PDA

Pokaż pełną wersję : [F][A][TCP]-Pawelnek,Bladeoc

dredzik_sc
18-07-2008, 00:43
Witam

Chciałem wszystkim osobom przybliżyć postać Pawelnek,Bladeoc.

Myślę, że każdej osobie przyda się taka informacja przed zakupem jakiegoś zwierzaka od Pawelnek,Bladeoc.

Między mną a kolegą doszło do wymiany pająków ( maluchy na samca murinusa)
Paczka doszła to mnie w nienaruszonym stanie. Zarówno pająk jak i paczka była zabezpieczona tak, że można by w nią kopać, rzucać i tak nic by się nie stało. Duża ilość gąbki, pająk również miał świetnie wyłożony pojemniczek dużą ilością chusteczek.

Każdemu POLECAM tę osobę i oby więcej takich uczciwych i konkretnych ludzi.

Nogare
05-08-2008, 23:08
Ostatnio kupiłem kędziorka, paczka dotarła w nienaruszonym stanie, pajączek zdrowy, papiery kompletne. Polecam zakupy z tym użytkownikiem.

maciaksa
07-08-2008, 16:50
Właśnie dotarła do mnie parahybanka. Wszystko w jak najlepszym porządku. Pajączek wydaje się zdrowy, podczas przekładania go z chusteczki włączył się mały agresorek, ale to chyba normalne że czół się trochę poddenerwowany.

//Ortografia - aspoleczna

MagnificenT
13-08-2008, 11:24
Bardzo odpowiedzialny i profesjonalny sprzedawca. Szybka i wzorowo zabezpieczona przesyłka. Polecam.

blavod
24-09-2008, 19:47
Bardzo solidny sprzedawca, pajączek zdrowy, świetnie zapakowany i wysłany błyskawicznie :) Na pewno będę zaglądał na jego aukcje i tematy na targowisku :)

zerozero7
12-10-2008, 18:22
Świetny sprzedawca, pajączki fachowo zapakowane i w świetnych humorkach :D . Wysłane praktycznie natychmiast. Bez problemu odpowiada na pytania kupującego, cierpliwy i sympatyczny ;).
Polecam!