Pokaż pełną wersję : Inne [Czechy] gdzie kupić
Wybieram sie do pracy do Czech w najblizszym czasie i moje pytanie jest takie czy ma ktos jakies namiary gdzie mozna kupic jakies ciekawe pajączki w czechach??z góry dzieki :)
W Czechach jest bardzo dużo sklepów z pajączkami i innymi egzotycznymi zwierzakami. Ja osobiście znam tyko 2 sklepy bo bo jeżdżę tam rowerem ponieważ nie mam daleko. Więc Sklepy tego typu znajdziesz na pewno w Kralikach i Jabłonnym. Po większych miastach typu Praga na pewno jest ich dużo
Pan Ondrej Rehak, mieszkaniec Czech, na pewno warto go odwiedzić.
Oferta : http://www.spidy.goliathus.com/english/offer.php
Kontakt : spiderman.ahoj@seznam.cz
Myślę, że pomogłem.
A cenowo jak tam jest??wiecie moze?
Niektóre ceny jak u nas, niektóre niższe, niektóre nawet wyższe :)
Generalnie bardziej ciekawie tam jest z rzadkimi gatunkami, niż z cenami.
Co do Ondreja to srednio polecam-chyba ze go na gieldzie dorwiesz. Z doswiadczenia wiem ze lubi wystawiac ludzi na chwilke przed terminem spotkania i odebrania tego co sie zamowilo. Poza tym kontakt nienajlepszy. Dlatego jesli chodzi u zakupy u niego, to tylko gielda-jak juz mowilem. A inni hodowcy wpozadku-zawsze sie zjawiaja i nie ma najmniejszych problemow. Ale tak to jest, jak 'uderzy slawa do glowy', bo tak to mozna nazwac-facet wie ze jest jednym z glownych handlarzy w Czechach i "leje" to pojedynczego klienta, bo nie odczuje tego w kieszeni... Ale za to reszta sie stara.
vBulletin - Arachnea.org