Pokaż pełną wersję : Kopulacja [film YouTube], A. geniculata.
x_warrior
17-07-2008, 00:08
Najpierw obejrzyjcie:
CFmsdgo7yBg
Samica odstukuje, ale jak przychodzi co do czego (końcówka filmiku), to się kuli i po chwili odwraca się bokiem do samca. Za każdym razem jest to samo - próbowałem kilka razy, w rożnych miejscach co kilka dni.
Czy ta samica może być już zapłodniona?? Ja ma wątpliwości, bo skoro odstukuje na zaloty samca...? Czy to może samiec nie wyrabia?
Muminek24
17-07-2008, 02:27
on chyba chce :) ona troszke oziębła, u mnie było podobnie z kątnikami, po jakimś czasie dałem spokój.
//Ortografia - aspoleczna
Rzeczywiscie dziwne. Moja nie chce kopulowac i nie daje sie nawet podniesc. Moze samiec brzydko pachnie albo co... ;)
x_warrior
17-07-2008, 12:59
Ja ma ten problem, że za 1 razem nie widziałem, czy samiec "doszedł: :D, widziałem jedynie jak samiec odwrócił samiczkę na plecy (tak wysoko ją podniósł), tylko czy jeśli by ją już zapłodnił to samica może być dalej chętna (jak widać na filmiku)? Tak czy owak ja już sobie odpuszczam jakiekolwiek próby, czas pokaże...
Zafundował jej na początku zmysłowy masaż odwłoka, powinna być chętna ;)
Daj znać, jeśli będzie kokon :)
Chyba jakieś fatum dopadło te gienki. Moje tak samo nie chcą kopulować, samica olewa samca a jak już jej się zachce to znowu on ucieka...
Daj im trochę czasu. Niech posiedzą razem kilka dni. Może coś z tego będzie.:)
x_warrior
17-07-2008, 16:28
No moje za każdym razem jak wpuszczę samca to kopulują, tylko nieudanie ;].
A tak btw to odpowie ktoś na moje pytania?
Hardboy1989
17-07-2008, 20:53
Moim zdaniem samiczka może być już zapłodniona, a Ty może po prostu nie zauważyłeś jak samiec się do niej "dobrał" aczkolwiek potem nie byłaby już taka chętna, to jest dziwne, ale poradziłbym wpuścić na jakiś czas samca do samicy. Pozdrawiam.
Mi to wygląda na seks przedmałżeński (masaż, zaloty i takie tam..)
Ja bym zostawiła im swobodę działania. Niech kilka dni posiedzą ze sobą .. samiec na pewno ją tyrpnie, tylko potrzebuje intymności ..
Czy jest zapłodniona? Chyba jeszcze nie ..
geniculata10
19-07-2008, 22:39
elo ja ma taką sama sytuacje jak na filmiku ale teras czkam na 2 samca wkoncu moze cos bedzie pozdrawaim
tak samo wyglądało to u mnie, jestem szczęśliwym posiadaczem kokonu
vBulletin - Arachnea.org