PDA

Pokaż pełną wersję : Pilnie poszukiwany-ogromna prośba do forumowiczów...

Jurry
16-08-2008, 12:03
Cześć.

Głupio mi troche o tym pisac no ale... zostalem "wydymany" na 500zł przez uzytkownika TCP o nicku "tosik". On mieszka w Bialymstoku i tu wlasnie prosba do osob mieszkajacychw tym miescie: wiem ze on ma tam 3 mieszkania, mam adres 1, ale ono podobno jest sprzedane i potrzebowalbym adresiki pozostalych 2... najlepiej jak najszybciej, bo chce isc na policje-uplynal miesiac od wplacenia kasy i 'znikniecia' tosika... Osoby ktore bylyby tak mile i chcialy mi pomoc, prosze o kontakt na GG:5232349 lub PW.

Pozdrawiam

*ToMeK*brd
16-08-2008, 17:04
Ja na Twoim miejscu nie szedl bym na policje ale zalatwil to sam... moglbys wtedy odzyskac wiecej kasy. Jezeli zglosisz lub zglosiles to na policje znasz jego imie i nazwisko to zlapia go predzej czy pozniej.

Kamil D
17-08-2008, 00:42
bo chce isc na policje-
Pozdrawiam

Nie no tylko nie to...
Załatw to sam...

dzid
17-08-2008, 12:33
sory za offtop ale jak to brzmi... "zalatw to sam".
tylko wez palnik i obcęgi xD

Twardy
17-08-2008, 15:36
jasne, załatw to sam, daj mu kopa w dupsko, na pewno odda Ci 500zł wtedy. Zwłaszcza, że przecież stoisz na przegranej pozycji (dowody wpłaty, brak dowodu wysłania, rozmowy na gg), tutaj nawet Ali Makbil i Magda M by Ci nie pomogła, weź siekierę i sam odzyskaj, może przyfarcisz i nie będzie miał pod blokiem bandy kumpli.

eh....

skoro masz imię i nazwisko i dokumentacje rozmów, dowody wpłaty, to wystarczy Ci aby iść na policje.

na odzyskanie samemu długów zawsze jest czas, bo to nie ulega przedawnieniu...

Jurry
17-08-2008, 17:00
co ja mam robic to ja doskonale wiem, poprostu chicalem poprosic kogos z Bstoku o pewna przysluge, a nie chmare ludzi ktora kaze mi samemu dzialac... gdybym chcial go obic, to napewno nie prosilbym o to kogos, tylko co mi to da? wpiernicz mozna dostac za darmo, a nie za 500zl, ktorych i tak bym nie dostal... tak wiec jesli jest ktos z Bstoku kto ma chwilke czasu, to prosze o kontakt.

info-0
17-08-2008, 17:34
Jurry jeśli jesteś pewien, że koleś nie śmignął z kasą z Bstoku to zgłaszaj na Policję :).

Jednak wiem, że wielu bierze kasę i spierdziela z miejsca zamieszkania co może być i w twoim przypadku. Szczególnie, że napisałeś, że ma 3 adresy...

*ToMeK*brd
17-08-2008, 18:59
Jezeli zglosiles go na policji to moze podczas jakiejs kontroli go chapna.

Jurry
18-08-2008, 22:21
sprawa jest dalej niz blizej ;) dziekuje za pomoc, szczegolnie rivc'owi :)

Pozdrawiam :)