PDA

Pokaż pełną wersję : organizujemy spotkanie-wystawe

M4ry514
23-03-2007, 11:35
Witam wszystkich uzytkowników !
Organizujemy spotkanie terrarystów i wystawe pajaczków dla ludzików z okolic miasta środa wlkp (okolice Poznania). Jesli bylby ktos chętny zapraszam na Pw. Wszystko odbędzie sie mneij wiecej na poczatku czerwca. Spotkanie organizwane jest w miejskim Hotelu gdzie takze dla chetnych bedzie mozliwosc wynajecia pokoju. Mamy do dyspozycji duzo miejsca i oczywiscie sprzecik :D (internet rzutniki nagłosnienie projektor multimedialny itd). Oczywiscie i niestety łaczy sie to z niewielkimi uwazam pieniedzmi. Im wiecej nas bedzie tym koszty bedą mniejsze... nasze wpłaty będą wykorzystane do wynajęcia sali "konferencyjnej"..a cały koszt np ze sprzedazy ludziom biletów ktorzy przyjda na wystawe zostana przekazane na serwis arachnea i na rozwój dalszej jego działalnosci.
Jeszcze jedna prosba dla pajeczarzy... Jeśli macie lub spodziewacie sie jakiś wylineczek u swoich pajaczków i chcecie zrobic z tego pozytek to mozecie przesłać mi je. Kazdą wylinke spreparuje i zostanie ona umieszczona w gablotce i na wystawke... :)
Jak na daną chwlke to chyba byłoby wszytsko...jesli ktos bedzie zainteresowany prosze pisac, i jesli ktos bedzie chciał pomóc przy organizacji takze zapraszam...
pozdrawiam :D

Andrzej
29-03-2007, 00:47
Mam wrażenie, że zaproszenie M4ry514 jakoś odbiło się bez większego echa :) Pragnę jednak zachęcić pozostałe osoby do wsparcia tej inicjatywy. Jeżeli już nie możemy przybyć osobiście na to spotkanie, to wesprzyjmy ją przynajmniej swoimi wylinkami. Warto zrobić taką wystawkę, a być może kiedyś będziemy mogli ją wypożyczać na inne imprezy.

M4ry514
01-04-2007, 17:14
bedę bardzo wdzieczna za kazdą pomoc... wzamian moge zaoferować wam swoja jesli bedziecie jej potrzebowac... to bardzo wazne dla nas terrarystów z tego miasta gdzie coraz głośniej mówi sie o pajakach ich "negatywnym" wpływie na ludzi zagrozeniu itd..:? . przeciez kazdy wie ze to w wielkiej czesci nie prawda... chcemy zeby ludzie zobaczyli ze pajak nie zabija... i niej est taki zły. Wystawka mała konferencja pokazanie ze te stworki nie sa złe powinno pomóc... ale brakuje nam wielu rzeczy... dlatego prosze o pomoc w jaki kolwiek sposób. Wylineczki chec uczestnistwa itp. bede bardzo wdzieczna...
pozdrawiam :D

Leito7
03-04-2007, 18:25
chetnie bym sie przejchal ale pol polski bym musial przejechac:(

M4ry514
03-04-2007, 20:17
jesli nie mozecie dojechac bo jest to dla ciebie i dla innych problem zawsze mozecie nam pomóc w inny sposób... wylineczki lub jakies materiały o tych stworkach sa bardzo cenne i napewno lepiej pokaza ludziom swiat i te stworki z bliska :wink: niz jakies suche i w koncu nudne gadanie...

Leito7
06-04-2007, 16:57
Ok bede jakby co w kontakcie jak cos wilinieje bo przewaznie rozdaje :D
a czy przypadkiem na gieldzie pytalas sie moze kogos od modliszek o taka wystawie w Swietochlowicach zaraz przed wejsciem glownym na 1pietze? bo jamialem obok Niego stolik i byla Pani z mezem jak sie nie mylę?

M4ry514
07-04-2007, 01:02
meza to ja nie mam moze jakis facet kolo mnie sie znajdzie a do swietochlowic zazwyczaj nie jezdze bo troszke mam daleko... a za wszystkie mozliwe materiały i jakie kolwiek inne pomoce dziekuje z całego mojego Marysiowego serduszka ;]

M4ry514
17-04-2007, 13:29
hej otrzymalismy juz pierwsze wylinki ktore przesłane zosały przez taliban27 bardzo mu za to dziekujemy :). Nadal prosze i apeluje o wszelką mozliwa pomoc... (wylinki prezentacje jakies fotki itd.... ) oraz a raczej przede wszytskich na waszą chęć wzięcia udziału w danej wystawie-pokazie
Pozdrawiam

stoprocent
18-04-2007, 02:00
Miałem wysłać wylinkę vagansa l6 na l7, ale !@#!@%$!@#!@# nie wyniósł jej z nory. Shit happens, a jak ją w ogóle przesłać?

M4ry514
18-04-2007, 02:10
najlepiej jakos zabespieczyc i wysłać pocztą (listm lub paczka) adresik podam jak co na PW

BadBekon
05-05-2007, 22:44
JA może bym się na to pisał, może z dojazdem byłoby ciężko ale spróbowałbym. Moje gg w podpisie.

Jeśli chodzi o wylinki to posiadam 3 wylinki moich maluchów, mógłbym wysłać.