Pokaż pełną wersję : Nowy moderator ;-)
Witam.
Dziś przyjęliśmy do grona moderatorskiego nową osobę - aspołeczną :)
Została ona moderatorką mającą na celu wychwytywanie błędów w pisowni, głównie ortografii.
Liczę, że użytkownicy będą z tego powodu zadowoleni, tak samo jak moderatorzy, że w końcu mają w swojej dywizji dziewczynę ;-)
BadBekon
24-05-2008, 00:37
xD mamuśka w pracy:) Witamy;]
Myślę, że będzie łagodzić obyczaje. :) Witamy na pokładzie. :)
hehe fajnie przyda sie troszkę świeżości:)
aspoleczna
24-05-2008, 12:46
Och, jakie miłe słowa na wstępie ;D Dziękuję bardzo : )
Świeżak, może jakiś chrzest bojowy, hehe. :D Witamy, miła współpraca gwarantowana. :)
To proponuję 21 biczy po plecach, co wy na to? :P.
Witamy witamy :D.
Ze względu na matury zaglądałem tu od kilku miesięcy 2-3 razy na miesiąc, a tu prosze nowy moderator płci pięknej z tego samego miasta- pozdrawiam i gratuluje:).
Hubertuse
24-05-2008, 19:30
duszo ortgrafofff życzę :)
Tak się zastanawiam czemu aspołeczna, skoro jest specjalistką z ortografii, nie ma dodanego..."Piszę poprawnie po polsku"?
Bo nie ma 100 postów.
Nie żebym się czepiał, ale avatar ruchomy jak u Sorga :p
Tylko dodam, że różne znaczki, rangi i kolory nicków nie są obowiązkowe. Każdy kto takie ma, może z nich zrezygnować :)
Nie żebym się czepiał, ale avatar ruchomy jak u Sorga
Avatar ruchomy, ale nie tak jak Sorga. Nie kręci się w kółko tak że odwraca uwagę.
Ok - fakt jest taki, że właściwie zlewa się ze skinem i nie mam nic ani przeciwko niemu, ani przeciwko staremu avatarowi Sorga :p
*ToMeK*brd
30-05-2008, 00:42
Ok - fakt jest taki, że właściwie zlewa się ze skinem i nie mam nic ani przeciwko niemu, ani przeciwko staremu avatarowi Sorga Fakt jest taki, że ten avatar w żadnym stopniu nie utrudnia czytania forum i nie razi w oczy.
Już bez przesady z tym czepianiem się.
Aspo... wytykaj mi błędy na forum tak jak mówiłaś xD Na pewno sporo znajdziesz bo teraz polegam wyłącznie na sobie i linux strasznie mi utrudnia pisanie jak i pracę na kompie.
aspoleczna
30-05-2008, 00:46
Tomasz, nie ma sprawy, ale wiesz, że Ty jesteś na warunkach specjalnych i że każdy ortograf będzie miał swoje poważniejsze konsekwencje na najbliższym spotkaniu? ;p
Dawid_nh
20-06-2008, 11:05
arz strah sie bac co to badzie:D
pozdro dla pierwszej kobiety w modach:D
starzy moderatorzy chyba pamietaja o pasowaniu:D
vBulletin - Arachnea.org