PDA

Pokaż pełną wersję : [Licznik Postow]

Slayer
21-01-2007, 00:36
Siemka.
Usuncie ten licznik bo naprawde jest zbedny i drazni niektorych .
//Proszę używać tagów (http://arachnea.org/viewtopic.php?t=81) w tematach - birel

Blackmane
21-01-2007, 00:56
Po części zgodze się z tobą. Jedyne co daje ten licznik to to że wiesz ile napisałeś. Ale ma to olbrzymią wadę, ludzie koncentrują się na klepaniu byle czego, powstają głupie nic nie wnoszące tematy gdzie ludzie, głównie młodzi nabijają sobie licznik tylko po to by móc powiedzieć "O ale jestem gość mam już tyle i tyle postów" a tak naprawde żaden z tych postów nie wnosi nic. Kiedyś wydaje mi się więcej ludzi zwracało uwagę na to co piszą i o czym piszą a nie ile. Jestem za usunięciem licznika - wtedy ludzie przestaną skupiać się na na nabijaniu "poziomu" a wezmą się za porządną prace i pisanie dobrych artykułów. Likwidacja licznika szybko bowiem pokazała by kto wchodzi na arachnea by coś wnieść a kto by wgapiać się w stan swojego licznika.

Jestem za kasacją liczników.

Andrzej
21-01-2007, 00:59
W Ogłoszeniach zrobiłem taki mini FAQ na temat tego forum. W jednym z punktów informowałem, że licznik zostanie usunięty jak tylko zainstaluję mod pozwalający na edycję takich danych.

Proszę o cierpliwość :)

Michallewczuk
21-01-2007, 01:17
Było czytać uwarznie posty Andrzeja Panowie :)
Btw, Andrzej masz mnóstwo nabitych postów :D

Maxtor
21-01-2007, 15:46
Dla mnie jest to zaskoczeniem co wam w tym liczniku przeszkadza. Przeciez nie musicie na niego patrzec :D

PioFer
21-01-2007, 15:52
Ja jestem za usunieciem licznika postow ale tylko dla niektórych grup.

Slayer
21-01-2007, 16:12
Andrzej juz napisal ze licznik zostanie usuniety .
Dalsza dyskusja nie ma najmniejszego sensu wiec jako autor tematu prosze o jego zamkniecie .