PDA

Pokaż pełną wersję : [I] Cheester - TCP vel Cheester87 - Arachnea

Mardog
16-03-2007, 20:23
Witam
Dlaczego nie polecam zaraz wyjasnie.
Poszukiwalem korka o grubosci 50mm i 20 mm, odezwal sie do mnie na gg pan Cheester z Piły(oczywiscie nie przedstawil sie) i powiedzial ze ma korek, ktorego szukam.
Pogadalismy troche zdecydowalem sie kupic caly korek jaki mial za 50 zl, poniewaz napisal mi cos takiego o grubosci korka ""mam dwa arkusz ejeden o.5cm". Teraz juz wiem ze chodzilo o 5mm wtedy pomyslalem ze chodzi o 5 cm.
Korek odbieral moj kolega, ktory na korku sie nie zna, a ja znowu nie pomyslalem i nie powiedzialem mu ze korek ma miec 5 cm grubosci no ale tu widac ujawnila sie moja naiwnosc.
Odrazu jak zobaczylem korek napisalem do pana Cheestera, iz nastapila pomylka, poprostu nie dogadalismy sie i juz. I ze zwroce korek a on mi pieniadze i tak zakonczy sie ta niezbyt szczesliwa przygoda. No niestety pan Cheester zapadl sie jak kamien pod woda i tyle go bylo widac.
Wiem ze bywa na gg, ale nie odpowiada, zmienia tylko opisy. Chyba musze sie pogodzic z tym, iz kupilem niepotrzebny mi do niczego korek i stracilem na tym 50 zl.

Pozdrawiam
PawelA vel Mardog

odi88
17-03-2007, 01:33
Znam Cheestera osobiście i robiłem z nim interesy wiele razy. Ja nigdy nie miałem problemów, żeby się z nim dogadać. Widać za to, że Ty najwyraźniej masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Mardog
17-03-2007, 09:31
Widocznie mam a on widocznie ma problem z pisaniem i co z tego, sprawe mozna bylo rozwiazac po ludzku a nie sie wypiac i dlatego nie polecam....

maro246
20-03-2007, 20:46
jak dla mnie to tam pisze 0.5cm

Michał Michlewicz
20-03-2007, 21:19
Mardog, źle przeczytałeś - Twoja wina i Twój problem. Po co oskarżasz kogoś przez Twoją za przeproszeniem głupotę?
Chestera znam osobiście, wporządku gość - robiłem z nim interesy wiele razy i wszystko wporządku...

Mardog
21-03-2007, 16:55
Czy ja go o cos oskarzylem ? ?
Wyrazilem swoja opinie i tyle.
Chyba kazdy moze ja wyrazic. Dla ciebie on jest super, a wg mnie nie.
Ty bedziesz dalej z nim handlowal ja juz nie i tyle.
Kazdy moze sie pomylic. To zdanie niewiele mialo wspolnego z jezykiem polskim, ja je odczytalem tak i tyle.