadaje sie, to taka opinie przyjmuje jako niepodwazany FAKT, a to juz cztery!
Troche duzo juz tego, a wiec swoja opinie podtrzymuje:
NEUTRAL
edit:
Opis na aukcji nie różni się aż tak bardzo od opisu na arachnei.
A po piate, to sam zauwazyles, ze jednak jest roznica, choc moim zdaniem o wiele wieksza, skoro maculata ma 18 pkt. na 20 w skali ocen na Arachnei, a zauwaz, ze ptasznik dla poczatakujacych to przedzial 5-8. No, ale faktycznie dla Ciebie to moze byc niewielka roznica.
Pozdrawiam
killbill zauważ, że najpierw trzeba coś kupić aby dac opinie;) Jak dla mnie Charliie jest uczciwym i rzetelnym sprzedawcą;)
Ps. Przeważnie przed kupnem pająka pasowałoby poszukać o nim informacji. Nie sądze aby osoby kupujące u niego owe pająki nie wiedziały nic na jego temat;)
killbill
27-09-2007, 17:08
Moze to nie swiadczy o mnie zbyt dobrze, ale niewiele mi brakowalo do zakupu, jak napisalem kumpel mnie dopiero sprowadzil na ziemie... Uczciwie sie tez przyznalem, ze jestem poczatkujacym terra[o]rysta :P wiec moze dlatego zwrocilem uwage na ten fakt.
Rozumiem tez, za dla wielu, Charliie jest Super Sprzedajacym [okreslenie z Allegro - nie zadna ironia], wiec moim skromnym zdaniem, tym bardziej opis w aukcji tego pajaka moglby jednak ostrzegac...
A z innej beczki, kazdy ma prawo do wypowiedzi, rowniez ja, co nie znaczy, ze mozna robic ze mnie smiecia, bo sie komus moje zdanie nie podoba i tu dla przykladu - Twoja wypowiedz Szopek, nie jest atakiem na moja osobe tylko dlatego, ze sie odezwalem, tylko przedstawia Twoje obiektywne zdanie...
Mozna by tu jeszcze wiele napisac, ale moze czas skonczyc z tym offtopem - ja juz swoje powiedzialem...
KillBill ma absolutną racje!!!!!!!
Nie rozumiem jak doświadczony terrarysta może się nie zgodzić z tym , że początkujący pod żadnym pozorem nie powinien kupować tego pająka, tymbardziej że jest to jeden z najniebezpieczniejszych ptaszników.
Naprawde nie rozumiem się SAD MAN
sorki "nie rozumiem Cię" SAD MAN
... Napisz trzeciego posta! Powinno byc:
"Sorrki, nie rozumiem Cie, Sad_Mad" !!
;)
Moje zdanie nie jest takie ze polecam maculate na 1 ptasznika, ale faktem jest ze niektore osoby zaczynaja od Poe, czy maculaty i jakos sobie radza, L2 nie jest specjalnym zagrozeniem.
A poza tym racje ma Szopek piszac, ze trzeba sie czegos dowiedziec o ptaszniku (kazdym, nawet kedziorze) przed kupnem.
W skrocie: jesli ktos kupuje zwierze NIC o nim nie wiedzac (skrajny przypadek nieodpowiedzialnosci), to naprawde nieciekawie.
Jesli ktos bardzo chce kupic maculate na 1 to i tak sobie poradzi.
Jesli ktos kupil nie wiedzac co to za ptasznik to i tak obchodzac sie z nim na codzien sie do niego przyzwyczai, no i predzej czy pozniej cos o nim przeczyta.
Eh. Znam ludzi co jako 1 pająka mieli murinusa, regalisa i maculaty. Wszyscy żyją, ich ptaszniki są pięknymi dorosłymi samicami.
Faktem jest też, że przed zakupem dobre 6 miechów czytali fora zagraniczne, arachneę, oglądali filmiki na YouTube, etc. więc pojęcie mieli co to za pająki ^^. Do tego zaczynali zabawę od L1, więc nabierali doświadczenia wraz ze wzrostem pająka.
killbill sorki, ale jak nie chcesz kupować to nie kupuj. Poza tym charliie nie musi pisać, że nie polecany dla początkujących (bo początkujący z głową na karku da sobie radę byle łap nie pchał gdzie nie potrzeba).
Ja polecam charliiego i tyle.
killbill
28-09-2007, 00:23
W zasadzie to z Waszych postow wynika, ze sie ze mna zgadzacie, ale probujecie mi wmowic, ze sie myle, bo to kupujacy musi wiedziec co kupuje...
OK
Ale gdy kupujący nie wie co kupuje?
Ja bym powiedzial, ze sprzedajacy powinien zadbac o to, by kupujacy sie dowiedzial co kupuje.
Sad_Mad, ze to naprawde nieciekawie.
info-0, ze jak kupujacy ma glowe na karku da sobie rade byle lap nie pchal gdzie nie potrzeba.
Sorki, ale nie kupuje tego :)
"Gatunek ten polecany jest dla osób mających już doświadczenie z ptasznikami. Osobniki tego gatunku nierzadko są agresywne i potrafią przemieszczać się bardzo szybko. Jednak jeśli człowiek ma głowę na karku to ten gatunek nie sprawia żadnego problemu."
Tutaj jest zawarte wszystko.
Jesli ktos ma glowe na karku to po przeczytaniu tego wszystkiego poszuka opisu gatunku, a nawet jesli nie poszuka to jakos da rade.
A jesli nie ma to i tak pajaczka kupi, chocby dla szpanu, no i ile by nie poczytal to zapewne i tak sobie nie poradzi.
Troche sie motam, ale ogolnie chyba jest jasne o co mi chodzi :).
Jak kupujący nie sprawdza co kupuje to tylko świadczy O JEGO K***A GŁUPOCIE. Sorki, ale takie wymówki drażnią mnie najbardziej :/. Jeszcze co sprzedający ma paczkę Pampersów dodawać do pająka bo ktoś się zesra za przeproszeniem przy przenoszeniu?
Wystarczy użyć mózgu i google. Na prawdę to nie boli wpisać nazwę pająka i poczytać o nim :/. I nadal podtrzymuję moją opinię.
Sorki za offtop, ale musiałem :>.
Ta kłutnia nie ma sensu, podsumuję tylko tym, że pająk ten nie nadaje się dla początkujących i tyle.\jestem ciekaw czy któryś z was odważył by się na jego zakup, nawet teraz, mając doświadczenie z ptasznikami, bo ja jeszcze miał bym dylemat, gdyż mam małe dziecko w domu, i na to też trzeba spojrzeć, nie tylko na własne bezpieczeństwo, ale też naszych najbliższych, bo nie można wykluczyć ucieczki ,tymbardziej , że jest to bardzo szybki pająk!!!!No i napewno początkujący terrarysta,nie ma doświadczenia w przenoszeniu i karmieniu tak szybkiego pająka!!!!!!!!!!!!-naprawde zastanówcie się co piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
newblood
28-09-2007, 17:36
OMFG LUDZIE .... nawprawde Was mi szkoda ;/ ... Tak Charliie ma liste nad łóżkiemw domu i czyta kto jest nowym terrarystą a kto nie ... BTW jak można kupić coś o czym się nie ma pojęcia ;/ To już naprawde jest masakra. To już moja mama czyta opisy na strone głównej, na wypadek gdybym nie mógł się zająć pająkami. Do tej pory mam 3 Poe i 2 Haplo i doskonale wie jak sie przy tym zachowywać. Lecz musi się ktoś znaleść by jechać po opinii jednemu z najlepszych handlarzy w Polsce...
K...wa, nie neguje tego , że to najlepszy handlarz w Polsce, chodzi o to , że powinien chociaż napisać , że jest to jeden z najniebezpieczniejszych ptaszników!!!Tylko tyle!!!
Ja i Ty(newblood), wiemy o tym, ale czy ktoś, kto wogóle nie miał nigdy wczesniej styczności z pająkami , będzie wiedział , że informacje dokładne znajdują się na arachnei,albo terrarium? Przecież taki delikwent może nie wiedzieć o istnieniu tych serwisów, a pająka chce kupić na alegro bo właśnie siedzi u kumpla i ma kaprys kupienia sobie pająka- to jest sytuacja hipotetyczna, ale nie można tego wykluczyć.Dlatego twierdze, że killbill miał rację, a wy zaraz go negujecie!!!!Akurat to jest mój kumpel z pracy i zaczyna wspaniałą przygodę z ptasznikami. Przeglądał allegro i bardzo mu się spodobała maculata, po opisie na aukcji nie przypuszczał , że jest to jeden z niebezpieczniejszych pająków.Dopiero ode mnie się dowiedział , prawdy.
I tyle więcej nie mam nic do powiedzienie.
Proszę o zamknięcie tematu,
pozdro.
Na tym skończyliśmy dyskusję. Jeśli macie sobie coś więcej do powiedzenia to poza forum;)
aTahualpa
07-11-2007, 21:41
Pozytyw, co tu dużo gadać ;P
bikstopa
09-02-2008, 18:27
pozytyw - wszystko ok.
pozytyw :) bardzo szybka przesyłka (w ciągu 20godzin paczka była już u mnie :D) oraz bardzo dobrze zabezpieczona! polecam :D
MachineRoad
20-02-2008, 17:37
Również polecam !
Polecam serdecznie paczka mi przyszła bardzo szybko na pewno jeszcze skorzystam z jego hodowli i żadnych problemów POLECAM!!!!!!!!!!!!!
Jak poprzednicy - brak zastrzeżeń :)
Remigius
30-06-2008, 02:43
Również pozytyw. Dzięki wielkie za pajączki.
~~POZYTYW~~
Kupiłem 2 murinusy wszystko jak najbardziej ok, miły i szybki kontakt i expresowa wysyłka, no i zawsze fachowa odpowiedz na nurtujące pytania :)
Pozytyw, kiedyś kupowałem od niego 4 gienie i wszystko było w jak najlepszym porządku. Teraz od niego wziąłem 2 muriny i jestem pewien że wszystko będzie spox.
Polecam.
SyntexBK
17-07-2008, 00:21
Pozytyw
Dziwne zamówiłem od niego geniculatke, niby L3 , a wyglada jak L1 max. jest b. mała w porownaniu do mojej chromki l3 jest o połowe mniejsza. Charlie, powiedz ile L jest ten pająk ? . kupywałem z allegro.
charliie
21-10-2008, 16:51
no skoro Ty porównujesz geniculate L3 do chromki L3 to gratulacje.......nauczcie się ludzie że geniculaty są bardzo małe przez pierwsze kilka wylinek później przyrosty są większe
wątpie żeby była to l3. Ale cóż, jak tak mówisz to ok.
charliie
22-10-2008, 19:50
sprzedawane na moich aukcjach pajaki zawsze maja tyle wylinek ile jest napisane nigdy nie zawyzam i licze od L1 linienia a nie od nimfy wiec na 100% masz geniculate L3 kazdy kto posiadal ten gatunek od malucha powie Ci jakie sa z nich szkraby
pozdrawiam
lucas691
22-10-2008, 19:52
pozytyw bardzo dobry kontakt i szybka tranzakcja
P.S kwiku proponuje jednak bardziej zapoznac sie z tabela rozmiarow poszczegolnych gatunkow. to tak jak bys porownywal goldena do yorka :)
Przesyłka zapakowana idealnie, dotarła w ciągu 2 dni. Poza tym świetny i miły kontakt ze sprzedającym. 116 % normy
wszystko OK :) pajaczki przyszly zywe i pelne wigoru xD pozytyw
PanzerIII
05-11-2008, 00:14
Po raz kolejny serdecznie polecam. Dziękuję za miłą współpracę. Mariusz.
terra_mar
05-11-2008, 01:47
no skoro Ty porównujesz geniculate L3 do chromki L3 to gratulacje.......nauczcie się ludzie że geniculaty są bardzo małe przez pierwsze kilka wylinek później przyrosty są większe
Zgadzam się. Powinniśmy raczej patrzeć odwrotnie - geniculata L3 jest prawie porównywalna do chromatopelmy L1 (z malutką tolerancją +/- w mm)
maciaksa
19-11-2008, 17:45
pozytyw! Polecam!
vBulletin - Arachnea.org