PDA

Pokaż pełną wersję : Z Faktu - "Tarantule atakują Bochnię"

Adsy
09-07-2008, 21:23
To nie z forum, ale mnie bardzo rozbawiło (dzięki Lord za link)
Tarantule atakują Bochnię!O.O

Blady strach padł na mieszkańców podkrakowskiego miasta po tym, jak włochate potwory zaatakowały dzieci Już się boję... Może to były wilkołaki?

– Mówi się u nas, że te tarantule to sprawka jakiegość szalonego hodowcy, który albo wypuścił te jadowite pająki na wolność, albo same mu uciekły –Szalony naukowiec rozmnaża hybrydy śmiertelnie niebezpiecznych kędziorów i vagansów i wypuszcza je na łowy!

Mieszkańcy miasta z pomocą strażników miejskich przeszukali krzaki koło swoich domów. Żadnego jadowitego pająka nie znaleźli. Oznacza to dla nich jedno. Niebezpieczne tarantule są wciąż na wolności i znów mogą zaatakować.Pewnie już planują strategie ataku i zbierają siły na inwazję!

http://img244.imageshack.us/img244/5905/bulbusil7.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=bulbusil7.jpg)
Po ugryzieniu zmutantowanego pająka, dziecku na palcu urósł bulbus!

Article wrote by F**ked, ykhm, Fakt.
http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=33835

//Wybacz, że przeniosłem do nowego tematu, ale na serio zrobiłby się niezły syf gdybym to zostawił w rodzynkach ;p - Glaurung

\\Ale jesteś niedobry... - Adsy

//Wiem i dobrzy mi z tym :D - Glaurung

\\Kiedyś i tak cię zniszczę - Adsy

//A później się obudzisz ;P - Glaurung

\\I zniszcze cię w Realu - Adsy

//Zazwyczaj chodzę do Tesco, więc wątpię - Glaurung

kokoskop
09-07-2008, 22:02
ostatnie genialne ale fakt i wszystko jasne

Reiven
09-07-2008, 22:46
Lekarz natychmiast usunął z palca jad wraz z żądłem
z tego artykułu, od kiedy pająki mają żądła??

DTM
09-07-2008, 23:30
Mieszkańcy Bochni zabezpieczyli wszystkie szczeliny w oknach i drzwiach. Chodzą na palcach, bo pająki mogą być wszędzie.

O ludzie nie mogę.To wygląda jak ŻART...Ale jeśli dziennikarze traktują to poważnie to są [ocenzurowano]

Biskup
10-07-2008, 00:43
"Pająk-potwór ukąsił to dziecko" - podpis pod drugą fotką w artykule :) ....przegięcie...

BoBaZ
10-07-2008, 00:49
Świetnie, chętnie bym pomógł mieszkańcom tego biednego miasteczka.

mpx
10-07-2008, 00:54
Żal żal żal i jeszcze raz żal. Ale chyba Faktu nikt nie traktuje poważnie...

Lekarz natychmiast usunął z palca jad wraz z żądłem

Czyżby w Polsce był lekarz który umie usuwać jad ?! TYLKO W FAKCIE

aTahualpa
10-07-2008, 03:14
Wyśmialiśmy to dzisiaj rano na czacie :P

Reiven
10-07-2008, 10:07
po prostu kozaki ^^
i teraz taka gazeta manipuluje już ludziom w głowach ;) ptasznik - zabójca :| hah
hodowcy strzeżcie się sąsiadów :D:D

kokoskop
10-07-2008, 11:32
a potem są akcje gatunki niebezpieczne, dobrze że jakoś tego wprowadzić nie umieją

Pajeczakk
10-07-2008, 12:03
haha na tym palcu wyglada jakby sobie plasteliną obkleił.. fakt to brukowiec ale wciąż są ludzie którzy to kupuja dla takich właśnie informacji :D

Zawau
10-07-2008, 16:11
Nie wiem jak Wy, ale ja kupuje zgrzewkę muchozolu, łopatę do śniegu oraz karton prażynek i się zamykam w piwnicy, bo wiem że ONE niedługo będą wszędzie! :eek:

Reiven
10-07-2008, 21:14
Pająk-potwór ukąsił to dziecko

^^ podpis pod zdjęciem :D nie mogę z tego... :D

Pajeczakk
11-07-2008, 00:20
Zawau niedaleko mnie jest schron jak byś nie miał gdzie sie ukryc :D

Jimi Hendrix
17-07-2008, 14:37
I właśnie z takich brukowców powstają takie bajki i ciemnogród w stronę pająków.
Pozdrawiam.