Pokaż pełną wersję : Heteroscodora l1 zaplatana
wiktoreq
09-07-2008, 20:46
tylne odnzoe zaplatało jej sie w pajeczyne i niema jak chodzic. To chyba moja wina bo przy karmieniu chciałem jej wrzucic na pajeczyne pinke, siostra zaszła mnie od tyłu i złapała za reke. Przestraszyłem sie:p i machnałem reka. zachybotało moczboxem i ja przykopało razem z gniazdem(głeboko) odkopałem, prezeganiam ja a ta poszła tylko 1 cm i dalej nihuhu. odciac ten kawałek pajeczyny czy sie sama odplacze >?<:mad:
weś patyczek kosmetyczny nawilż go wodą i sprubuj tym patyczkiem zdjąć tą pajęczyne powinno pomóc.
wiktoreq
09-07-2008, 21:01
za mała jest :/ ledwo ja widze a nie moge trafic w to odnoze bo sie wierci:(
Michalcorleone
09-07-2008, 21:07
Jak to pajęczyna to pająk sam sobie poradzi.
wiktoreq
09-07-2008, 21:11
wziałem przytrzymałem ten fragment gniazda blisko pajaka a reszte oderwałem peseta i zeszło jej z nogi. ale samam by sobie nie poradziła na 1005 mowie wam poł nogi w pajeczynie.
Nie.Raszuj.Przez.Trawnik.
10-07-2008, 03:04
a sluchaj myslisz ze pajak nie mysli i nie posluzy sie zebami zeby rozgrzyc ta pajeczynke?
Cockroach
10-07-2008, 12:06
Pająk raczej nie myśli kolego... :) A w zasadzie zamiast "raczej" powinienem napisać "na pewno".
Michalcorleone
10-07-2008, 13:26
Myśleć nie myśli bo nie ma czym ale instynkt przetrwania posiada i sam by sobie poradził choćby miał amputować sobie nogę.
Ja z moja chromka mialem podobnie... ale uparlem sie zeby jej pomoc i skonczylo sie na straconych 2 nogach... ( na szczescie to bylo juz dawno :P ) niedawno tez mialem przypadek ze ta sama chromka zaplatala sobie podczas polowania... pol nogi w pajeczynie ale tym razem ja zostawilem i co ? przychodze po godzie a ona juz w pelni wolna pajeczyne zepsuta poprawia :D Tak wiec pajaki sobie spokojnie radza z takimi zaplataniami :P
vBulletin - Arachnea.org