PDA

Pokaż pełną wersję : [A.geniculata]Ucieczka

smosek1991
20-03-2007, 21:43
9 DNI TEMU UCIEKLA MI GENICULATA L5 ;/ UCIEKLA MI W SPOSOB :
KUPILEM JA W TEN SAM DZIEN WLOZYLEM JA DO POJEMNICZKA PRZYKRYCIE POJEMNICZKA TO SIATKA Z WŁOKNA SZKLANEGO UZYWANA PRZEZ BUDOWLANCOW JEDEN KWADRACIK NA TEJ SIATCE TO OK.5MM CZY JEST SZANSA ZE ONA JESZCZE ZYJE I CZY MOZLIWE ZE JA JESZCZE ZNAJDE. JESLI SZUKAC TO W JAKI SPOSOB ? JAKIES POLAPKI ?? PROSZE O POMOC...Z GORY DZIEKI ;] POZDRO ;]

//Prosze stosować tagi i nie użwywać Caps locka-Muncial

Zψωαιεκ
20-03-2007, 22:38
Dodatkowo sprawdź czy przypadkiem ci pająk sie nie zakopał w podłożu, może szukasz nie tam gdzie trzeba.

Russel89
21-03-2007, 01:19
Hehe noo to masz lipe z deczka... Trzeba było coś mądrzejsego wymysleć a nie siatke budowlaną....
Porozkładaj po rogach w kątach itd dekielki ze słoików z torfem i czekaj....
Pajączek może być w miejscu o którym ci sie nie sniło..przeszukaj ciepła miejsca(kaloryfer), oraz wilgotne (łazienka itd)..
życze powodzenia i uważąj bo takiego pajączka łatwo rozdeptać.Uciekł mi kiedyś kedziorek i rano ktoś sobie go rozdeptał.To była L7 także oczka na okoł głowy... Pozdrawiam :D

Kamil D
21-03-2007, 10:00
''Ciepło masz w domu?
Cambri jest większy od L1 naziemnych wiec jest troche łatwiej:)
Myśle ze mógł mieć za goroąco...i dlatego kombionwał kombinował i uciekł:/
SZukaj szukaj i jeszcze raz szukaj:)Były przypadki ze po kilku miesiącach sie pajaki znajdowały:)Badz dobrej myśli:)
Powiadom domowników:)Jka ktos przypadkowo zobaczt to napewno bedzie inna reakcja:)
I od izoluj inne zwierzeta domowe --Psy,koty.
Szukaj w wilgotnych miejscach,a zarazem ciepłych:)

Znajdzie sie ''
Toco napisałem kilka tematów nizej:)
trudno sobie przeglądnąc forum?
Sądze ze wyczła przez tą siateczeke:)
Mi tą siatke świerszcze przegryzały:)

BoBaZ
23-03-2007, 00:14
Cambri jest większy od L1 naziemnych

Wow, toś zabłysnął :P No i co? Przecież on szuka gieni a nie cambri :P

smithi1
23-03-2007, 14:59
No dobra ale moze przeczytaj całą odpowiedź co??

Napisal " Znajdzie sie ''
Toco napisałem kilka tematów nizej:) " !! !! !! !!

krecik
25-03-2007, 16:27
mi kiedyś uciekł kędzior l6 ale znalazłem go na drugi dzień był za szawką obok kaloryferu :) szukaj go w ciemnych,wilgotnych i ciepłych miejscach możesz też nasypać trochę włókna kokosowego wilgotnego na podłoge w ciemnym miejscu :idea:

Korn
25-03-2007, 23:06
milego szukania za meblami :wink:

Kamas
27-03-2007, 19:01
:? proponował bym przykleic topic ktory jest napiasny wielkimi grubymi ukosnymi podkreslonymi i czerwonymi literami "CO ZROBIĆ GDY UCIEKL CI PAJĄK" ile razy można pisać "szukaj tam gdzie jestes pewny ze go nie ma" ??