Pokaż pełn± wersję : Roztocza, ple¶ń, itp Lokatorzy w terra geniculaty
Nie wiedziałem gdzie o tym napisać więc piszę tu. jaki¶ czas temu dawałem gieni ¶wierszcza, i ten ¶wierszczyk co¶ majstrował sobie w torfie, kopał przewracał podłoże ... A dzi¶ chciałem nawodnić paj±czkowi a tu patrze, że po terra łazi z 1000 jaki¶ robali więc my¶lę że jakie¶ robactwo się zalęgło no ale przypomniałem sobie tego ¶wierszcza no i bardziej się przygl±dam temu robactwu a tu okazało sie ze to jest wylęg ¶wierszcza :P heh więc mam takie pytanie co mam teraz z tym zrobić??aha i czym sie karmi taki wylęg??
Stosuj prefixy w tematach - mpx
http://www.arachnea.org/index.php?option=com_content&task=view&id=871&Itemid=189
Wyłap, albo zmień podłoże.
no chce wyłapać ale pewnie wszystkich sie nie da... teraz wła¶nie patrze a jajka z których sie wylęgaj± s± z 5cm pod powierzchni± i powoli wychodz±.. więc i tak będ± w podłożu wiec muszę je wymienić heh
Jak chcesz hodować to owoce miękkie typu jabłko - w celu dostarczenia wody, oraz płatki dla ryb, li¶cie malin, brzozy, trawa. Do tego jakie¶ wytłoczki po jajcach i sie dochowasz nowej rodzinki ¶wierszczy
Ewentualnie wyłap, ale... geniculatę :P I wkomponuj do nowego terrarium, a w starym będziesz miał hodowlę ¶wierszczy :)
vBulletin - Arachnea.org