Pokaż pełną wersję : Psalmopoeus Trzymanie razem?
Witam! Trzymał ktoś razem ptaszniki z rodzaj Psalmopoeus? Tzn. chodzi mi o to czy ktoś trzymał każdy inny gatunek. Ja chcę sprawdzić czy nie będą siebie na wzajem zjadać. Trzymam razem P.cambridgei l1, P.cambridgei l1 i P.irminia l1:) Ciekawi mnie co z tego będzie. Robił już ktoś tak?
Pozdrawiam.:)
RottingMan
21-05-2008, 16:17
Moim zdaniem cambri i irminia będą chciały się zabić xD jak już próbuj trzymać Psalmopoeus'y jednego gatunku cambri z cambri bo tak to wątpię żeby żyły razem w zgodzie przynajmniej przez jakiś czas póki są młode ;]
PS: jeśli sie mylę to sorry ale to moje zdanie ;]
Pozdrawiam i życzę udanego experymetu.
//Ortografia - Glaurung
Cambri są z jednego kokonu i większe sporo od irmini.
Edit: Moim zdaniem cambri i irminia będą chciały się zabić xD jak
Dobrze myślałeś...
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam.
RottingMan
21-05-2008, 16:24
Hee no tak cambri l1 do l3 l4 możesz trzymać może Ci sie uda ale wątpię, mam 2 młode cambri l6 i korci mnie zobaczyć czy będą żyły w zgodzie, choć z pewnością będą chciały sie zagryźć ;/ wiec wole nie ryzykować jak jest niech tak będzie ;]
czyli co, irmini juz nie ma?
Mysle, ze to nie jest dobre rozwiazanie pajaczki pewnie zyja w ciaglym stresie i w ciaglej czujnosci, bo glodny wspołlokator w kazdej chwili moze sie rzucic... Polecam rozdzielic i miec spokoj.
czyli co, irmini juz nie ma?
Tak,nie ma.;)
Mysle, ze to nie jest dobre rozwiazanie pajaczki pewnie zyja w ciaglym stresie i w ciaglej czujnosci, bo glodny wspołlokator w kazdej chwili moze sie rzucic... Polecam rozdzielic i miec spokoj.
Rozdzieliłem,nie chcę ryzykować następnego pajączka.:cool:
vBulletin - Arachnea.org