PDA

Pokaż pełną wersję : Aktywność sportowa :)

Biskup
04-07-2008, 05:28
Taki sam temat zakładałem na arachnomanii :)

Pytanie brzmi: "jakie sporty trenujecie bądź trenowaliście?"

Ja trenuję zapasy w stylu klasycznym i gram w rugby. Do tego jeszcze zajmuje się amatorsko akrobatyką :)

Pozdro

taliban27
04-07-2008, 08:12
Mój sport, to zdecydowanie koszykówka.
W zimie trochę deski. Ogólnie prowadzę aktywny tryb życia:p.

Reiven
04-07-2008, 10:43
trenowałem judo i koszykówkę :) teraz też czasami lubię iść na boicho i popykać sobie trochę, trenowałem trochę kulturystykę ale przestałem... gdyż czasu na inne ważniejsze rzeczy nie miałem...

Pawelnek
04-07-2008, 10:45
Przed kontuzją Sztuki Walki, a teraz praktycznie nic nie mogę robić (Lewe Kolano łekotka). Czekam na operacje i powracam do MMA.

Agro
04-07-2008, 11:12
szkoda powrotu do zdrowia życze

ja niestety za bardzo sprawny fizycznie niejestem więc raczej sportów nieuprawiam
czasem pogram w noge. A takto wędkarsto :) chyba jedyny sport dlamnie :)

taliban27
04-07-2008, 11:14
łekotka
Łękotka to dziadostwo, wiem coś o tym, współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:).

FC*PAWLAS*
04-07-2008, 12:01
Trenuje piłkę nożną i gram w klubie Polonia :) No i biegam z kolegą wieczorami wkoło swojej wiochy.

kokoskop
04-07-2008, 12:17
gramy w gałę na osiedlu jak większość chłopaków czasami w kosza, czasami w zoche ;) ale najczęściej bytuje na ławce z browarem :d

*ToMeK*brd
04-07-2008, 12:42
No więc xD Trenowałem... zapasy w stylu klasycznym i wolnym, karate (jakieś 2 rodzaje :D), jujitsu, piłkę nożną, parkour i to chyba wszystko ;) A obecnie lubię "pojeździć" rowerkiem, na rolkach i pograć w nóżkę z ziomkami ;) Jeżeli chodzi o sporty typu piwko na ławce to jak najbardziej tyle, że nie tylko na ławce i nie tylko piwko... tyle z mojej strony.

Pajeczakk
04-07-2008, 13:01
Kiedyś trenowałem Le parkour, piłke ręczną i jeździłem na BMX ale wszystko z czasem mija teraz raz na jakis czas ustawimy sobie meczyk z kimś w noge to sobie zagram

shinobi
04-07-2008, 13:45
Kiedyś piłka nożna, później futsal. Ponadto skateboarding. Obecnie brak czasu skutecznie uniemożliwia mi trenowanie czegokolwiek. Czasem wyjde z kumplami pograć w piłke. Często (w zasadzie co dwa dni) biegam wieczorami. Pozwala mi się to odstresować i rozluźnić. Polecam każdemu

*ToMeK*brd
04-07-2008, 14:14
Ja we Włoszech sobie pobiegam... z aparatem obowiązkowo ;)
A od sierpnia prawdopodobnie zaczynam grać w nogę w... 7 lidze.. xD

Pajeczakk
04-07-2008, 14:25
A od sierpnia prawdopodobnie zaczynam grać w nogę w... 7 lidze.. xD

dostane autograf ? :D:

Sad_Mad
04-07-2008, 14:42
Aktywnosc? Zerowa. :D

Bol_0
04-07-2008, 16:12
Obecnie gała i siata na osiedlu. ;) Wcześniej na desce śmigałem 4 lata , próbowałem le parkour ale nudne. :)

Sebastian Ś.
04-07-2008, 17:12
Siedzenie przed kompem i leżenie na łóżku z DS to mój "sport".Hmm rowerem dziennie pokonuje z 5km więc to jakaś tam aktywność fizyczna:)

Raphael
04-07-2008, 17:28
Trenowałem muay-thai, teraz po baaardzo długiej przerwie poszedłem na siłownię i MMA.

MachineRoad
04-07-2008, 18:05
Snowboard, żeglarstwo. Ostatnio strasznie wciągnęła mnie bardzo ciekawa dyscyplina - melanżowanie długodystansowe

Agro
04-07-2008, 18:22
Snowboard, żeglarstwo. Ostatnio strasznie wciągnęła mnie bardzo ciekawa dyscyplina - melanżowanie długodystansowe

Nie tylko ciebie :)

*ToMeK*brd
04-07-2008, 19:56
dostane autograf ? :Tak.Ostatnio strasznie wciągnęła mnie bardzo ciekawa dyscyplina - melanżowanie długodystansoweTo bardzo ciekawa dyscyplina... tylko męcząca i treningi są kosztowne. ALe czego się nie robi dla sportu ?

BoBaZ
04-07-2008, 20:04
Od ponad 4 lat jeżdżę na desce (klozetowej oczywiście), w zimie snowboard. Kiedyś zocha, parkour, BMX.

Agro
04-07-2008, 23:12
ja kiedyś bawiłem się w PenSpininng nawet mam filmik :)
http://www.youtube.com/watch?v=GoWkrfcKWK8

kwiku
05-07-2008, 02:44
Taekwon-do !!! :D a tak to siatkówka, nożna ręczna, koszykowka i pływanie ;DDD

Biskup
05-07-2008, 03:28
ja kiedyś bawiłem się w PenSpininng nawet mam filmik :)
http://www.youtube.com/watch?v=GoWkrfcKWK8

O w pytę jeża... jestem w szoku... zarąbiste :)

klapi
05-07-2008, 14:57
Ja to chętnie gram w kosza :D w noge żadko kiedyś się ćwiczyło sztuki walki i akrobatyke ale sie zdarzył niemiły wypadek i zrezygnowałem z tego ( złamałem noge i uszkodziłem staw skokowy :/ )

siwyy
06-07-2008, 20:53
Ja na praktycznie wszystko :P. Piłka nożna koszykówka ping pong siatkówka bieganie karate kiedyś a teraz siłownia i zaczynam jeździć na desce czasami na rowerze break dance parkour :P
PS. Jestem u cioci nie ma tu polskich znaków ani mozilli a nie będę jej kompa zaśmiecał :P.

//Ortografia - aspoleczna

Orlica
06-07-2008, 21:01
A ja kiedyś jeździectwo trenowałam... Niestety to drogi sport, musiałam zaprzestać.

Agro
07-07-2008, 20:19
ja uprawiam jeszcze taki sport pewnie większość zwas zna tą dyscypline :)
bieganie za pajączkami gdy te czmychną z terra.

Bundy
08-07-2008, 14:36
Ja tylko podnoszenie ciężarków (0.5 lub 0,33 L), bieganie (do sklepu po te ciężarki). :)

Tan-Kian
12-07-2008, 12:37
Nie wiem czy mogę nazwać to sportem, ale jestem w grupie "strzelec' oprócz broni, manewrów, taktyk wszyscy trenujemy Krav Maga'ę. Zapraszam do Oglądania filmików tej dyscypliny, bo są naprawdę niezłe :)

Agro
13-07-2008, 16:08
całkiem fajne. to coś w rodzaju samobrony chyba

lashlo93
13-07-2008, 23:59
Ja sobie trenuję siatkówkę w MCKiS Jaworzno, pływam, gram w nogę, jeżdżę na rowerze i w zimę na snowboardzie czasami gramy z kumplami na boichu w basseball.

Tan-Kian
14-07-2008, 01:08
to coś w rodzaju samobrony chyba
Dokładnie o to chodzi:) Znając technikę możesz 'rozwalić" kolesia, który jest od Ciebie cięższy i silniejszy kilka razy. Doskonały pomysł dla kobiet, my (Strzelcy) uczmy sie tego z jasnych przyczyn, jest to organizacja paramilitarna, takie 'wojsko dla młodzieży' i musimy umieć takie techniki. Dobra rzecz gdy ktoś chce iść do wojska (a ja chcę): umiesz musztrę, baaardzo szybkie składanie, rozkładanie broni, wychowanie wojskowe, słownictwo i inne, które przydadzą Ci się, do tego Krav Maga'ę rzecz jasna:) (chociaż tego w WP Cie nie nauczą;)) ) A i dodam jeszcze, ze naszym dowódcą jest porucznik, 13 lat doświadczenia w strzelectwie, dobrych kilka w wojsku (tylko kilka, bo ma 28 lat:) )

Blackmane
14-07-2008, 18:11
Walka mieczem (żadne bractwa i inne bzdury) - iaido, łucznictwo. Kiedyś Ju-jitsu.

szawi
14-07-2008, 18:15
nożna, parkour [3 tygodnie w szpitalu mi wybiło z głowy skakanie xD]

A teraz to bierki extremalne i szachy podwodne

Czasem picie piwa na czas xD

Jurry
16-07-2008, 22:32
Ja z Glaurungiem wyczynowo podnosimy 50-tki. Chociaż ostatnio piliśmy z gwinta.

kokoskop
17-07-2008, 00:35
Ja z Glaurungiem wyczynowo podnosimy 50-tki. Chociaż ostatnio piliśmy z gwinta.

lubie ten sport ale częściej na bicepsa biorę żubra

dzid
19-07-2008, 13:10
widze, ze sporo uzytkownikow zajmuje sie, badz zajmowalo, sztukami (systemami) walki.
czy ostatnimi czasy zrobilo sie to takie popularne, czy moze sympatia do pajakow ma cos z tym wspolnego? ;p

Tan-Kian
19-07-2008, 15:26
Żeby nie strzelectwo to nie trenowałbym Krav Magi, po prostu tak wyszło, bo dowódcą jest instruktor tego właśnie systemu walki.

Biskup
20-07-2008, 01:47
Ja najpierw zacząłem trenować a dopiero później zainteresowałem się pająkami :)

serjtankian
22-07-2008, 23:30
Ja tańczyłem najpierw new style a później przerzuciłem się na breakdance, niestety stara kontuzja związana ze wcześniejszym trenowaniem parkour nie pozwala mi na ciężki treningi, dające efekty, ciągle czuję ból w kręgosłupie, więc na razie robię sobie przerwę (około roku), choć miałem już taką, również około roku, później zacząłem tańczyć i cóż, 4 miesiące zwolnienia z wf i straszny ból nie pozwalający się ruszać wybiło mnie z tego tańca, teraz znowu wróciłem po tych miesiącach, i przy cięższych treningach znowu daje w kość ta stara kontuzja, więc chyba zrezygnuję, z niechęcią ale jednak. Tak poza tym to biegam i ćwiczę typowe rzeczy jak pompki czy brzuszki.

Pajeczakk
23-07-2008, 01:44
Ja tańczyłem najpierw new style a później przerzuciłem się na breakdance, niestety stara kontuzja związana ze wcześniejszym trenowaniem parkour nie pozwala mi na ciężki treningi, dające efekty, ciągle czuję ból w kręgosłupie, więc na razie robię sobie przerwę (około roku), choć miałem już taką, również około roku, później zacząłem tańczyć i cóż, 4 miesiące zwolnienia z wf i straszny ból nie pozwalający się ruszać wybiło mnie z tego tańca, teraz znowu wróciłem po tych miesiącach, i przy cięższych treningach znowu daje w kość ta stara kontuzja, więc chyba zrezygnuję, z niechęcią ale jednak. Tak poza tym to biegam i ćwiczę typowe rzeczy jak pompki czy brzuszki.

próbowałeś może jakiejś rehabilitacji? sam miałem problemy z koscia "miednicza" i dostalem skierowanie na rehabilitacje przez dwa tygodnie wczesniej nie moglem nawet szybciej biegac a jak za mocno nadwyrężyłem to chodzic musiałem kulejąc :D bół był naprawde mocny po rehabilitacji troche odpuscił niestety nie przeszedł na dobre jednak ostatnio udało mi sie zagrać w noge i na nastepny dzien normalnie chodzić wiec polecam skierowanie bardzo łatwo dostac od lekarza rodzinnego :)

//Ortografia - aspoleczna - dziekuje bardzo Pajeczakk

Yedaai
23-07-2008, 01:51
Ja tam preferuje takie dyscypliny jak skok w bok, rzut gazetą w siostrę i bieg z przeszkodami do sklepu po browar:D
A poważnie to koszykówka (częściej) i piłka nożna (ostatnio rzadziej), a z mniej męczących fizycznie dyscyplin to ostatnio wciągnąłem się w bilard;)

T-REX
23-07-2008, 14:30
Ja lubię siatkówkę oraz piłkę nożną.No i oczywiście gimnastykę ;-)

myszaka
24-07-2008, 14:17
serjtankian poka kratke na brzuchu :D lubie rowerowac w wolnym czasie, trenuje fitness ale tak lajtowo,nie chce wygladac jak te meskie kobiety z imprez Universala czy cos :P generalnie seks jest dobry jako ogolnorozwojowka xD

serjtankian
24-07-2008, 19:39
Pokarzę jak tak bardzo chcesz. Tylko trochę się muszę opalić bo jestem bardzo blady, poczekaj cierpliwie.

Michallewczuk
25-07-2008, 22:27
Nie wiem czy mogę nazwać to sportem, ale jestem w grupie "strzelec'
Pasjonat strzelectwa ;] Nie jestem sam.