Pokaż pełną wersję : Gry - co polecacie?
Więc tutaj możecie polecać najlepsze gry w jakie graliście ;) jakże i konsolowe także i pecetowe :) .
Ja rozpocznę.
Playstation : Crash Bandicoop, Metal Gear Solid,Parasite Eve-y ( jesli ktos posiada ta grę proszę o priv ! ),Harvest Moon, Tekken-y, Resident Evil-e,fify,Silent Hill-e
Playstation 2: Metal Gear Solid 2 i 3 , God of War , Tekken-y,fify,Silent Hill-e
Playstation 3: -----------------
PC:Fify,Crysis,Silent Hill-e,Resident Evil 3 :) , Gothic 1,2,Noc kruka (trójkę nie grałem i chyba sie nie skusze ;/ ),Doom 3,Hitman-y.
I jak na razie to wszystko ;) jeśli są błędy w odmianie to bardzo przepraszam lecz na szybko post pisany ;).
Pozdrawiam!
Pawelnek
03-08-2008, 00:50
PC: Diablo 2 Lord of Destruction B.net, Medal od Honor wszystkie częsci, Call of Duty, Counter Strike 1.6
, Medal od Honor wszystkie częsci, Call of Duty
Ooo ;) te gry także jedne z ulubionych ;p z ojcem czesto gramy w internecie :)
SyntexBK
03-08-2008, 01:23
Still Life
Tajne Akta: Tunguska
Art of Murder
Star Wars "Kotor"
Michallewczuk
03-08-2008, 01:29
Amiga 500+ - Jaguar 2000, Super Frog 4,SilentHunter
NES - Micro Machines
SNES - Chrono Trigger, FF VI
PSX - FF VII, FF IX, Vagrant Story, MGS, Tomb Rider seria, Gran Turismo 2, ISS Pro Evolution, Silent Hill, Resident Evil 1, 2, 3, Harvest Moon, Driver 2, Alien Ressurection
DC - Shenmue 1, 2, F335 Challenge, Soul Calibur
PS2 - Gran turismo 3, 4, FF X, Devil May Cry, MGS 3, PES 3,GTA 3, GTA - Vice City, GTA - San Andreas, Silent Hill 2,The Gateway
NGC - Resident Evil Zero, Resident Evil 1, MGS Twin Snakes, SW Rogue Ladder, Killer 7
X-box - Morrowind, Sega GT 2002, Jet Set Radio, Fable
PS3 - MGS 4, GT 5
X-box 360 - CoD 4, GTA 4, Forza Motorsport 2, Assasin's Creed
PC (shit) - Worms Armagedon, Warzone 2100, Duke Nukem 3D, Serious Sam,Carmagedon 2, SilentHunter 2, Alien VS Predator 2, Doom 2
i wiele innych ...
Pajeczakk
03-08-2008, 01:29
Prince of persia dwie cześci , call of duty , wszystkie NFS, gothic 1-3 dwójka najlepsza, i pes z kolegami
Na PC ostatnio nie grywam ale tak to polecam: COD 4, NFS PS & Carbon, FIFA 08!!!
Na PS 3 gram teraz w Formułę 1 (F1) - elegancka giera, COD 4, Assassin's Creed ...
PC Silent Hill to jest gra.:) Ojciec Chrzestny, StarCraft, diablo, Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights, HOMM. Jedne z lepszych pozycji jak dla mnie.;)
kokoskop
03-08-2008, 10:29
settlers 2, doom 1 i 2 , blood 1
Wiedzmin (najlepsza polska gra jaką widziałem), Gothic 1, 2 + dodatek, Wszystkie części Silent Hunter, IŁ-2 Sturmovick (2 najlepsze symulatory), Enemy Territory: Quake Wars
shogun, medieval, rome, medieval 2 TOTAL WAR
also dungeon keeper 2, theme hospital, starcraft
virtual sex with jenna, imo best
Gothic (wszystkie części ale 1 chyba najlepsza); The Witcher (co widac po moim profilu:P); NFS (raczej wszystkie serie ale Most wanted i Pro street sa najlepsze); Diablo LOD; TES Oblivion; Manhunt; GTA (wszystkie serie); Far Cry; Crisis; F.E.A.R; Unreal turnament 3
Reszty gier nie pamiętam ale napewno jeszcze jakieś by sie znalazły:D
aTahualpa
04-08-2008, 03:48
Supaplex
Gothic (1 i 2 )i SuperTux :P
Podobnie jak kilka osób wyżej polecam naszego Wiedźmina - ta gra robi niezłe zamieszanie za granicą, cały czas powstają nowe strony fanowskie (nawet w Japonii!), a anglojęzyczni bracia domagają się szybkiego tłumaczenia sagi AS na ich język :P
Uprzedzam że gra wsysa jak dobry odkurzacz.
Gothic - świetna saga, świetna fabuła (no może w kolejnych częściach nieco słabsza ale i tak ponad przeciętną), swoboda gry no i hektolitry miodu spływające z ekranu:P.
Może grafika "nieco" odstaje od dzisiejszych standardów (zwłaszcza w części 1), ale kto patrzy na grafikę przy TAAAAAAKIEJ grywalności.
Hmmm...
Gothic- ... ... ... Po tym zenujacym pokazie wielkiego slinotoku moge wykrztusic z siebie tylko jedno stwierdzenie: GIENIALNA seria! <no, moze poza G3, ktory, wg mnie, jest porazka na calej linii, niestety>
Zalety wymienil Yedaai. ;)
Wiedzmin- tak jak Yed.
Morrowind i Oblivion- spora swoboda gry, spore swiaty, mnostwo zadan i gildii... Niestety sa one dosc nuzace i czasem dluza sie niemilosiernie, ale mimo wszystko polecam. Seria slabsza od Gothic (wg mnie), ale warta grzechu.
Gta 3, VC, SA- przedstawiac chyba nie trzeba. Za miasta, swobode i klimat.
HoMiM 3 z dodatkami- kto nie zna, niech sobie wsadzi kaktus. Arcydzielo sztuki tworzenia gier.
Stary dobry Championship Manager 01/02 + Tapani patch kopie tyłki FMom jeśli idzie o fun i brak frustracji :p.
Jak ktoś ma kierownicę i multum wolnego czasu: GT Legends, rFactor, F1 Challenge 99-02 + mody na sezon 2007/2008 :p, GTR, GTR 2 + PRS simracing physics ;).
Dla fanów strategii: Company of Heroes + dodatek, Warhammer 40k DoW + dodatki do 3ciego włącznie, bo dalej coś się sypnęło i nie ma takiej jakości :/. Dla amatorów mocnych wrażeń mam 2 strategie (dla tych co zjedli paznokcie na niejednej): Suppreme Commander i nasz polski Earth 2150 i 2160 :).
Dla czystej rozwałki: stary dobry Starcraft wciąż daje radę :D
RPGi: Titan Quest, Loki, Diablo i Diablo 2, Dungeon Siege. Dla lubiących więcej niż H'n'S: Temple of Elemental Evil, Never Winter Nights. Oblivion też daje radę :)
On-line: Enemy Territory (nie QW), Counter Strike 1.6, Lineage 2, zapewne niektórzy napiszą WoW + TBC :p, Anarchy Online.
Obecnie śmigałem w Race Driver GRID i Devil May Cry 4 (na pewno zakupuję oryginał, bo ta gra miażdży!). Gears of War też mogę polecić w wersji na PC, bo ta gra nigdy się nie nudzi (sam przelazłem ją 3x na Xboxie i raz na PC).
Giants - Obywatel Kabuto
Desert Storm
THPS 3,4
Medal of Honor
Zoo Tycon
GTA 3, Vic, Sa.
i takie tam
A nikt tutaj nie wymienił pewnego klasyku platformówek - Odworld Abe's Exoddus !
Wg mnie najpiekniejsza platformówka na playstation jak i również na pc'a :) nawet tej nocy w to gram ;) po prostu miód (grywalnie) a graficznie jak na tamte czasy gra bardzo dobrze wyglądała (zreszta dla mnie i teraz dobrze wygląda) xD.
Jakby ktoś szukał tej gry to - pw do mnie ;)
//Ortografia - aspoleczna
Michallewczuk
13-08-2008, 14:36
Oprócz Abe były inne klasyki - Rayman, Crash, Pandemonium, Gex Enter the Gecko. Gry swego czasu przełomowe.
PC:Mario bros,Pasjans pająk,Saper
Z crashem sie zgodze świetna gra ;) ale nie wciągła mnie aż tak jak Abe ;p ma ktos może część oddysey na pc?
Burnout: Revenge/Takedown/Paradise ; GTA 4/SA/VC/VCS/LCS ; Crysis ; Bilardy na WP ; Makao online :D
vBulletin - Arachnea.org