Pokaż pełną wersję : Kopulacja napelnienie a kopulacja
mam takie pytanie czy jak samiec jest nie napelniony to bedzie kopulowal??bo ostatnio dopuszczalem pajaki i doszlo do aktu kopulacjii ale nei wiem czy samiec byl napelniony bo raczej rozmiar bulbusow z przed i po kopulacji znacznie sie nie rozni...
Jeśli samiec kopulował to znaczy że był napełniony.
a takie dodatkowe pytanie na temat : po czym poznac ze samiec jest gotowy do kopulacji jak przeoczylem moment napelniania?
Poznasz jedynie po dywaniku z pajęczyny który pająk używa przy napełnianiu i który niestety jest zwykle szybko niszczony. Możesz poznać też właśnie po tym czy chce kopulować z samicą, choć były wyjątki że nienapełniony samiec przymierzał się do samicy.
x_warrior
23-07-2008, 02:44
ale nei wiem czy samiec byl napelniony bo raczej rozmiar bulbusow z przed i po kopulacji znacznie sie nie rozni...
Ja tylko dodam od siebie, że po bulbusach nie można poznać czy samiec jest napełniony, czy nie (bulbusy napełnione i nienapełnione wyglądają tak samo). Jedyne możliwości to: to zaobserwowanie, znalezienie j.w. pisze Yedaai pozostałości po owym dywaniku albo od razu wpuszczenie do samicy :)
Aha czyli jak kopulowali to samiec musial byc napelniony... no to spoko teraz czekac az znow sie napelni i sexik trzeba powtorzyć :P
vBulletin - Arachnea.org