Pokaż pełną wersję : Giełda Wideo relacja z giełdy w Rybniku
http://www.rybnik.com.pl/video,vid5-1-396.html
Miłego oglądania.
Pozdrawiam.
hahhaa blondyna 45-48 cm... zabiło.
buahaha lol ale gość się zna...Nie hoduje nadrzewnych bo by mu po domu SKAKAŁY...LOL
Co to za sprzedawca wypowiada te słowa??
"Nie hoduje nadrzewnych bo by mi po domu skakały" itp.?
blondi 45-48 cm. ciekawe gdzie on to wyczytał a nadrzewnych nie lubię bo mu po mieszkaniu skakają
Ciekawy jest ten gość w czapce :D
venomous
17-05-2008, 14:09
To TARANTULAS, gościu z Krakowa.
Ptasznik, który mu uciekł to o ile dobrze pamiętam to A. geniculata dość spora samiczka :P
Faktycznie kupiłem od niego jedynego ptasznika nadrzewnego jakiego miał A. avicularie . Ma naprawdę pokaźną hodowlę ( z której się wyprzedaje) m.in. 2 ogromne blondi (niestety trochę przesadził co do ich wielkości :P) mimo wszystko podziwiam go , bo większość pająków jakie ma hodował od L1-3 z tego co mi wiadomo :] bez dogrzewania i oświetlania dlatego są naprawdę piękne.. pierwszy raz zobaczyłem taką różnicę w ubarwieniu między oświetlanymi i dogrzewanymi , a hodowanymi przez niego..
Swistak88
20-05-2008, 20:39
jelsi jest tak jak venomous pisze to z miła checia zobaczył bym jego kolekcje ciekawe cyz bedzie na Swionach
Traumaticall
21-05-2008, 00:01
buahahhahahahaah koles w czapce rozj.... mi konstrukcje hahah to chyba nie bylo nagrywane poprzez Tv:> mam na mysli nie profi ...chyba ze sie myle ...(ta laska tam , hehe te wlosy hahaahah ) "spalem trochu jak w buszu" hahahaahhaah
vBulletin - Arachnea.org