Pokaż pełną wersję : Pilnie poszukiwany-ogromna prośba do forumowiczów...
Cześć.
Głupio mi troche o tym pisac no ale... zostalem "wydymany" na 500zł przez uzytkownika TCP o nicku "tosik". On mieszka w Bialymstoku i tu wlasnie prosba do osob mieszkajacychw tym miescie: wiem ze on ma tam 3 mieszkania, mam adres 1, ale ono podobno jest sprzedane i potrzebowalbym adresiki pozostalych 2... najlepiej jak najszybciej, bo chce isc na policje-uplynal miesiac od wplacenia kasy i 'znikniecia' tosika... Osoby ktore bylyby tak mile i chcialy mi pomoc, prosze o kontakt na GG:5232349 lub PW.
Pozdrawiam
*ToMeK*brd
16-08-2008, 17:04
Ja na Twoim miejscu nie szedl bym na policje ale zalatwil to sam... moglbys wtedy odzyskac wiecej kasy. Jezeli zglosisz lub zglosiles to na policje znasz jego imie i nazwisko to zlapia go predzej czy pozniej.
bo chce isc na policje-
Pozdrawiam
Nie no tylko nie to...
Załatw to sam...
sory za offtop ale jak to brzmi... "zalatw to sam".
tylko wez palnik i obcęgi xD
jasne, załatw to sam, daj mu kopa w dupsko, na pewno odda Ci 500zł wtedy. Zwłaszcza, że przecież stoisz na przegranej pozycji (dowody wpłaty, brak dowodu wysłania, rozmowy na gg), tutaj nawet Ali Makbil i Magda M by Ci nie pomogła, weź siekierę i sam odzyskaj, może przyfarcisz i nie będzie miał pod blokiem bandy kumpli.
eh....
skoro masz imię i nazwisko i dokumentacje rozmów, dowody wpłaty, to wystarczy Ci aby iść na policje.
na odzyskanie samemu długów zawsze jest czas, bo to nie ulega przedawnieniu...
co ja mam robic to ja doskonale wiem, poprostu chicalem poprosic kogos z Bstoku o pewna przysluge, a nie chmare ludzi ktora kaze mi samemu dzialac... gdybym chcial go obic, to napewno nie prosilbym o to kogos, tylko co mi to da? wpiernicz mozna dostac za darmo, a nie za 500zl, ktorych i tak bym nie dostal... tak wiec jesli jest ktos z Bstoku kto ma chwilke czasu, to prosze o kontakt.
Jurry jeśli jesteś pewien, że koleś nie śmignął z kasą z Bstoku to zgłaszaj na Policję :).
Jednak wiem, że wielu bierze kasę i spierdziela z miejsca zamieszkania co może być i w twoim przypadku. Szczególnie, że napisałeś, że ma 3 adresy...
*ToMeK*brd
17-08-2008, 18:59
Jezeli zglosiles go na policji to moze podczas jakiejs kontroli go chapna.
sprawa jest dalej niz blizej ;) dziekuje za pomoc, szczegolnie rivc'owi :)
Pozdrawiam :)
vBulletin - Arachnea.org