Pokaż pełną wersję : Konkurs Filmowy
*ToMeK*brd
08-06-2008, 15:44
Witam.
Z dniem dzisiejszym rusza konkurs filmowy. Zasady są bardzo proste ;) Nakręcamy filmik 1-5 minut, w którym wizualnie upodobniamy się do pająka oraz naśladujemy jego zachowanie. Ważne by upodobnić się do konkretnego gatunku pająka lub nagrać coś zabawnego... ciekawe pomysły na pewno będą docenione. Co do nagród.... Dnia 1 lipca zostaną wyłonieni zwycięzcy. Nagrody będą do wyboru i są to niespodzianki(są to ptaszniki).. osoba, która wygra będzie miała pierwszeństwo wyboru. Filmiki proszę wrzucać na youtube, wrzuta i tym podobne serwisy. Jedna osoba może nagrać dowolną ilość filmików ale w przypadku wygranej i tak nagroda będzie jedna.
Organizatorzy: FiletSC, *ToMeK*brd
W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać do mnie na gg lub wysyłać PW.
Powodzenia xD
a do kiedy mozna wzucać linki??
*ToMeK*brd
10-06-2008, 12:59
@up
Od momentu pojawienia sie tego tematu. 1 lipca zostaną wybrani zwycięzcy, więc powiedzmy, że do końca czerwca można dodawać filmiki.
No to ja na pierwszy ogień :P
http://www.wrzuta.pl/film/sdZ1vyxg8h/glupota_nie_boli_pozdro_dla_arachnea.org
PS: Mam w domu co jeść :D
Ciekawe, lecz:
Witam.
Zasady są bardzo proste ;) Nakręcamy filmik 1-5 minut, w którym wizualnie upodobniamy się do pająka oraz naśladujemy jego zachowanie.
Powodzenia xD
Tak, ale mi na wrzute filmiki 1-2 minutowe nie wchodzą.
Myślę że mimo 36 brakujących sekund uwzględnicie moje starania :P
Tak, ale mi na wrzute filmiki 1-2 minutowe nie wchodzą.
Jest YouTube.
Może to dziwnie zabrzmi, ale mam problemy z rejestracją.
PS: Mam już nowy film, więc szykujcie się na emocje :P
Dzięki za pozytywne komentarze :P
NOWY FILM : http://www.wrzuta.pl/film/tqEQXvAAOl/2_pajaki
Mam nadzieję, że bardziej się spodoba :)
Pajeczakk
14-06-2008, 00:01
a czy na filmiku musze być tylko ja czy sam ja ? dodatkowe aktorki nie wchodza w gre ? :D
a czy na filmiku musze być tylko ja czy sam ja ? dodatkowe aktorki nie wchodza w gre ? :D
W tym konkursie liczy się kreatywność xD
*ToMeK*brd
15-06-2008, 19:41
Nie ma więcej chętnych... może z tym czasem trochę przesadziłem. Krótsze filmiki też wchodzą w gre...
kokos103
16-06-2008, 12:43
niech mi ktoś da fajny pomysł a ja z kolegą go zrealizujemy :) Ja sam nic nie moge wymyślić... :(
*ToMeK*brd
16-06-2008, 13:30
niech mi ktoś da fajny pomysł a ja z kolegą go zrealizujemy Ja sam nic nie moge wymyślić... Zabrzmiało jak rozkaz xD Daj się ponieść wyobraźni.
*ToMeK*brd
17-06-2008, 10:58
Proszę o odpowiednie moderowanie. Spam jak wyżej ( zapewne też niedługo i niżej) proszę kasować. Nie pisać postów oceniających filmiki oraz nie pytać o to co zostało już wyjaśnione.
Powodzenia.
Zgredek123456789
17-06-2008, 18:00
No to ja coś pokarze http://www.youtube.com/v/Y486Rti31Y4 <---a to mój filmik potem dodam coś dłuższego.:D
Skromny, cały dzień roboty i montażu. :)
ayf63AOnvWo
PRZYPOMINAM: Nie komentujemy, dajemy swoje filmy, ewentualnie w razie niejasności zadajemy pytania jego organizatorom. Na komentarze przyjdzie czas. :)
*ToMeK*brd
22-06-2008, 19:56
Ogłaszamy zmianę zasad ;))
Czas trwania konkursu do końca wakacji. Więcej filmików = więcej nagród, lepsze nagrody ;) (każdy sobie coś wybierze stosunkowo do swojego doświadczenia)
Miłej zabawy w tworzeniu ^^
Powodzenia
FiletSC, *ToMeK*brd
Pajeczakk
24-06-2008, 01:02
tomuś jeszcze raz pytam czy w konkurs wchodzi jakaś aktorka ? maksymalnie dwie :D:D
*ToMeK*brd
24-06-2008, 01:40
Wybacz nie widziałem Twojego pytania.. w grę wchodzi ilość aktorek dowolna lecz w grę wchodzą tylko aktorki oraz autorzy filmiku ;))
Mogłeś pw napisać jak nie odpisywałem.
jakub powiatowy
03-07-2008, 16:43
Ogłaszamy zmianę zasad ;))
Czas trwania konkursu do końca wakacji.
Ale których wakacji?
Bo mnie się np. kończą w październiku;p
*ToMeK*brd
04-07-2008, 00:57
Powiedzmy, że w połowie września ogłosimy zwycięzców. Jeżeli będzie mało zainteresowanych i biorących udział konkurs zostanie prawdopodobniej zakończony wcześniej.
jakub powiatowy
04-07-2008, 14:33
Aha czyli oddawanie prac do końca wakacji szkolnych, ok
Fimbulvetr
06-07-2008, 12:19
wiadomo ktorych, tych ogolnych, nie studenckich :-)
jakub powiatowy
06-07-2008, 21:12
A, tak się spytałem, lubię się czepiać szczegółów;p
To teraz czas na mnie :)
A.geniculata - wylinka
http://www.youtube.com/watch?v=uKwXBUtsz5I
*ToMeK*brd
23-07-2008, 11:10
ota super pomysł i wykonanie To nie jest temat do komentowania lecz dodawania filmow oraz zadawania pytan.
//Proszę stosować się do próśb autora tematu, każde ich naruszanie będzie karane ostrzeżeniami - aspoleczna
Drodzy uczestnicy konkursu, zapomnieliśmy dodać iż wysyłka nagród odbywa sie wyłącznie na terenie Polski, przepraszamy za to niedopatrzenie.
*ToMeK*brd
04-08-2008, 23:32
W zwiazku z niewielkim zainteresowaniem konkursem pod koniec sierpnia zostana wylonieni zwyciezcy. Jezeli cos sie zmieni nagrdy beda atrakcyjniejsze i liczba zwyciezcow wzrosnie. Jezeli nie nagrody zostana przyznane 3 osobom
//Ortografia!- T-REX
Hardboy1989
07-08-2008, 15:00
Dziś postaram się coś nagrać i wrzucę, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli.
Nadsyłanie prac trwa do końca wakacji (31 sierpnia godzina: 00.00). Potem wyłonimy zwycięzców, liczymy ze ktoś jeszcze nadeśle jakiś filmik.
Powodzenia
*ToMeK*brd
06-09-2008, 15:54
Halo halo . Zmieniamy zasady. Z racji tego iz jutro juz wyjezdzam. Nagrody do odebrania na gieldzie w Swietochlowicach oraz wyslane zostana po tej gieldzie. W razie pytan pisac do Fileta z SC.
EDIT:
o ;)
//Ortografia!- T-REX
vBulletin - Arachnea.org