Pokaż pełną wersję : Chromatopelma co jej jest ?
koliber!
08-07-2008, 03:32
Moja chromatopelma, od jakichś 3 tygodni nic nie je, chodzi tylko w kółko pojemnika jakby kombinowała ucieczkę. Jest lvl 10, ale to raczej nie wylinka, bo po ostatniej nic prawie nie zjadła. Proszę o rady i z góry dzięki
Moze pajeczynuje? :)
Moze nie ma optymalnych warunkow i szuka miejsca gdzie moglaby sie schowac? Jak u niej z temperatura i wilgotnoscia?
3 tygodnie glodowki to NIC, pajaki bardzo czesto sobie takie robia, nawet bez wyraznej przyczyny. ;)
Globalreach
08-07-2008, 03:50
A jest to samiec czy samica? Bo jak samiec to może chce kopulować chłopak już :p
A jest to samiec czy samica? Bo jak samiec to może chce kopulować chłopak już :p
ciekawe :D ciekawe :D jakby byl samcem to by chlopak raczej zauwazyl po bulbusach i hakach nie ?
to albo glodowka albo wylinka. stawiam na to pierwsze. ile pająk jest po wylince ? a czym go karmisz ? bo jak mączniki to chromki nie przepadają za nimi w pozniejszych stadiach i chetniej swierszcze ganiają :D
Nie.Raszuj.Przez.Trawnik.
08-07-2008, 04:33
Moja chromatopelma, od jakichś 3 tygodni nic nie je, chodzi tylko w kółko pojemnika jakby kombinowała ucieczkę. Jest lvl 10, ale to raczej nie wylinka, bo po ostatniej nic prawie nie zjadła. Proszę o rady i z góry dzięki
lvl ;p co to tibia ;)? moze poprostu nie smakuje jej to co chcesz jej dac ;)? np moj kedzior nienawidzi pinek i nigdy ich nie tknął
Młoda L10 raczej taka młoda nie jest.Jak koledzy wyżej powiedzieli pewnie głodówka u chromek to się zdarza podobno. Jakie ma wymiary terra ? co do pokarmu słyszalem ze chętnie karaczany jedzą więc warto i tym spróbować ją karmić jak będzie chciała oczywiście.
//Ortografia - aspoleczna
GregorWalas1986
08-07-2008, 14:49
Najlepiej aby się nie przegadywać co do warunków itd. , by było jak byś wrzucił fotkę całego terra ( oczywiście wraz z pajączkiem )
Ps. Mój samczyk B.albopilosum zachowuje się właśnie tak jak twoja chromka.... ???
Nie.Raszuj.Przez.Trawnik.
08-07-2008, 16:18
O kurcze sry za bląd ;p
koliber!
08-07-2008, 18:22
Doszedłem do wniosku, że..chyba trochę małe ma to terra :|..przełożę ją po prostu i myslę, że przestanie fochy walić ;) dzięki za pomoc
vBulletin - Arachnea.org