Pokaż pełną wersję : Budowa terrarium terrarium z akwarium po rybkach:):)
bartosz17222
23-07-2008, 01:43
terrarium ma wymiary 45/30/35(dł.szer.h) jako wentylacji użyłem wiatraczka od chłodzenia procesora :):):) będzie w nim mieszkała gienia l10:) Czekam na komentarze
//Stosuj prefixy - BadBekon
I co dmuchasz wiatraczkiem do terra?? Czy wiesz jakie to drgania są?? I jak ptasznik się boi jak coś na niego dmucha ?? Pomysł beznadziejny. A na fotkach nic nie widać.
Cerberus8
23-07-2008, 11:22
Lol;3 Heh, wiatraczek;P Ja, wystarczy, ze chuchnę na moja gienie to sie rzuca na mnie, a ty dałeś wiatraczek ;PP Nie no spoko;) W sumie na fotkach mało widać..I gdyby nie ten wiatrak to byłoby good.
Maniek99
23-07-2008, 11:24
Może ten wiatrak bedzie wyciągać powietrze z środka ,a nie dmuchac.
I moze uszkodzic twojego pajaka np jak bedzie w ruchu pajaki sa ciekawskie podejdzie a tu pajaka zmiksuje i bedzie ...
I moze uszkodzic twojego pajaka np jak bedzie w ruchu pajaki sa ciekawskie podejdzie a tu pajaka zmiksuje i bedzie ...
dokładnie, dla bezpieczeństwa pajączka wyjmij ten wiatraczek.
Ja też mam terrarium zrobione z akwarium, i tylko na górze mam 2 paski z blachy (poprzewiercana) jako wentylacja i 0 pleśni :)
bezpieczeństwo przede wszystkim. a jeśli już koniecznie chcesz wiatrak to umieść go nad akwa w bliskim sąsiedztwie pasków wentylacyjnych.
vBulletin - Arachnea.org