Pokaż pełną wersję : propozycja do opisow
A mi sie marzy od dawna dawna (niestety poprzednie forum na jakim pisalam jakos nie bylo tym zainteresowane) zeby przy opisach byly podane orientacyjce ceny kilku roznych wylinek danego gatunku... Nie jest to problem cos takiego zrobic i aktualizowac co jakis czas, a ulatwiloby to sprawę wielu kupującym. Wiadomo, ceny są zupełnie różne ale taka orientacyjna pozwoliłaby kupującemu zorientować sie czy warto skorzystać z danej ofery. Przy okazji eliminujac w pewien sposob naciagczy.
jestem bardzo za
tylko nawet nie koniecznie przy opisach, a w dziale sprzedam taka tabelka była by na miejscu, aczkolwiek jak tutaj pilnować cen :/ i kiedy uznać że dana cena ma iść w górę albo w dół
pomysł bardzo fajny
obstawiam żeby w takim "cenniku" była ta górna granica przy której cena wyżej jest po prostu przepłaceniem
Na podstawie srednich cen można wylapać - ceny pajakow raczej ida w dol niz w gore.
Ja mysle ze lepiej bedzie dac srednia cene. Wtedy ewentualnei latwiej bedzie wyłapać okazje.
A ja sądzę, że to nie wejdzie.
Michallewczuk
25-03-2007, 01:43
Miała być już kiedyś na bieżąco aktualizowana tabelka z cennikiem i skończyło się na tym że tylko miała być. Za dużo z tym roboty a wartość takiego cennika znikoma, szczególnie że jest informator handlowy.
a może chociaż spróbować?
wystawić taką demówkę i zobaczyć czy się użytkownikom spodoba
jeśli to chociaż trochę ułatwi to będzie fajnie
bo teraz trzeba malutkimi kroczkami forum doprowadzić do perfekcji
może mały offtop
będzie można przeglądać artykuły ze starego forum jakoś, czy na zawsze odeszły w niepamięć???
Michallewczuk
25-03-2007, 03:18
Miała być możliwość wglądu ich dla każdego ale ucichło o tym i zapewne można zapomnieć na zawsze o starych tematach.
A od czego jest Michallewczuk :) ?? Przecież jest dział Informator i tam na każde pytanie o wycenę pająka dostajecie odpowiedz.
krawiec00
25-03-2007, 20:03
co do opisów to mi sie marzy aby przy opisach można było dodać i ewentualnie przeczytać opinie innych o tym danym pająku... sądzę że ułatwiłoby to kupno, wybór i hodowle innym pajęczarzom
vBulletin - Arachnea.org