Pokaż pełną wersję : jak pomonożyć pieniądze ??
kokoskop
29-07-2008, 22:22
macie jakiś dobry, sprawdzony sposób, chciałbym parę stów odkładać z wypłaty a nie chce żeby leżały.
ja wiem jak pomnozyc pieniadze o 0.03
trzeba wplacic do banku. o dziwo nic sie tam z nimi nie dzieje, a ty masz pewnosc ze nie ulegna niszczacemu dzialaniu inflacji ;]
a jak wplacic na lokate, to pomnozysz o wiecej niz 0.03!
aha, kup woreczki mennicze w nbp i sprzedaj na allegro, zysk 150%
*ToMeK*brd
30-07-2008, 00:14
Inwestowanie na gieldzie... z umiarem... Znam sporo osob, ktore na gieldzie zarobily setki tysiecy, ale i te setki pozniej wtopili ;)
kokoskop
30-07-2008, 00:33
a co myślicie o koncie oszczędnościowym np. w ing, lepsze oprocentowanie niż na zwykłym wiadomo że z wypłatą jest nie tak bo za kolejne prowizja dosyć wysoka ale te pieniądze mają tam leżeć aby mnie nie kusiły :D
ale te pieniądze mają tam leżeć aby mnie nie kusiły
dobra weś nie wkręcaj nam tu ]:->
przyznaj się że to ty wygrałeś te 35mln w totka :D
kokoskop
30-07-2008, 10:38
dobra weś nie wkręcaj nam tu ]:->
przyznaj się że to ty wygrałeś te 35mln w totka :D
wydało się ;) kto chce dorosłe parki poe metalici oddam <lol2>
jak pomonożyć pieniądze ??
Weź dwa i pocieraj o siebie :P.
MachineRoad
30-07-2008, 13:13
Mnożenie tak na prawdę nie jest trudne. Tylko zależy ile ich masz. Np. jeśli 300 zł to mnożysz to przez (i tutaj przez ile chcesz ) np. 4 co daje równanie 300x4 = 1200 zł. Sposób prosty, a jaki skuteczny ;)
kokoskop
30-07-2008, 13:41
dzieki machine :D a tak serio to we wrześniu po wypłacie założę w ing konto oszczędnościowe i zobaczymy co mi to da, jak pieniądze i tak mają leżeć to chociaż niech minimalnie na siebie zarobią ;)
jak pieniądze i tak mają leżeć
Jak Ci się nie przydają tylko leżą, to chętnie przyjmę.
kokoskop
30-07-2008, 15:15
Jak Ci się nie przydają tylko leżą, to chętnie przyjmę.
nie w taki sposób ;) nie mam nadmiaru forsy
*ToMeK*brd
30-07-2008, 18:52
Kase sie inwestuje albo wydaje... jak lezy to sie marnuje.
Lubisz sport ? znasz się np. na piłce nożnej ?
- BUKMACHERKA - kiedyś w to grałem - wygrywało się i przegrywało ... :p długi czas już nie gram - powiem że wciąga.
---> http://www.youtube.com/watch?v=o6WxkTgMZNw :p
Krótko i na temat...fundusze inwestycyjne, ale pod warunkiem, że akceptujesz ryzyko inwestycyjne i wpłacasz na długi okres, a zysk o wiele większy niż w jakimkolwiek banku :)
Kase sie inwestuje albo wydaje... jak lezy to sie marnuje.
sie marnuje kiedy lezy w skarpecie jak u pana jaroslawa k.
jak lezy w banku to sie nie marnuje, jesli miesieczne procenty sa wieksze niz oplata za prowadzenie konta i ta wiekszosc niweluje wplyw inflacji ;]
(mialem 3 z ekonomi w drugim terminie) ;p
a nie probowales powiekszyc sobie penisa? albo pomoc nigeryjskiemu ksieciowi? inwestycja w rolexy tez wchodzi w gre
kokoskop
30-07-2008, 22:56
Lubisz sport ? znasz się np. na piłce nożnej ?
- BUKMACHERKA - kiedyś w to grałem - wygrywało się i przegrywało ... :p długi czas już nie gram - powiem że wciąga.
---> http://www.youtube.com/watch?v=o6WxkTgMZNw :p
gram u buka oczywiście, właśnie mam przerwę ale jak sezon się rozkręci wracam do gry
Michallewczuk
31-07-2008, 01:29
a nie probowales powiekszyc sobie penisa? albo pomoc nigeryjskiemu ksieciowi? inwestycja w rolexy tez wchodzi w gre
Buhahahha mistrz :D
vBulletin - Arachnea.org