Pokaż pełną wersję : [Opisy ptaszników] - strona główna
-Michał-
22-03-2007, 16:39
otwierają się wam zdjęcia ?? bo mi nie :(
Juz była o tym mowa:)
Sa jakies poprawy jeszcze :D
aTahualpa
22-03-2007, 18:58
Zdjęcia w opisach pochodziły ze starej galerii arachnea.pl. Nie ma jej i narazie nie ma fotek ;)
BadBekon
26-04-2007, 21:21
Tak odświeżę troche temat co do opisów, ale o czym innym.
W opisach Avicularii połowa tekstu jest niepotrzebnie wytłuszczona. Taki mały, wizualny błąd.
Póki co więcej nie znalazłem.
Dzięki za info - drobniutki błąd z "/"- już poprawiłem i znikło nadmierne wytłuszczenie.
Przy okazji wspomnę, że dzisiaj nasz nieoceniony moderator LoRd i Municial wyedytowali wszystkie opisy dzięki czemu do większości wróciły zdjęcia, oraz wprowadził małą poprawkę sprawiającą, że czytanie tekstu na IE jest przyjemniejsze :)
W opisach zacznie się też pojawiać jeden bardzo fajny i długo wyczekiwany element. Jeżeli ktoś chce zobaczyć jaki, niech zerknie do opisu kędziorka - stopniowo takie "coś" będziemy umieszczać we wszystkich opisach :)
BadBekon
27-04-2007, 01:56
Andrzeju, jeśli chodzi o mapki, to jestesmy juz poinformowani;)
Co do błędów wyłapuje kolejne, mniejsze:
Słownik pojęć:
Hemolimfa
Płyn ustrojowy pajęczaków, krążący w otwartym układzie krwionośnym. Pełni on funkcje właściwe krwi, jak i limfie. Hemolimfa może mieć kolor przeźroczysty, ???ty lub jasnoniebieski.
Nogi (odnóża)
Pająk ma [...] 6. metatarsus (pi?ta),
Hybryda
S?
Nie wiem, czy to błędy w kodowaniu strony czy też błędy w mojej Mozilli.
EDIT:
Odpaliłem IE by sprawdzić, czy tam też występują błędy w/w. Są, dodatkowo tekst wyświetla mi się na szaro :roll:
vBulletin - Arachnea.org