Pokaż pełną wersję : Aktywność sportowa :)
Taki sam temat zakładałem na arachnomanii :)
Pytanie brzmi: "jakie sporty trenujecie bądź trenowaliście?"
Ja trenuję zapasy w stylu klasycznym i gram w rugby. Do tego jeszcze zajmuje się amatorsko akrobatyką :)
Pozdro
taliban27
04-07-2008, 08:12
Mój sport, to zdecydowanie koszykówka.
W zimie trochę deski. Ogólnie prowadzę aktywny tryb życia:p.
trenowałem judo i koszykówkę :) teraz też czasami lubię iść na boicho i popykać sobie trochę, trenowałem trochę kulturystykę ale przestałem... gdyż czasu na inne ważniejsze rzeczy nie miałem...
Pawelnek
04-07-2008, 10:45
Przed kontuzją Sztuki Walki, a teraz praktycznie nic nie mogę robić (Lewe Kolano łekotka). Czekam na operacje i powracam do MMA.
szkoda powrotu do zdrowia życze
ja niestety za bardzo sprawny fizycznie niejestem więc raczej sportów nieuprawiam
czasem pogram w noge. A takto wędkarsto :) chyba jedyny sport dlamnie :)
taliban27
04-07-2008, 11:14
łekotka
Łękotka to dziadostwo, wiem coś o tym, współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:).
FC*PAWLAS*
04-07-2008, 12:01
Trenuje piłkę nożną i gram w klubie Polonia :) No i biegam z kolegą wieczorami wkoło swojej wiochy.
kokoskop
04-07-2008, 12:17
gramy w gałę na osiedlu jak większość chłopaków czasami w kosza, czasami w zoche ;) ale najczęściej bytuje na ławce z browarem :d
*ToMeK*brd
04-07-2008, 12:42
No więc xD Trenowałem... zapasy w stylu klasycznym i wolnym, karate (jakieś 2 rodzaje :D), jujitsu, piłkę nożną, parkour i to chyba wszystko ;) A obecnie lubię "pojeździć" rowerkiem, na rolkach i pograć w nóżkę z ziomkami ;) Jeżeli chodzi o sporty typu piwko na ławce to jak najbardziej tyle, że nie tylko na ławce i nie tylko piwko... tyle z mojej strony.
Pajeczakk
04-07-2008, 13:01
Kiedyś trenowałem Le parkour, piłke ręczną i jeździłem na BMX ale wszystko z czasem mija teraz raz na jakis czas ustawimy sobie meczyk z kimś w noge to sobie zagram
Kiedyś piłka nożna, później futsal. Ponadto skateboarding. Obecnie brak czasu skutecznie uniemożliwia mi trenowanie czegokolwiek. Czasem wyjde z kumplami pograć w piłke. Często (w zasadzie co dwa dni) biegam wieczorami. Pozwala mi się to odstresować i rozluźnić. Polecam każdemu
*ToMeK*brd
04-07-2008, 14:14
Ja we Włoszech sobie pobiegam... z aparatem obowiązkowo ;)
A od sierpnia prawdopodobnie zaczynam grać w nogę w... 7 lidze.. xD
Pajeczakk
04-07-2008, 14:25
A od sierpnia prawdopodobnie zaczynam grać w nogę w... 7 lidze.. xD
dostane autograf ? :D:
Obecnie gała i siata na osiedlu. ;) Wcześniej na desce śmigałem 4 lata , próbowałem le parkour ale nudne. :)
Sebastian Ś.
04-07-2008, 17:12
Siedzenie przed kompem i leżenie na łóżku z DS to mój "sport".Hmm rowerem dziennie pokonuje z 5km więc to jakaś tam aktywność fizyczna:)
Trenowałem muay-thai, teraz po baaardzo długiej przerwie poszedłem na siłownię i MMA.
MachineRoad
04-07-2008, 18:05
Snowboard, żeglarstwo. Ostatnio strasznie wciągnęła mnie bardzo ciekawa dyscyplina - melanżowanie długodystansowe
Snowboard, żeglarstwo. Ostatnio strasznie wciągnęła mnie bardzo ciekawa dyscyplina - melanżowanie długodystansowe
Nie tylko ciebie :)
*ToMeK*brd
04-07-2008, 19:56
dostane autograf ? :Tak.Ostatnio strasznie wciągnęła mnie bardzo ciekawa dyscyplina - melanżowanie długodystansoweTo bardzo ciekawa dyscyplina... tylko męcząca i treningi są kosztowne. ALe czego się nie robi dla sportu ?
Od ponad 4 lat jeżdżę na desce (klozetowej oczywiście), w zimie snowboard. Kiedyś zocha, parkour, BMX.
ja kiedyś bawiłem się w PenSpininng nawet mam filmik :)
http://www.youtube.com/watch?v=GoWkrfcKWK8
Taekwon-do !!! :D a tak to siatkówka, nożna ręczna, koszykowka i pływanie ;DDD
ja kiedyś bawiłem się w PenSpininng nawet mam filmik :)
http://www.youtube.com/watch?v=GoWkrfcKWK8
O w pytę jeża... jestem w szoku... zarąbiste :)
Ja to chętnie gram w kosza :D w noge żadko kiedyś się ćwiczyło sztuki walki i akrobatyke ale sie zdarzył niemiły wypadek i zrezygnowałem z tego ( złamałem noge i uszkodziłem staw skokowy :/ )
Ja na praktycznie wszystko :P. Piłka nożna koszykówka ping pong siatkówka bieganie karate kiedyś a teraz siłownia i zaczynam jeździć na desce czasami na rowerze break dance parkour :P
PS. Jestem u cioci nie ma tu polskich znaków ani mozilli a nie będę jej kompa zaśmiecał :P.
//Ortografia - aspoleczna
A ja kiedyś jeździectwo trenowałam... Niestety to drogi sport, musiałam zaprzestać.
ja uprawiam jeszcze taki sport pewnie większość zwas zna tą dyscypline :)
bieganie za pajączkami gdy te czmychną z terra.
Ja tylko podnoszenie ciężarków (0.5 lub 0,33 L), bieganie (do sklepu po te ciężarki). :)
Tan-Kian
12-07-2008, 12:37
Nie wiem czy mogę nazwać to sportem, ale jestem w grupie "strzelec' oprócz broni, manewrów, taktyk wszyscy trenujemy Krav Maga'ę. Zapraszam do Oglądania filmików tej dyscypliny, bo są naprawdę niezłe :)
całkiem fajne. to coś w rodzaju samobrony chyba
lashlo93
13-07-2008, 23:59
Ja sobie trenuję siatkówkę w MCKiS Jaworzno, pływam, gram w nogę, jeżdżę na rowerze i w zimę na snowboardzie czasami gramy z kumplami na boichu w basseball.
Tan-Kian
14-07-2008, 01:08
to coś w rodzaju samobrony chyba
Dokładnie o to chodzi:) Znając technikę możesz 'rozwalić" kolesia, który jest od Ciebie cięższy i silniejszy kilka razy. Doskonały pomysł dla kobiet, my (Strzelcy) uczmy sie tego z jasnych przyczyn, jest to organizacja paramilitarna, takie 'wojsko dla młodzieży' i musimy umieć takie techniki. Dobra rzecz gdy ktoś chce iść do wojska (a ja chcę): umiesz musztrę, baaardzo szybkie składanie, rozkładanie broni, wychowanie wojskowe, słownictwo i inne, które przydadzą Ci się, do tego Krav Maga'ę rzecz jasna:) (chociaż tego w WP Cie nie nauczą;)) ) A i dodam jeszcze, ze naszym dowódcą jest porucznik, 13 lat doświadczenia w strzelectwie, dobrych kilka w wojsku (tylko kilka, bo ma 28 lat:) )
Blackmane
14-07-2008, 18:11
Walka mieczem (żadne bractwa i inne bzdury) - iaido, łucznictwo. Kiedyś Ju-jitsu.
nożna, parkour [3 tygodnie w szpitalu mi wybiło z głowy skakanie xD]
A teraz to bierki extremalne i szachy podwodne
Czasem picie piwa na czas xD
Ja z Glaurungiem wyczynowo podnosimy 50-tki. Chociaż ostatnio piliśmy z gwinta.
kokoskop
17-07-2008, 00:35
Ja z Glaurungiem wyczynowo podnosimy 50-tki. Chociaż ostatnio piliśmy z gwinta.
lubie ten sport ale częściej na bicepsa biorę żubra
widze, ze sporo uzytkownikow zajmuje sie, badz zajmowalo, sztukami (systemami) walki.
czy ostatnimi czasy zrobilo sie to takie popularne, czy moze sympatia do pajakow ma cos z tym wspolnego? ;p
Tan-Kian
19-07-2008, 15:26
Żeby nie strzelectwo to nie trenowałbym Krav Magi, po prostu tak wyszło, bo dowódcą jest instruktor tego właśnie systemu walki.
Ja najpierw zacząłem trenować a dopiero później zainteresowałem się pająkami :)
serjtankian
22-07-2008, 23:30
Ja tańczyłem najpierw new style a później przerzuciłem się na breakdance, niestety stara kontuzja związana ze wcześniejszym trenowaniem parkour nie pozwala mi na ciężki treningi, dające efekty, ciągle czuję ból w kręgosłupie, więc na razie robię sobie przerwę (około roku), choć miałem już taką, również około roku, później zacząłem tańczyć i cóż, 4 miesiące zwolnienia z wf i straszny ból nie pozwalający się ruszać wybiło mnie z tego tańca, teraz znowu wróciłem po tych miesiącach, i przy cięższych treningach znowu daje w kość ta stara kontuzja, więc chyba zrezygnuję, z niechęcią ale jednak. Tak poza tym to biegam i ćwiczę typowe rzeczy jak pompki czy brzuszki.
Pajeczakk
23-07-2008, 01:44
Ja tańczyłem najpierw new style a później przerzuciłem się na breakdance, niestety stara kontuzja związana ze wcześniejszym trenowaniem parkour nie pozwala mi na ciężki treningi, dające efekty, ciągle czuję ból w kręgosłupie, więc na razie robię sobie przerwę (około roku), choć miałem już taką, również około roku, później zacząłem tańczyć i cóż, 4 miesiące zwolnienia z wf i straszny ból nie pozwalający się ruszać wybiło mnie z tego tańca, teraz znowu wróciłem po tych miesiącach, i przy cięższych treningach znowu daje w kość ta stara kontuzja, więc chyba zrezygnuję, z niechęcią ale jednak. Tak poza tym to biegam i ćwiczę typowe rzeczy jak pompki czy brzuszki.
próbowałeś może jakiejś rehabilitacji? sam miałem problemy z koscia "miednicza" i dostalem skierowanie na rehabilitacje przez dwa tygodnie wczesniej nie moglem nawet szybciej biegac a jak za mocno nadwyrężyłem to chodzic musiałem kulejąc :D bół był naprawde mocny po rehabilitacji troche odpuscił niestety nie przeszedł na dobre jednak ostatnio udało mi sie zagrać w noge i na nastepny dzien normalnie chodzić wiec polecam skierowanie bardzo łatwo dostac od lekarza rodzinnego :)
//Ortografia - aspoleczna - dziekuje bardzo Pajeczakk
Ja tam preferuje takie dyscypliny jak skok w bok, rzut gazetą w siostrę i bieg z przeszkodami do sklepu po browar:D
A poważnie to koszykówka (częściej) i piłka nożna (ostatnio rzadziej), a z mniej męczących fizycznie dyscyplin to ostatnio wciągnąłem się w bilard;)
Ja lubię siatkówkę oraz piłkę nożną.No i oczywiście gimnastykę ;-)
serjtankian poka kratke na brzuchu :D lubie rowerowac w wolnym czasie, trenuje fitness ale tak lajtowo,nie chce wygladac jak te meskie kobiety z imprez Universala czy cos :P generalnie seks jest dobry jako ogolnorozwojowka xD
serjtankian
24-07-2008, 19:39
Pokarzę jak tak bardzo chcesz. Tylko trochę się muszę opalić bo jestem bardzo blady, poczekaj cierpliwie.
Michallewczuk
25-07-2008, 22:27
Nie wiem czy mogę nazwać to sportem, ale jestem w grupie "strzelec'
Pasjonat strzelectwa ;] Nie jestem sam.
vBulletin - Arachnea.org