PDA

Pokaż pełną wersję : Film Dokumentalne filmy o pajęczakach

zdzisław
07-06-2008, 21:19
Siema. jeśli mój post narusza jakies zasady forum to z góry przepraszam i prosze o usunięcie. A mianowicie istnieje duże zainteresowanie filmami dokumentalnymi. jestem w posiadaniu duzej ilosci taowych filmów i mogę się podzielic (wrażeniami po obejrzeniu oczywiscie ;D). jak cos to gg. Od razu chciałbym wszystkim polecic film "Australian Geografic Webs of intrigue" - zajefajny film o różnorodności australijskich pająków.:D

//Ortografia - aspoleczna

zdzisław
28-06-2008, 22:35
polecam fim Discovery Spidermania. jak cos to na gg można sie odezwac :D

Jimi Hendrix
02-07-2008, 20:35
Na razie wszystko jest ok... dopóki nie zaczniesz ich publikować na forum.
Jest to nielegalne.
Jeśli chcesz wysyłać filmy to na PW.

//Ortografia - aspoleczna

Cerberus8
22-07-2008, 12:58
Ja oglądałem film pt."Australian King of Spiders".Ogólnie fajny;3 Znalazłem go chyba na starym forum gdzieś, kiedyś ;)

Avirax
18-08-2008, 22:45
Polecam film "Jadowe Wojny" całkiem fajny, jest niewiele o pająkach ale warto zobaczyć

pablo1993_15
07-09-2008, 12:59
ja tez poprosze na PW z góry dzięki

zdzisław
07-09-2008, 21:50
witam po chwili nieobecnosci. jestem za granica i pare osob pisalo w sprawie filmow lecz nie moglem odpisac. wszystkich zainteresowanych prosze o napisanie swojego nicku i maila na pw lub nA GG i o chwile cierpliwosci. pozdrawiam . marcin

Jover
09-09-2008, 15:53
Umieszczenie na forum linków do filmów do których nie posiadamy praw autorskich skutkuje banem. O linki proszę prosić wyłącznie na priv - pisanie postów w stylu "ja też proszę o link" skutkuje ostrzeżeniem

TrancE1987
03-10-2008, 00:06
1: Ptasznik. Australijski król pająków (DISCOVERY)
2: Spidermania (DISCOVERY)
3: T.blondi (NG)
4:Tarantule (NG)
5: Wszystko o pająkach (DISCOVERY)
6: Samurai Spiders (NG)

owo
26-10-2008, 17:30
tutaj jest duży wybór filmów dokumentalnych (http://alejka.pl/c/filmy_dokumentalne.html) wystarczy dobrze poszukać

zdzisław
25-11-2008, 23:33
siema. zapraszam wszystkich użytkowników, którzy brali ode mnie filmy (oraz tych którzy nie brali :D) po nową porcję super filmów o tematyce terrarystycznej. w tym jeden z lepszych filmów jakie widziałem - Discovery hunters - crawling kingdom. super film o ptasznikach, skakunach, czarnych wdowach, prządkach, pająkach polujących pod wodą, uropygach, osach które wkopują się do nor ptaszników, paraliżują je i składają w nich jaja itp itd. na gg podać maila i nick z arachnea. do usłyszenia :p

//Przypominam, że wszelkie posty proszące o linki i tego typu rzeczy skutkują punktami karnymi! Takie dyskusje proszę prowadzić przez PW bądź różnego rodzaju komunikatory - aspoleczna