PDA

Pokaż pełną wersję : [tabelka gatunków]

Twardy
24-03-2007, 18:09
mogłyby być taka tabelka jak na TCP dotycząca hodowanych gatunków, niekoniecznie tak rozbudowana, wystarczy tylko nazwa łacińska i polska, ilość samców samic, nieokreślonych i czy udało się rozmnożyć, no i ewentualnie które linienie, co o tym sądzicie?

Cockroach
24-03-2007, 21:14
Taki prywatny profil ;) Też kiedyś nad tym myślałem, że miło byłoby coś takiego tu mieć. Może nasi Administratorzy nas kiedyś tym obdarują ;)

Yvaine
24-03-2007, 21:37
A po co nazwa polska?

Kamil D
24-03-2007, 21:51
A nie mozecie sobei zrobic konta na TCP i dac linka do podpisu :roll:
Co jeszcze chcecie?

Andrzej
24-03-2007, 21:55
Może nasi Administratorzy nas kiedyś tym obdarują ;)Może obdarują :) Zobaczymy co się da zrobić.

Twardy
25-03-2007, 00:09
A po co nazwa polska?

dla hecy :) uważam ze z nazwą polską byłoby ładniej i porządniej.
U nas pan doktor na anatomii jak ciągle sypiesz łaciną to się pyta z jakiego kraju pochodzisz :)

"niechaj narodowie wżdy postronne znają iż Polacy nie gęsi i swój język mają" czy jakoś tak...

A nie mozecie sobei zrobic konta na TCP i dac linka do podpisu Rolling Eyes
Co jeszcze chcecie?

chyba właśnie od tego jest ten dział żeby pisać co chcemy, prawda?

Zobaczymy co się da zrobić.

Lubie fachowe podejście do sprawy :) z góry dzięki za rozpatrzenie posta[/quote]

Yvaine
25-03-2007, 00:38
wg mnie polska nazwa narobi zamieszania, zwlaszcza ze nei wszystkie gatunki (i raczej malo) ją posiada.

Twardy
25-03-2007, 00:51
na TCP nie ma z tym zamieszania więc to sprawdzona metoda, a poza tym po to jest łacińska nazwa żeby nie było pomyłek

Kadek05
25-03-2007, 21:11
mozecie mi podac strone na TCP z taka tabelka? szukam i szukam i trace juz cierpliwosc

aTahualpa
25-03-2007, 21:25
Na TCP każdy może mieć taką tabelkę w profilu ;) Obejrzyj dowolny.
"Szukajcie a znajdziecie"

frytka
26-03-2007, 00:09

Nie, bo jak bym chciał to zarejestrował bym się na TCP, a nie na Arachea...

Co jeszcze chcecie?
Nasuwa mi się jedna odpowiedź, ale sobie daruję. Przecież, jesteś modem czy pomocnikiem i współtworzysz ten portal więc co to za oburzenie, jak Ci sie nie podoba to możesz zrezygnować bo wątpię, że ktoś Ci każe tutaj zaglądać. A może tylko jesteś tutaj tylko, żeby się obnosić swoim (pseudo)modem...

Michallewczuk
26-03-2007, 00:49

Nie, bo jak bym chciał to zarejestrował bym się na TCP, a nie na Arachea...

Co jeszcze chcecie?
Nasuwa mi się jedna odpowiedź, ale sobie daruję. Przecież, jesteś modem czy pomocnikiem i współtworzysz ten portal więc co to za oburzenie, jak Ci sie nie podoba to możesz zrezygnować bo wątpię, że ktoś Ci każe tutaj zaglądać. A może tylko jesteś tutaj tylko, żeby się obnosić swoim (pseudo)modem...
Dudo nie jest modem, współpracownikiem itp ;) Wyraził swoje zdanie/zapytanie i co w tym złego ?

frytka
26-03-2007, 01:18
Aha sry, ale to i tak nie zmienia faktu, że jesteśmy na Arachnea, a nie na TCP i jeżeli np. pytam o coś to oczekuję takiej odpowiedzi jaką udzielił Andrzej, a nie typu "I co jeszcze chcecie?". Tym bardziej, że nie może udzielić prawdziwej odpowiedzi na ten temat i nie powinien się wypowiadać skoro nie wie. Bo może akurat jest w trakcie pisania taki skrypt. Bo wszystko jest do zrobienia tylko trzeba do tego chęci i umiejętności.
Tylko, żeby nie zrozumiano mnie źle. Była by mile widziana taka tabelka, no ale po co? Wiadomo, że administratorom nikt za tworzenie tego serwisu nie płaci i dopracowują go jak tylko mają czas i jak potrafią.

Twardy
26-04-2007, 21:51
wydaje mi się że temat umarł
może jednak ponownie da siego rozpatrzyć?
przecież to taki miły i fajny bajerek
moim zdaniem również przydatny
pozdrawiam

watchu
26-04-2007, 22:09
Słuchajcie wszystko fajnie, bajerki, tabelki, wodotryski... mogą być tylko wiecie co ?? My mamy na tym forum ostatnio większe problemy. Problemy jak coraz mniej artykułów, jak coraz mniej udzielających się userów, jak coraz niższy poziom merytoryczny.

Zajmijmy się wąsko pojętą podstawą a potem kiedy jest już dobrze można dopieszczać dzieło.

Twardy
26-04-2007, 22:31
ze statystyk wynikało że forum kwitnie...

więc może trzeba zadbać o wysoki poziom?
zrobić jakiś większy przesiew "arachnea od zaciekawienia do pasji" bo to już raczej dział typu "wszystko o linieniu" albo "wybór pierwszego ptasznika"

co do Vipa to chyba sprawdza się to co powiedział Baku...

mało kto będzie pisał posty bo jest to dość dostrzegalne jak obserwowałem z kumplami i odczuwalne (zauważyła to nawet moja dziewczyna, która czasem przegląda ze mną forum), że są pewne osoby które na pewno piszą prawdę i są osoby których prawda nie jest ważna :) nie chodzi mi tutaj o fakty bo to jak najbardziej zrozumiałe, że bez literatury ani rusz, ale co do obserwacji to różna sprawa....

ludzie nie będą pisać nic mądrego bo będą sie obawiać że w oczach "miszczów" to będzie głupie i durne
konkurs na "użytkownika miesiąca" przez niektórych uważany jest za "moderatora miesiąca" wiec jego zdolności motywujące do udzielania się nowych użytkowników idą w kanał
dzieje się ogólnie to co dzieje sie zawsze w większych zgromadzeniach, ciężko jest się wybić komuś nowemu gdy za każdy błąd będzie wbijany w glebę, gdy patrzy, że to co pisze jest niezauważalne a każde słowo, zdjęcie lub cokolwiek "miszczów" wychwalane jest pod niebiosa

ja wiem, że arachnea nie upadnie nigdy, ale przejrzyj posty, poczytaj różne opinie i zauważ, że użytkowników mogą być tysiące a i tak tutaj liczy się tylko max. 30