Pokaż pełną wersję : Odtwarzacz DVD
kokoskop
22-08-2008, 11:31
jaki polecacie, powinien radzić sobie z większością formatów ale nie musi to być jakiś kombajn no i za dosyć przystępną cenne ale jakiejś taniochy badziewnej też nie chce.
Myślałem nad philipsem ale piszę że nie ma możliwości regulacji wielkości czcionki w napisach, czy ktoś ma taki odtwarzacz i serio to przeszkadza.
Sebastian Ś.
22-08-2008, 11:35
Ogólnie trochę przeszkadza , w Lg który mam także się nie da i w porównaniu do Korra która ma tą możliwość jest różnica. Jednak jeśli nie masz porównania to bierz philipsa, choć są trochę drogie jak na odtwarzacze dvd. Sprawdź także czy obsługuje polską czcionkę i czy można później wrzucać nowsze oprogramowanie.
//Ortografia ;p - aspoleczna
Pawelnek
22-08-2008, 11:37
Polecam
http://www.wiwa.info.pl/new/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=76
kokoskop
22-08-2008, 12:07
nie znam tej firmy a oceny różne, masz długo ten odtwarzacz ??
Pawelnek
22-08-2008, 12:19
Tak, i wszystko jest super. Wszystko mozna ustawić po swojemu. :P
kokoskop
23-08-2008, 10:13
a może LG lubię tą firmę jeśli chodzi o napędy jak sprawa wygląda ze stacjonarnymi dvd
A ja polecam Mantę, ja mam emperora 021 (czytniki kart, usb) śmigam juz na nim około 2 lat i jak do tej pory miał problem tylko z 3 płytami, gdzie pisało nieobsługiwany format audio, dodam że dużo filmów na nim oglądam około 10 tygodniowo. Niedawno kupiłem drugą Mantę lord nr nie pamiętam i również jak emperor radzi sobie ze wszystkim. Koszt o wiele mniejszy niż philipsa. Tak wyglada http://www.digitalsys.pl/product_info.php/manufacturers_id/34/products_id/579
Ja polecam wiwe, bardzo dobry sprzęt, może mało znana firma, ale staje coraz bardziej powszechniejsza.
kokoskop
25-08-2008, 21:04
Ja polecam wiwe, bardzo dobry sprzęt, może mało znana firma, ale staje coraz bardziej powszechniejsza.
o wiwie to różne opinie krążą od zachwytu po przekleństwa więc sam nie wiem ;)
Jak to z polskimi firmami bywa :). Manty nie polecam, bo nie można nazwać tej firmy bynajmniej porządną. Potrafi odwalać taką fuszerkę, że o Jezu :/.
Na pewno można polecić odtwarzacze firmy Korr i Sony. Jednakże są one droższe niż inne firmy. Jak ktoś szuka high-endu to może się jeszcze w Onkyo pobawić :). No ale ty szukasz w małej cenie... A tu cholera dużo badziewia jest...
kokoskop
25-08-2008, 23:07
w małej nie w małej w rozsądnej, zresztą hd nie potrzebuje ;)
o wiwie to różne opinie krążą od zachwytu po przekleństwa więc sam nie wiem
Hmmm, mam z wiwą do czynienia i nie można narzekać, Korra bym polecił jak już to na pewno nie najtańszego bo te to okropny badziew.
vBulletin - Arachnea.org