PDA

Pokaż pełną wersję : [A] dark_gogetta6

bolo
17-03-2007, 13:22
koles wystawil aukcje dla radosława glowackiego teraz nick alegro "Radek" wspolnie sprzedali mi 30 malych pajaczkow z czego 9 brakowalo i do tego jeszcze zapewne nie to co mialo byc, oszukali mnie na 9 sztuk z czego sztuka byla po 14 zeta rachunek jest prosty :)ostrzegam przed tymi typkami teraz uakcja kolegi "Radek " to http://www.allegro.pl/item176134646_a_metallica_l9_10_samica.html
z tym drugim zero kontaktu a dark_gogetta6 twierdzil ze to niemozliwe :) dziwna akcja ogolnie bo tamten sprzedawal z klodzka ale zostaly wyslane przez dark_gogetta6 z łodzi oczywiscie twierdzil ze niewysylal ale adres na paczce byl jego uwazajcie na tych typkow oszusci sprawa oczywiscie zgloszona do allegro

Zdzich
18-03-2007, 12:04
Ciekawi mnie jedno czy Ty zakupiłeś u tego gościa przez allegro .Jeśli tak to dlaczego nie wystawiłeś mu negatywa .Zalicytowałem u niego boehmei ale kiedy zobaczyłem Twojego posta poprosiłem o wycofanie

Madziula20
18-03-2007, 13:08
zgadzam się z wypowiedzią Zdzicha..

dlaczego nie wystawiłeś negatywa??

ewentualnie dlaczego kupowałeś poza allegro?? jeśli się nie jest pewnym sprzedawcy to trzeba kupować tak aby być bezpiecznym..